Haardoktor Omdömen

Företagsinformation

Skrivet av företaget

Hårdoktor er en dansk online hårtabsklinik, der hjælper mænd med hormonelt betinget hårtab. Hos Hårdoktor bliver du vurderet af læger med erfaring inden for behandling af hårtab. Vores mål er at gøre evidensbaseret behandling af hårtab enkel, tilgængelig og tryg. Mange mænd oplever, at hårtab påvirker deres selvtillid og livskvalitet. Derfor tilbyder vi en digital løsning, hvor du kan få en lægelig vurdering hjemmefra uden ventetid og uden fysisk fremmøde. Behandlingen tilpasses den enkelte og kan blandt andet omfatte receptpligtig medicin og andre veldokumenterede behandlingsmuligheder. Vi lægger vægt på ærlig rådgivning, faglig kvalitet og realistiske forventninger til resultaterne. Hårdoktor blev grundlagt af danske læger med ønsket om at gøre professionel behandling af hårtab mere tilgængelig for mænd i hele Danmark. Er du i tvivl om årsagen til dit hårtab, eller ønsker du at vide mere om dine behandlingsmuligheder, kan du starte med en gratis online vurdering på haardoktor.dk.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

5 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Professionelt forløb med synlige resultater

Jeg er virkelig glad for at have startet hos Hårdoktor. Konceptet fungerer rigtig godt, og man kan mærke, at der er styr på tingene fra start til slut. Mostafa er utrolig dygtig og super god til at vejlede en igennem hele forløbet – han tager sig tid til at forklare tingene ordentligt, og man føler sig i trygge hænder.

Allerede efter kun 2 måneder har jeg set store fremskridt, hvilket har overrasket mig positivt. Kan varmt anbefale dem til andre, der overvejer at tage hul på en lignende rejse.

16 september 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan kun sige positive ting

Jeg kan kun sige positive ting omkring behandlingen og forløbet hos Haardoktor. Han er utrolig nem at snakke med og rigtig god til at forklare. Allerede efter 2-3 uger var der synlig forbedring. Jeg har været i gang i snart 2 måneder, og det bliver bedre og bedre. Jeg kan anbefale det til alle mænd, der ligesom jeg var begyndt at blive tynd på toppen.

1 juli 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med lægen.
Allerede efter en måned med behandlingen kan jeg se en forandring med mit hår.
Han er utrolig dygtig til at forklare produkterne og sørger altid for, at man forstår, hvordan de skal bruges, og hvilken effekt de har. Han tager sig tid til at lytte og besvarer alle spørgsmål på en rolig og professionel måde.

Det er tydeligt, at han brænder for sit arbejde, og han står altid klar til at hjælpe og vejlede, når der er behov for det. Jeg føler mig tryg og godt informeret efter hver samtale, og jeg kan varmt anbefale ham til andre, der søger kompetent og engageret rådgivning.

1 juli 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Utrolig dygtig og kompetent læge

Utrolig dygtig og kompetent læge, som giver utrolig meget opmærksomhed og hjælp. Jeg har brugt deres produkt i 6 måneder nu og har set markante forbedringer. De tomme områder er blevet tykkere og jeg taber slet ikke så meget hår i badet som jeg plejede.

14 juli 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.