Normalt kan du få to af tre: God kvalitet, billig pris, god service. Hos hakhak får du alle tre. Knivene er super gode, lette og bygget til at arbejde med. Og til prisen er de fænomenale. Jeg ha... Se mer
Företaget har svarat
Flot så det ud på jeres hjemmeside. Men en noget trist oplevelse når man står med produktet i hånden. Men til den pris var det vel hvad der kunne forventes.
Företaget har svarat
Fantastisk service! Og knivene er de skarpeste i verden. Kan ikke sammenlignes alle mulige dyre knive. Disse Kiwi Brands ER skarpere end alt andet. Jeg har haft en i tyve år, stadig langt den skarpest... Se mer
Företaget har svarat
Var på udkig efter praktiske knive til at hakke, snitte, choppe, slice og alt det andet, når man lave meget Asian food som jeg elsker. Hos Hak-Hak fandt jeg præcist det asiatiske Thai knivsæt, der ku... Se mer
Företaget har svarat
Vi importerer og sælger de populære knive fra mærket KIWI. Knivene er lette og har et tyndt blad af rustfrit stål, som er ekstremt skarpt og let at slibe og vedligeholde. Vores mål er at gøre knivene lige så populære i Danmark, som de er i Thailand, hvor mange kokke bruger dem til daglig.
1660, København V, Danmark
Jeg købte mellemsættet og et keramisk strygestål.Pga den billige pris var mine forventninger begrænset. Pakken kom på tredje dagen og hold op de er smukke og skarpe. Efter et par strøg med strygestålet bestod de alle “tomatprøven” og jeg kunne skære halve mm. af tomater så let som ingenting. Jeg bruger mine nye knive hver dag og de ligger rigtig godt i hånden…
Kunne ønske mig en kokkekniv på 20 - 21 cm så vil sættet være komplet for mig..

Først god køkkenknive. Og andet god kundeservice. Meget tilfreds her 😊😊😊👍

Svar från Hakhak
God hjemmeside med overskuelige menuer og gode produkter til en god pris. Alt i alt en rigtig god nethandel.

Hej
Jeg er kokkeelev har købet en af j’ers kniv synes den lever op til den Standard jeg har brug for du mere Kvalitet ind prisen Viser klar Anbefaling herfra
Mvh
Glad kunde

Svar från Hakhak
Jeg bestilte en Kom-Kom grøntsagskniv, men ved levering havde den et lille hak i bladet. Jeg rettede henvendelse til HakHak (ikke for at bede om en ny, men blot for at de kunne være obs på en potentiel dårlig sendning knive). Deres respons var imponerende. De anerkendte straks fejlen, tog fuldt ansvar og tilbød at sende en ny kniv uden yderligere omkostninger. Og den sad selvfølgelig lige i skabet. Sådan en kundeservice er sjælden og værdsættes højt. Det viser virksomhedens engagement i kvalitet og kundetilfredshed, for ikke at tale om en meget høj grad af integritet. Knivene selv er utroligt skarpe og behagelige at arbejde med. Bedre "bang for your buck" fås vist ikke. Køb trygt hos HakHak! Jeg skal i hvert fald have flere ting derfra.

Svar från Hakhak
Super gode og skarpe knive, som er lette at vedligeholde. Man får virkelig meget for pengene. Hurtig levering og god service :)

Svar från Hakhak
Virkelig god kniv - levede mere end op til forventningerne.
Hurtig levering.

Svar från Hakhak
Jeg er svært tilfreds med mine nye knive. De kan skære, vejer ingenting og ligger godt i hånden.

Svar från Hakhak
Hakhak har knive af mærket Kiwi som er et fremragende stykke værktøj i køkkenet! Jeg har haft Kiwi knive i mange år - og elsker dem! Jeg købte en ny model - en grøntsagskniv som jeg er vældig tilfreds med! Nu har jeg 2 Kiwi knive som jeg bruger dagligt! De er super skarpe og slibes nemt når det er nødvendigt! 👍

Svar från Hakhak
Det er fanme iorden. Lynhurtig levering. En ud af 2 steder du kan bestille Kiwi knive i Danmark. Jeg ville være glad hvis sortimentet blev udvidet til flere kiwi knive.

Svar från Hakhak
Gode produkter og hurtig levering.
Kan kun anbefale HAKHAK.

Svar från Hakhak
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.