Rekommenderar INTE
Hairtalk var jättebra år tillbaka men nu är kvaliten katastrof. Använde håret två veckor innan jag tog ut och bytte till bhdb
Sämsta håret jag någonsin testat. Har provat 4 olika märken, vissa bättre än andra men detta märke är SÄMST. Blev slitet direkt, trassligt och matt. Nej usch, köp från dom andra större märkena istället.
Jag har beställt hairtalk hairband i många år. Jag måste köpte ett nytt varje år pga att kvalitén på håret är dåligt, det går av osv.. Men jag har varit okej med det. Jag beställer alltid samma nyans, men denna gången jag beställde fick jag hem fel nyans. Jag skrev och frågade hur vi löser det, dom sa att jag skulle beställa en ny och göra retur på håret jag fick. Jag gjorde det. Jag fick vänta 3 veckor på leveransen, men fick inget meddelande om försening. Det har gått 3 veckor sedan jag gjorde returen men dom har inte behandlat min retur, så klarna är på mig. Jag misstänker att de skickade tillbaka samma hår i samma förpackning. Jag såg att förpackningen var bruten och trasig. När jag tvättade håret började det lukta jättestarkt med kemikalier. Otroligt dålig service och verkar vara ett väldigt oseriöst företag som inte bryr sig om sina kunder.
Fick skicka tillbaka håret efter 3 veckor. Har använt hairtalk länge men detta var det mvärsta jag varit med om. Otroligt dålig kvalité som inte ens höll en månad. Mänger av hår som gått av i fästen. Har nu bytt ut till annat hår. Kommer aldrig någonsin använda hairtalk mer!
SOP HÅR och SOP FÖRETAG som lurar kunder på enorma pengar. Stripigt SOP HÅR som går av och blir tunt direkt. Skulle vara intressant veta hur många ni har lyckats blåsa dom sista åren. Sen gömmer ni er bakom era återförsäljare som får stå där och stå till svars för er. Hutlöst uruselt företag! Och nu gömmer ni er bakom ett nytt namn och promotar bdbh som om ingenting har hänt.
Sämsta kvalitén man upplevt, håret håller inte ens att sätta om en gång och kostar dubbelt så mycket som alla andra på marknaden, känner mig LURAD av alla dessa lovord att man ska kunna använda håret ett år, MAN BLIR RÅNAD PÅ PENGARNA! Skulle aldrig någonsin rekommendera hairtalk!!!!!!
Skitdåligt hår och företag. Lär er att ta kritik från era kunder och sköta reklamationer på ett bättre sätt.
Jag har använt Hairtalk i 4 år och kör hår vid 4 olika tillfällen, 2019 & 2020 var håret fantastiskt och jag började med hairtalk för att pga sjukdom så hade mitt egna hår gått av. När jag då började med hairtalk, 52 cm 3 paket var det att få glädjen tillbaka vilket kommer betyda så mycket och det är jag jätte tacksam för oavsett om det gått som det gjort i fortsättningen. Jag hade då första året håret i 14 månader för hårets kvalite var fantastiskt, tappade väldigt lite hår.
2021 när jag köpte hår så tyckte jag det kändes bra från en början, hade håret ungefär 5-6 månader och då började jag tappa kopiöst antal hår så att när jag gick till frisören och skulle sätta om det så var det inget hår kvar på fästena men då hade jag 4 paket och det var en del fästen då. När jag hade haft det närmare 8-9 månader och jag sätter om det så är två paket helt utan hår och två ser okej ut, frisören skickar in håret för hon säger att så ska det inte vara, men dom skickade bara tillbaka håret.
Valde då att vara utan hår ett halvår tills nu i våras.
Spolar då fram tills i april 2023, då mitt egna hår har växt ut så bra så väljer vi att bara sätta in 2 paket 52 cm. Från dag 1 tappar jag kopiöst med hår och efter 4 månader har jag inget hår kvar på något av paketen, jag har aldrig varit med om att håret har känts så slitet, redan från dag 1. Kändes inte roligt att sätta in i håret. Så nu måste jag alltså efter 5 månader (tog ut håret) köpa nytt hår redan, och ni som haft hairtalk vet att det är snordyrt. Så när man köpt det så förväntar man sig att kunna ha det minst 10-12 månader. Jag tänker aldrig mer använda hairtalk. Och nu när jag köper nytt så tänker jag reklamera håret, oavsett om dom tycker det är okej så hoppas jag verkligen alla reklamerar sitt hår även om reklamations rätten gått ut för det är inte okej.
Antingen får ni höja kvaliteten igen eller sänka sitt fruktansvärda pris även om håret inte ens är värd något när det är såhär.
Det är inte okej att betala 10k för hår och sen så håller inte ens håret.
Jag hann inte ens utanför Salongens dörr innan den första släppte och tog med mitt eget hår. Efter första hårtvätten tappade jag 3 st i duschen. Efter en och en halv vecka hade alla lossnat med mitt eget hår från rötterna. Jag gjordes en hårförtjockning på 25 cm längd och klippte säkert av 10-12 cm på dem.
Nu har jag istället tunnare hår och 10-12 bara fläckar i huvudet. Jag är blond och de lyser igenom.
Jag ville reklamare håret för i deras beskrivning kan alla använda deras produkter oavsett hårtyp, t.o.m. patienter som går cytostatika men de säger att det inget fel är på håret!
Falsk marknadsföring och kan inte fatta att dom vill ”skita ner sig” för en liten summa för dom men en halv lön för mig!
Som många andra skriver har kvaliteten på håret blivit uruselt. Har reklamerat hår och fått det utbytt men det nya är lika kass det. Håret går av och det är stripigt, ser fejk ut. Hårslingorna bleks olika. Man betalar mycket pengar för både håret och omsättningarna men man känner sig ändå inte fin.
Hairtalk tar kritiken på allvar och hjälper vid problem bara man tar kontakt med dem vilket jag gjort. Fick hjälp och ett trevligt bemötande när jag förklarat situationen.
Precis som Corinne skriver. Har också använt Hair talk länge, under flera år. I början var kvaliteten jätte bra. Lossnade inte mycket hår alls när man borstade samt det kändes tjockt och fint. Nu det sista året har kvaliteten varit helt annorlunda. Fick reklamera en hel isättning på 4 paket då halva håret tappades vid borstning under 2 månader. Aldrig varit så innan. Låg hår över hela lägenheten under dessa 2 månader. Fick igenom reklamationen och fick nytt hår. Detta hår är bättre men tappar mycket mer nu än vad jag gjorde förr i tiden. Dom har garanterat dragit ner på kvaliteten. Pratat med mina frisörer från 2 olika salonger som även dom tycker det blivit dålig kvalitet och dom funderar på att ta in nya märken istället.
Jag har använt hairtalk i 5 år nu och har alltid varit nöjd, tills för cirka 2 år sedan och fram till idag..
De har börjat snåla ner på kvalitén mer och mer och det märks väldigt tydligt, speciellt för mig som använt deras varumärke så pass länge.
Min vilda gissning är att nu när de fått ett stort varumärket, dvs många kunder och mycket uppmärksamhet så drar de ner på kvalitén för att tjäna mer pengar.
När jag borstar håret så känns det som att halva håret faller av och topparna blir slitna otroligt fort vilket bidra till att längden inte håller särskilt länge.
Jag sköter mitt hår otroligt bra med fantastiska produkter (schampo, balsam, inpackning, eftervård, värmeskydd, olja mm) men det hjälper inte när det är så pass dålig kvalité.
Min frisör som jag sätter i håret hos har nu tagit in ett annat varumärke då det har varit väldigt mycket missnöje senaste året kring hairtalks kvalité.
Detta är min sista insättning med hairtalk eftersom det känns som att slänga pengar (väldigt mycket pengar dessutom) rakt i sjön.
Hade du frågat mig för 5 år så hade jag absolut rekommenderat hairtalk, men frågar du mig idag så skulle jag inte rekommendera detta löshår till någon.
Har jobbat som frisör/hårförlängare samt använt löshår på mig själv i 10 år. Använt löshår från 4 olika företag och hairtalk är överlägset dyrast samt har sämst kvalitet. Köp inte! Väldigt dåligt kundbemötande och inte behjälpliga. Håret tovade sig från start och såg ut dom dreadlocks.
Satte in 40cm. När jag skulle sätta om för bara andra gången så var håret nere på ca 20cm och tunt och dassigt. Dålig kvalitet och inte värt det.
Så otroligt besviken. Ska vara skonsamt för håret, hur nu det går ihop med fästen som lossnar efter TVÅ veckor och tar med sig det hår de sitter fast i? Har blont hår, de slingor som satt kvar blev fult gula, trots skötsel enligt konstens alla regler.
Detta händer tydligen och inte heller ovanligt att det lossnar. Hade jag vetat det hade jag ALDRIG testat detta...inte värt en krona!
Min sambo gjorde hairtalk första gången för ca 2månader sen, efter två veckor lossnade flera fästen, slutade med att sju stycken lossnade innan hon skulle tillbaka och sätta om dem. Skötte det precis efter deras rekommendationer. Kontaktade hairtalk som sa att det var frisören hon skulle kontakta. Frisören gjorde det sen och fick bara som svar att de inte kompenserar sånt. Frisören kunde även se att håret var väl skött. Otroligt dålig service av ett företag som utger sig för att vara en av de bästa i branschen och även håller 6månaders garanti. Satte om fästena för två dagar sen och nu lossna ett igen...