Eerste x besteld. Aflevering prima, alleen de opmerking lezen v.w.b. huisnummer kon beter. Het vlees wat ik tot nu toe van mijn bestelling gegeten heb was 100%. Ik ben alleen, had de anderhal... Se mer
Det här tycker kunderna
Vooral blij met de flexibiliteit; nadat ik bij de bestelling had gekozen om zelf op te halen, kwam ik erachter dat het me toch niet zou lukken. Nog last minute gevraagd om bezorging, het kon. Beloof... Se mer
Goed vlees en niet duur, bestellen gaat superhandig en bij afhalen ook nog eens 10% korting op gehele bestelling. enige minpuntje is dat er geen bevestiging komt dat je order klaarligt, deze blijft... Se mer
Företaget har svarat
Uitstekend vlees, keurig verpakt en afgeleverd. Veel keuze in het assortiment met goede halal alternatieven. Hou je graag van bacon? De kalkoenham is superlekker met gebakken ei! Veel gezonder ook. Bi... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Halal vleescentrum voor al uw vleesproducten.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- halalvleescentrum.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Uitstekende kwaliteit en service
Uitstekende kwaliteit en service ! Jammer dat bezorging aan huis niet meer mogelijk is!

Heerlijk vlees
Heerlijk vlees. Goede kwaliteit. Alleen jammer dat het niet bezorgd word. Ook niet voor grote leveringen.

Svar från halalvleescentrum.nl
Vlees is prima, maar service niet meer zoals eerst
Vlees is altijd goed. Had al eerder besteld. Alleen wat ik heel erg jammer vind is dat ze niet meer bezorgen en ook het vlees is niet meer verpakt. Dus je moet alles zelf inpakken. Voorheen werd het netjes verpakt, maar dat is dit keer niet gebeurd. Ik bestelde juist om deze reden bij hen, maar weet niet of ik dat nu weer zou doen. Want dan kan ik bij anderen ook mijn vlees halen. Ik ben een grootverbruiker dus was fijn dat het netjes verpakt werd, maar nu dus niet meer

Svar från halalvleescentrum.nl
Ondanks het feit dat ze eigenlijk niet…
Ondanks het feit dat ze eigenlijk niet meer bezorgen hebben ze dit toch wel weer voor mij geregeld. Super service en vers vlees

Svar från halalvleescentrum.nl
Online bestellen was best lastig voor…
Online bestellen was best lastig voor al bij eind met betalen. Omdat niet bezorgd werd maar daar voor kon je wel kiezen laten bezorgen of zelf ophalen en dat accepteert systeem niet .ten tweede de bij meer dan €99 kijg je 10%korting staat bij bbq pakket en bij bbq vlees. Met betalen is korting niet gegeven ik dacht vraag daar wel personeel en die beweer de dat alleen bij bbq pakket was hij liet keuze zien met kip inderdaad stond de korting niet op ik accepteerde dat ik kijk thuis nog een keer en korting geld ook voor bbq vlees.Na het plaatsen van review heeft halalvleescenturum heel snel gereageerd en heeft alsnog 10% korting gegeven en snel over gemaakt mijn complimenten

Food poison - AVOID
Food poison. Rotten food. These guys delivered the chicken breast burger and chicken strips. The whole family, we was down with food poison. Even the friends we had round for drinks, they caught the bug from the rotten food! AVOID BUYING FROM THESE GUYS!!!

Svar från halalvleescentrum.nl
Producten goed verpakt en op besteld…
Producten goed verpakt en op besteld gewicht geleverd. Goede kwaliteit

Svar från halalvleescentrum.nl
Afgelopen week voor het eerst een…
Afgelopen week voor het eerst een bestelling geplaats. Vlees was van prima kwaliteit en iedereen (+/- 20 personen) heeft er van genoten. Afhalen op afgesproken tijdslot verliep ook heel soepel. Eenigste minpuntje was dat een aantal kipdijfiletjes nog wat aandacht nodig hadden omdat ze toch nog wat kleine stukjes bot bevatten. Vandaar geen 5 sterren maar 4. Als het zou kunnen had ik een ruime 4 1/2 ster gegeven. Als ik weer eens halal vlees nodig heb bestel ik hier zeker weer!

De service is geweldig
De service is geweldig. Alles heel goed vacuüm verpakt
Ik kwam binnen en in tijd van 10 seconden stond Tom al klaar met de doos met vlees.
Geweldig gedaanTom
Gr Opa en Oma

De Sucade brokken zijn heerlijk mals
De Sucade brokken zijn heerlijk mals
Ik geniet ervan

Svar från halalvleescentrum.nl
Goed verpakt alleen laat geleverd
Het vlees werd netjes aangeleverd het was geseald en met ijszakjes. Alleen vond ik het wel minder dat het een dag later werd geleverd.

Prima gevacumeerd aangeleverd.
goede service
prachtig vlees van hoge kwaliteit stond…
prachtig vlees van hoge kwaliteit stond garant voor een geslaagde BBQ
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.