Jag hade panik för min sambos födelsedag. Såg på nätet att Hallbergs i Örebro kanske hade varan. Ringde kl 17:59 och de hade den. Den fantastiska butikspersonalen stannade kvar efter stängning och in... Se mer
Jag fick ett elektroniskt presentkort från Hallbergs Guld och upptäckte först vid betalning i deras webbutik att presentkortet endast går att använda i fysiska butiker. Ett elektroniskt presentkor... Se mer
Riktigt dåligt! Lämnade in pärlörhänge för lagning som kort efter reparationen inte höll. Reklamerade och fick tillbaka örhänget i samma skick, dvs pärlan lossnade från hänget. Oprofessionellt o... Se mer
Ett skämt till bolag! Köp absoooooolut inte guld härifrån. De överpris på 85% av marknadsvärde. Köp INTE.kundservice är ett skämt och de luras ordentligt.
Informationen kommer från olika externa källor
Välkommen till Hallbergs Guld's webbshop. Här köper du enkelt och bekvämt dina smycken.
Solna, Sverige
- hallbergsguld.se
Handla inte på Nova Lund
Handla inte på Nova Lund. Var där igår hon var totalt ointresserad av oss hon tittade inte ens upp en gång o vi var för ganska länge. Hon stod med sin mobil. Kommer aldrig handla där mer
Köpte en Singapore kedja för 2 månader…
Köpte en Singapore kedja för 2 månader sedan som är trasig när jag skulle ta av den från halsen för att duscha. Jag lämnade den i deras affär i Hamngatan, Stockholm och personalen sa att den har ”fastnat” och jag ska betala 450kr för lagning. Jag sa att den har inte ens fastnat och jag vill inte betala för lagningen, hon skrev på kvittot att det är ”olyckshändelse ” . Jag kommer få den tillbaka när den är lagad och om det är fabrikens fel är det gratis annars bekostar jag lagningen. Jag tänkte inte betala den iallafall, de får behålla den själva så att de blir rikare. Jag köper aldrig mer hos dem.
Undvik
Dåligt kundbemötande. Finns bättre butiker om man vill handla online.
Lurad på 500 kr.!
Kan ej reklamera örhängen som gått sönder! Köpte örhängen med presentkort för en dryg månad sedan. Blev av med det fysiska kvittot och trots att personalen hittade kvitto för köpet digitalt, nekas jag återköp eller tillgodohavande. Super förlegad system och riktigt dålig service!
Stog och vänta i 20 minuter när tjejen…
Stog och vänta i 20 minuter när tjejen i kassan hjälpte en annan tjej, inget ursäkta för ja får vänta eller att hon kommer snart, dra åt pipan va dålig service! I Norrköping
Känner mig så blåst!
Hallbergs guld i Vällingby. Lämnar in ett silverhalsband för reparation. Tjejen i kassan lovar att det inte kommer kosta mer än 360 kr. Snarare 200-300 kr som hon sa. Efter drygt en vecka ringer hon och meddelar att priset blir 640 kr och om jag inte vill att det lagas måste jag ändå betala 360 kr. Min rekommendation är att gå till en annan guldsmedsaffär!
Köpte en förlovningsring. Trasig efter sex månader
Köpte en förlovningsring. Ringen blev deformerad efter 6 månader fast att den nästan var oanvänd då den har den legat i min garderob nästan hela tiden pga covid. Så den är knappt använd. Efter 8 månader ramlade den första diamanten av. Nu vill företaget att jag betalar 800kr för att fixa den… vilket är mycket pengar för mig. Missnöjd och rekommenderar ingen att handla här.
Galet snabb leverans
Galet snabb leverans! Var tvungen att göra 3 beställningar pga att det blev fel storlek på en ring. Fick alltid ringen dagen efter beställning, alla tre gånger.
Köpte Diamantring i platina
Köpte Diamantring i platina
Artikelnummer: 20029823 för 70.000kr för 4 år sedan, först lossna diamanterna och nu har ring delats på mitten. Jag förstår inte hur man kan sälja en ring för den summan som sedan inte håller ens 4-5 år.
Fick hjälp av Jeanette med storlek och…
Fick hjälp av Jeanette med storlek och rabatt av 18k ring till min blivande fru.
Tack för den bästa Service! Jeanette!