We hadden een faillissementsboedel laten veilen door Troostwijk. Uiteindelijk kregen we niet alle opgehaalde en door de kopers betaalde en afgehaalde goederen uitbetaald van Troostwijk. Na meerdere m... Se mer
Företaget har svarat
Tja, of het nou aan jullie lag of aan andere, onbekende omstandigheden.. maar de klant heeft direct na de eerste aanmaning betaald (niet na die van mij.. en ook zondere verdere uitleg).
Företaget har svarat
Hafkamp Groenewegen is een familiebedrijf met landelijke dekking in de gerechtsdeurwaarders- en incassobranche. Onze kantoren in Amsterdam, Dordrecht en Venlo behandelen jaarlijks tienduizenden dossiers voor vele opdrachtgevers. Betrokken, eerlijk en rechtvaardig.
Concrete oplossingen
Weerdestein 117-a, 1083 GH, Amsterdam, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 85 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ze werken nauwkeurig en houden alles in de dossiers netjes bij. Ik ervaar dit als duidelijke communicatie, wat ik in incasso-trajecten erg belangrijk vind. Als ik vragen heb krijg ik altijd snelle reactie op mijn mails. Prima partij dus, ik heb er een fijn gevoel bij.

Svar från Hafkamp Groenewegen
Goed geholpen en betrouwbaar en eerlijk persooneel
Het is een bedrijf dat over de rug van een ander rijk wilt worden. Let goed op als je van een brief van ze krijgt. Bij bestaande afgeronde dossiers stoppen ze nieuwe facturen, per e-mail, terwijl dit wettelijk gezien gewoon een nieuwe vordering zou moeten zijn. Ik heb zojuist een grondig verweer bij een rechter ingediend, omdat dit bedrijf zijn zaken op een sluwe onmenselijke manier, met leugens, kracht bij wilt zetten. Nu hebben ze de verkeerde getroffen en ik laat het hier niet bij zitten.
Vorig jaar verliep de werkwijze niet naar wat wij gewend waren. Door in contact te blijven met elkaar zijn we tot een oplossing gekomen. Na een tijd aangekeken te hebben of de oplossing werkt kan ik zeggen dat we weer op 1 lijn zitten.
Zij hebbben of verbetering in de 14-dagen brief verwiesen.
Snelle afhandeling

Svar från Hafkamp Groenewegen
Wat een rot bedrijf, reageren niet op mails en zijn totaal niet makkelijk met afspraken maken. 0,0 medeleven tonen en nog is arrogant ook.

Svar från Hafkamp Groenewegen
Het proces ging duidelijk en soepel, helemaal niks op aan te merken. Geen eerdere ervaring gehad met een dergelijke zaak, de uitleg en het contact was prettig en tot en met rechtbank allemaal goed georganiseerd. Zeker een aanbeveling waard.

Svar från Hafkamp Groenewegen
Top dienstverlening. Zoals het hoort vriendelijk en adequaat. Prettig bedrijf om mee samen te werken.

Svar från Hafkamp Groenewegen
Prettige, no nonsens communicatie en expertise.

Svar från Hafkamp Groenewegen
Ze hebben ons goed geholpen. Communiceerden duidelijk, betaling was snel geregeld

Svar från Hafkamp Groenewegen
Al geruime tijd zijn wij klant bij Hafkamp Groenewegen.
In het begin werden incasso,s snel afgehandeld.
De laatste tijd laat dit te wensen over.
Je betaald steeds een torenhoog voorschot en er komt niks van terug.
Nu weer een dossier, rechter heeft ons in het gelijk gesteld maar tot incasso over gaan gebeurd niet. Dossier is nu gesloten vanwege het ontbreken van verhaalsmogelijkheden. Naar mijn mening is er niet eens geprobeerd verhaal te halen. Desnoods leg je beslag. Wel weer een factuur van €325 sturen voor de gemaakte kosten. (bovenop het voorschot van €350)
Een ander dossier (geopend op 22-5-25) loopt ook nog steeds. Hier al €600 aan voorschot betaald en je raad het al, nog steeds geen cent terug.
zonder fatsoenlijke afloop is dit dan ook het laatste dossier dat Hafkamp Groenewegen van ons krijgt. Ik zal Hafkamp Groenewegen dan ook aan niemand aanraden.

Svar från Hafkamp Groenewegen
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking tot nu toe. De communicatie is duidelijk en professioneel, dossiers worden snel opgepakt en er wordt proactief meegedacht. Een betrouwbare partner waar we met vertrouwen mee samenwerken.

Svar från Hafkamp Groenewegen
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.