Unikać tej firmy!
Unikać tej firmy!
Otrzymany produkt był niezgodny z zamówieniem.
Zamówiłam perukę za astronomiczną kwotę (za prawie 10 tysiecy zloty), a otrzymałam produkt niezgodny z zamówieniem. Peruka była źle dopasowana, innego koloru i na dodatek raniła moją skórę.
Gdy próbowałam zareklamować wadliwy produkt, zaczął się prawdziwy koszmar - mnóstwo wymówek, przedłużania sprawy i w końcu niepełny zwrot kosztów.
Na domiar złego, musiałam ponosić dodatkowe koszty dojazdów w sprawie reklamacji.
W moim odczuciu, obsługa klienta, w tym sam właściciel Pan Ryszard, wykazał się rażącym brakiem profesjonalizmu i empatii, lekceważący i ewidentnie nie był zainteresowany rozwiązaniem problemu.
Kiedy próbowałam zareklamować wadliwy produkt, zostałam potraktowana jak intruz, pomimo że reklamacja była w okresie gwarancyjnym.
Do tego dochodzi problem z odzyskaniem pieniędzy - zwrócili tylko część kwoty, co uważam za niedopuszczalne.
Czuję się oszukana i wykorzystana.
Nie dość, że straciłam pieniądze, to jeszcze zmarnowałam mnóstwo czasu i zdrowia na walkę o swoje prawa konsumenckie.
Odnoszę nieodparte wrażenie, że firma jest szczególnie nieprzygotowana do obsługi osób starszych, co może prowadzić do wykorzystywania ich niewiedzy lub trudności w dochodzeniu swoich praw.
Mam silne podejrzenie, że firma nie traktuje poważnie skarg i reklamacji swoich klientów.
Osobiście nie polecam tej firmy ze względu na moje negatywne doświadczenia.
Zero gwiazdek, gdyby była taka możliwość!
W mojej opinii, klinika pana Gzeli nie spełnia standardów, które pozwalałyby jej na dalsze działanie.
21 december 2023
Omdöme utan inbjudan