Betwijfelbaar
Ik kan er niet aan uit welke site/shop allemaal onder 1 valt. Allesinds besteld bij hairwaxshop.nl
Producten zijn aangekomen, 1 potje was al wel open geweest, gelukkig niet gebruikt of verhard, maar natuurlijk niet oke.
Africa Products Shop Africa Products Shop -APS- Spui 231 2511 BP Den Haag E-mail: info@africaproducts.nl Website: www.africaproducts.nl Tel. 0708890151 Mobiel: 0619415622 KVK:51974630 BTW: NL227251982B01 Openingstijden Maandag: 12.00 - 19.00...
Spui 231, 2511 BP, Den Haag, Nederländerna
Bestelling gedaan, pakket nooit verzonden. Op mails reageren ho maar, telefonisch niet te bereiken. Koop hier vooral niet!!
Ik lees bij Trustpilot verschillende mindere ervaringen wat betreft de Hairwaxshop. Toch heb ik er mijn haargel besteld omdat die in Nederland nergens anders leverbaar lijkt. Het is gelijk een heel positieve ervaring geworden. De volgende dag had ik mijn gel, keurig en degelijk verpakt, in huis! Goed gedaan mensen!
Ben zeer zeer tevreden over deze winkel heb mijn bestelling zelf met de feestdagen vrij snel ontvangen.
Heb wat oliën en vetten voor huid verzorgen en lip balsem gekocht ben daar zeer tevreden mee. Heb ook zoete aardappels en tamerijn gekocht OMG die zoete aardappels zijn heerlijk uit de oven en de tamerijn is ook goed en lekker.
Ben zeer tevreden zal daar zekker weer wat bestellen als ik iets wat ze hebben nodig heb die aardappels zijn o zo lekker 🤤.
Verkeerde producten geleverd gekregen. Via mail wordt niet gereageerd. Na telefonisch contact met een gebrekkig Nederlands sprekende medewerker zou ik antwoord krijgen maar dit is nog steeds niet gebeurd. Bij opnieuw telefonisch contact constant de melding ‘in gesprek’. Niet bestellen bij deze toko
Ik heb bewust een knoflookshampoo naar wens besteld om de goedkope variant niet te krijgen en toch krijg ik weer de product die ik niet heb besteld en sturen ze mij de goedkopere variant knoflookshampoo.
Wax besteld, verkeerde items kwamen binnen. Gemaild, pas na aantal dagen (zeer onprofessionele) reactie. De wax zou een nieuwe verpakking hebben. Ja en ik ben Sinterklaas....... de ingrediënten zijn anders, de textuur en reuk zijn anders... compleet andere wax. Maar ach, daar moet je het mee doen! Verder helpen ze je niet. Koop hier nooit weer iets.
Via de website 3 potten wax besteld van Nishman. Betaald netjes een bevestigings mail gekregen en de volgende werkdag geleverd door DHL.
Prima service!!
Africa Products Shop gaat ook onder de naam hairwaxshop Nederland en al deze volgende websites en aliassen
hairwaxshop.com
barberproducts.nl
africaproducts.nl
Bij de afrekeningspagina kom je telkens terecht bij éénzelfde ontvanger « AFRICA PRODUCTS SHOP APS »
1) De prijzen zijn verschillend
2) na betaling van de gekozen producten kreeg ik na 2 dagen een betaalverzoek terwijl ik duidelijk op faktuur heb staan dat de verzending gratis is.
3) op mijn account duidelijk adres ingegeven in België, en betaalverzoek was om de verzending te
naar Duitsland te bewerkstelligen
4) antwoord was « ook naar Belgie verzendkosten te betalen » ook al staat er « Gratis verzending » op het faktuur.
Geen aanrader gezien niets klopte van prijzen en voorwaarden die zijn opgegeven.
Een correcte en transparante aankoop hoort duidelijk en allesomvattend te zijn.
Bij de afrekening dienen alle kosten correct en volledig te zijn zoals beschreven op faktuur. Nooit eerder meegemaakt dat ik achteraf na betaling nogmaals moet betalen vr gratis transport die helemaal niet gratis blijkt te zijn.
Desalniettemin werden m’n emails snel beantwoord en wanneer ik de klantendienst telefonisch contacteerde (zonder compromis toch moeten bijbetalen vr transport) was de medewerker echter vriendelijk van aard.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.