Haderslev Hestepraksis Omdömen 14

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Meget dyre

Meget dyre. Havde akut brug for dyrlæge til min hoppe med mild kolik mandag aften kl.21. efter 40 min konsultation at betale 8000 kr. For 1 år siden stod samme Hestepraksis lørdag nat og kæmpede for at få vores nyfødte føl på benene men måtte aflives efter 5.5 time intenst hjælp til 8000 kr.

26 maj 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fuldstændig sindssyge priser

5365 kr. For at skærer en hovbyld fri. Det fuldstændig sindssygt. Derudover burde dyrlægen have oplyst, hvilken klinik hun kom fra og ikke bare sige fra kolding.

23 december 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har brugt Haderslev Hestepraksis…

Jeg har brugt Haderslev Hestepraksis siden de åbnede og jeg har lige fra begyndelse mødt meget dygtige og kompetente dyrlæger. De har et bredt fagområde og er dygtige til at tale med/forklare ejer hvad hesten fejler. Noget af det bedste er dog, at man ikke føler sig som “den næste i rækken” (der er ro og tid til hver patient).

22 december 2022

Mine varmeste anbefalinger

Mine varmeste anbefalinger
Jeg har brugt Haderslev Hestepraksis til både rutine- og akutte opgaver. De har et fagligt højt niveau, er altid smilende og imødekommende og i dialog har vi fundet de bedste løsninger for min hest.

1 februari 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Man for altid en god oplevelse når man…

Man for altid en god oplevelse når man har besøg af Ellen eller Charlotte fra Haderslev Hestepraksis. Jeg har gennem mange år kendt dem begge og er så glad for at kunne ringe til så dygtige dyrlæger som altid står klar til at hjælpe en. Når man ringer til dem føler man sig altid lyttet til når man har et problem med sin hest. Jeg ringer altid til Haderslev Hestepraksis når mine heste er syge 😊🐴

Fantastiske dyrlæger

Alle dyrlægerne er helt fantastiske og virkelig dygtige og professionelle 👌🏼 Jeg har altid følt mig tryg i deres hænder. De får mine varmeste anbefalinger 🥰

29 november 2022

Genialt godt team

Genialt godt team, som virklig sætter sig ind i det hele.
Altid klar på at hjælpe lige meget hvordan det står an!
Forbliver helt klar min dyrlæge🫶🏻
Klart en anbefaling🙏🏻

10 november 2022

FANTASTISK SERVICE!

FANTASTISK SERVICE!! 🥰 Da jeg stod en fredag formiddag med en hest, som havde en brækket fortand, stod Haderslev Hestepraksis klar til akut hjælp med det samme! Er så evig taknemmelig! Var det ikke for dem, blev det aldrig opdaget, at min pony havde én fortands sygdom. Som kom ud efter nogle uger. Har den gladeste 24 årige pony igen 🥰🙏 Tak for jer!! I forbliver min dyrlæge 🙏

22 september 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Anbefaler Haderslev Hestepraksis til…

Anbefaler Haderslev Hestepraksis til alle, har haft brugt dem akut og i sygdomsforløb, de sætter sig ind i tingene og kommer til aftalte tid. Selv på en helligdag kom de ud, trods de ikke havde vagten, da hende der havde vagten var ved et kværketilfælde. 5 stjerner 😊

Mine varmeste anbefalinger…

Fantastisk personale med hjertet på rette sted og flotte nye faciliteter. Et sted man føler sig godt behandlet, tryg og lyttet til.
Vi har brugt Haderslev Hestepraksis af flere omgange pga. forskellige problematikker, og alle gange har været en positiv oplevelse. De er grundige i deres undersøgelser, og tager sig tiden til at både hest og ejer er tryg i, hvad der skal ske.
Kan varmt anbefale at tage sin hest med til undersøgelse hos dem🙏🏻

30 januari 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Føler altid vi er i trygge kompetente hænder.

Er utrolig godt tilfreds med Haderslev Hestepraksis. Føler altid vi er i kyndige hænder og at der er en ægte interesse for vores hestes ve og vel. Der følges ofte op med en mail for lige at høre status på hvordan det går med hesten.
Kan også godt lide at de er et team på 4 så der altid er en i vagt der kender os, ved akut sygdom.

De bedste!

En helt igennem fantastisk dyrlægepraksis!
De har godt udstyr i bilerne, så mange undersøgelser kan foretages hjemme.

Teamet består af kompetente, engagerede, veluddannede og empatiske dyrlæger, som virkelig går op i deres fag og patienter.
Både hest og ejer får altid god behandling og den tid, der skal bruges.

Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.