Eerste x besteld. Aflevering prima, alleen de opmerking lezen v.w.b. huisnummer kon beter. Het vlees wat ik tot nu toe van mijn bestelling gegeten heb was 100%. Ik ben alleen, had de anderhal... Se mer
Det här tycker kunderna
Vooral blij met de flexibiliteit; nadat ik bij de bestelling had gekozen om zelf op te halen, kwam ik erachter dat het me toch niet zou lukken. Nog last minute gevraagd om bezorging, het kon. Beloof... Se mer
Goed vlees en niet duur, bestellen gaat superhandig en bij afhalen ook nog eens 10% korting op gehele bestelling. enige minpuntje is dat er geen bevestiging komt dat je order klaarligt, deze blijft... Se mer
Företaget har svarat
Uitstekend vlees, keurig verpakt en afgeleverd. Veel keuze in het assortiment met goede halal alternatieven. Hou je graag van bacon? De kalkoenham is superlekker met gebakken ei! Veel gezonder ook. Bi... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Halal vleescentrum voor al uw vleesproducten.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- halalvleescentrum.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Vlees is van zeer goede kwaliteit en de…
Vlees is van zeer goede kwaliteit en de service is top
Erg lekker!!
Hele lekkere, malse en mooi vlees is er afgeleverd. Jullie zijn nog lang niet van me af!!
Erg tevreden
Erg tevreden! Snel geleverd, voor een goede prijs en mooie kwaliteit vlees!
op tijd geleverd en goed koelt verpakt
op tijd geleverd en goed koelt verpakt. heerlijk vlees
Prima vlees
Makkelijk besteld en snel geleverd! Het vlees wordt goed verpakt en is over het algemeen allemaal erg lekker.
Wij vinden alleen de runderrollade niet zoals wij het gewend zijn, te veel vet en niet mooi (gerold) vastgebonden.
Ondanks dit zullen we hier blijven bestellen, de runderrollade halen we dan wel ergens anders.
Gewoon ideaal
Gewoon ideaal! Ik werd gebeld vlak voor de bezorging, bezorging tot aan de deur. Maar het belangrijkste; echt heerlijk vers en schoon vlees. Goed vaccuum verpakt, kon zo in de vriezer!
Zoals altijd snel geleverd en vers en…
Zoals altijd snel geleverd en vers en goed ingepakt.
Was goed feestje vers in het…
Was goed feestje vers in het geheugen , tevreden gasten en lekker eten

Zeer tevreden. Goede service
Weer heel mooi stuk vlees geleverd gekregen. Keurig verpakt en volgens afspraak klaar gezet. Hartelijk dank

Gourmetschotel
Gourmetschotel besteld en super tevreden. Goede kwaliteit en ruim voldoende
Persoonlijk zou ik het fijn vinden als je ook zelf een gourmetschotel zou kunnen samenstellen. Wij houden bijvoorbeeld niet van kippendij en ook niet van kalf. Maar daar kan de slager niets aan doen natuurlijk. vandaar dat zelf samenstellen fijn zou zijn.

Svar från halalvleescentrum.nl
Ik koop al jaren vlees hier en ben nog…
Ik koop al jaren vlees hier en ben nog nooit teleurgesteld. Fijne lui en goede kwaliteit vlees voor mooie prijs. Aanrader dus

Goede en betrouwbare service
Goede en betrouwbare service. Vlees is goede kwaliteit en hygiënisch verpakt.

Svar från halalvleescentrum.nl
Heerlijk vlees en fijn dat het bezorgd…
Heerlijk vlees en fijn dat het bezorgd kon worden

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.