Det här tycker kunderna
Super blij dat ik het traject met Gymtogether ben aangegaan! Strak trainingsschema, helder voedingsschema met veel ruimte voor eigen inbreng. Super begeleiding van coach Daniël. Je moet het zelf doen... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Zadelmakerstraat 22B, 1991JE, Velserbroek, Nederländerna
- gymtogether.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Coach Sadrach Kanjer
Mijn reis naar een fitter en gezonder leven begon op 23 juli 2026, de dag dat ik de stap zette en startte met GymTogether. Nu, nog geen drie weken later, kan ik vol trots zeggen dat dit de beste beslissing is geweest die ik had kunnen nemen. De resultaten spreken voor zich: de weegschaal geeft al 3,4 kilo minder aan en de centimeters vliegen eraf. Ik voel me nu al lichter, fitter en ontzettend gemotiveerd!
Het succes van dit traject zit hem in de geweldige, professionele begeleiding. Elke week is er een uitgebreide check-up. Hierin noteer ik de centimeters op maar liefst 8 verschillende punten van mijn lichaam. Ook kijken we breder dan alleen de cijfers; er komen vragen voorbij over mijn hongergevoel, hoe ik slaap en of ik mijn dagelijkse stappen haal. Daarnaast is er de optie om voortgangsfoto's (van de voorkant, achterkant en zijkant) toe te voegen om de verandering écht te zien, al is die keuze volledig aan mijzelf. Deze wekelijkse check-up bespreek ik vervolgens face-to-face met mijn coach tijdens een vaste videocall
Mijn coach Sadrach helpt mij echt fantastisch goed. Ook tussendoor is een WhatsApp-berichtje genoeg als ik vragen heb over voeding, sporten of gezonde supplementen; ik krijg vrijwel altijd diezelfde dag nog antwoord.
Met deze intensieve support en deze vliegende start kijk ik vol vertrouwen naar de toekomst. Op 12 december staat mijn grote doel gepland: een gewicht van 64,5 kilo op de weegschaal. Waar ik voorheen misschien twijfelde, weet ik nu één ding heel zeker: met de hulp van mijn coach en mijn eigen doorzettingsvermogen ga ik die 64,5 kilo sowieso behalen💪🔥💪🔥
Eindelijk een aanpak die écht werkt!
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met GymTogether en kan het alleen maar aanraden.
Vanaf de intake had ik meteen een goed gevoel. Er werd echt geluisterd naar mijn persoonlijke doelen, mijn levensstijl en wat voor mij haalbaar is. Er werden geen onrealistische beloftes gedaan of extreme doelstellingen opgelegd. Integendeel: de focus ligt op het opbouwen van een duurzame, gezonde levensstijl die je ook op lange termijn kunt volhouden.
Mijn voedingsplan en trainingsschema zijn volledig op maat gemaakt. Er werd rekening gehouden met wat ik graag eet (en net niet), mijn werk, mijn dagelijkse beweging en vaste wekelijkse activiteiten die ik niet wou laten vallen. Daardoor voelt het niet als een streng dieet of een verplichting, maar als een manier van leven die echt bij mij past.
Wat ik misschien nog het meest waardeer, is dat de nadruk niet ligt op zo snel mogelijk kilo's verliezen. De focus ligt op sterker, fitter en gezonder worden en op het aanleren van goede gewoontes. Het mooie is dat het gewichtsverlies dan vanzelf volgt.
Ik ben nog maar een kleine maand bezig, maar ik merk nu al een enorm verschil. Ik ben ondertussen ongeveer 4 kilo kwijt, verloor ook al verschillende centimeters en mijn kledij zit duidelijk losser. Maar eerlijk? Dat zijn voor mij niet eens de grootste winstpunten. Ik voel me vooral veel energieker, fitter en sterker, en ik zit zoveel beter in mijn vel. Dat gevoel is onbetaalbaar en motiveert me alleen maar om verder te doen.
Ook de begeleiding is top. Mijn coach Job volgt me wekelijks op, geeft gerichte feedback en is ook tussendoor vlot bereikbaar via WhatsApp als ik vragen heb of ergens mee worstel. Ik merk echt dat hij oprecht betrokken is, de vinger aan de pols houdt en mij motiveert om het beste uit mezelf te halen.
Als Vlaming kan ik bovendien de Nederlandse aanpak enorm appreciëren. Job weet perfect de balans te vinden tussen een motiverende schop onder mijn kont wanneer dat nodig is en een hart onder de riem als het even wat moeilijker gaat. Die combinatie werkt voor mij ontzettend goed en zorgt ervoor dat ik gemotiveerd blijf.
Kortom: geen crashdieet, geen loze beloftes, maar professionele begeleiding, een persoonlijk plan en een aanpak die écht werkt. Je leert geen tijdelijke trucjes, maar bouwt stap voor stap aan een gezonde levensstijl die bij je past. Als ik na nog geen maand al zoveel verschil merk, ben ik alleen maar benieuwd wat de komende maanden nog zullen brengen. Een absolute aanrader!
Hele fijne begeleiding heb ik mogen…
Hele fijne begeleiding heb ik mogen hebben van lars! Eerst wist ik niet wat ik moest doen om mijn doel te bereiken en hij heeft mij hier heel goed bij geholpen! Ik ben meer dan tevreden
Nu 1 maand onderweg
Super blij dat ik het traject met Gymtogether ben aangegaan!
Strak trainingsschema, helder voedingsschema met veel ruimte voor eigen inbreng. Super begeleiding van coach Daniël. Je moet het zelf doen maar support op afstand is erg fijn.
Aangenaam contact
Vanaf het eerste moment een heel fijn contact met mijn coach Daniel. Hij helpt me steeds mijn motivatie terug te vinden en zorgt ervoor me te laten herinneren waarvoor ik doe. Elke week heb ik een checkup en krijg ik steeds werkpuntjes en tips waardoor ik me steeds kan verbeteren. Fantastisch!!
ben ontzettend blij met de begeleiding…
ben ontzettend blij met de begeleiding van coach Daniël. Vanaf het begin heeft hij mij heel goed geholpen met opstarten en zorgde hij ervoor dat ik met vertrouwen aan de slag kon.
Wat ik vooral waardeer, is dat hij niet alleen goede trainingsbegeleiding geeft, maar ook echt veel kennis heeft van voeding. Zijn adviezen zijn praktisch, duidelijk en goed vol te houden.
Daarnaast is Daniël erg betrokken. Hij luistert oprecht naar je, denkt met je mee en komt altijd met passende oplossingen als je ergens tegenaan loopt. Je merkt dat hij echt het beste uit je wil halen en je motiveert om door te zetten.
Ik kan Daniël van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een deskundige, betrokken en motiverende coach!
Ik ben sinds 5 weken bezig met mijn…
Ik ben sinds 5 weken bezig met mijn coach Daniel. Het is een hele fijne coach en ook de visie van het bedrijf GT vind ik top.
Ik krijg veel tips en ook aanvullingen op mijn eten wat bijvoorbeeld beter kan of wat ik beter kan vervangen.
Ik kan altijd terecht met vragen en hij reageert altijd.
Erg fijn en motiverend.
In deze 5 weken ben ik al goed aan het afvallen en ook de cms gaan omlaag. Ook ga ik in kracht iedere week omhoog met gewicht.
Ik blijf gemotiveerd vanwege de successen die we iedere week behalen met elkaar.
Het is echt een aanrader om met GT aan de slag te gaan.
Coach Rodney - Topper!
+- 3 weken terug gestart aan het 18 maanden traject samen met Rodney. Een volledig definitief oordeel zou natuurlijk een beetje vroeg zijn, dus doe het vooral met mijn ervaringen tot zover.
Rodney is een coach wie goed luistert naar wat je doelen zijn en meedenkt in oplossingen wanneer er bijv bepaalde apparaten niet beschikbaar zijn in je gym. Hiervoor denkt hij mee voor andere oefeningen met evt andere apparaten om naar hetzelfde doel te gaan werken.
Verder is de communicatie fantastisch, hij houdt je netjes op de hoogte wanneer hij tijdelijk minder bereikbaar is, maar 9 vd 10x heb je een paar uur later / de zelfde dag nog reactie.
Vragen over voeding, supplementen en herstel worden grondig en uitgebreid beantwoord, zowel over whatsapp als via een videocall.
Al met al super tevreden met zowel de coach als de huidige progressie die we tot zover geboekt hebben.
Coach Sadrach
Ik ben enkele weken geleden een traject begonnen bij gymtogether. Mijn coach geeft heel goede tips. Ook helpt hij me om een balans te vinden in het dagelijks leven zodat ik toch mijn doel kan bereiken zonder dat het aanvoelt als een bikkelharde opdracht. De oefeningen worden op maat opgesteld en wekelijks zijn er ook check-ins.
Nog een pluspunt is dat de coach ook dagelijks bereikbaar is voor vragen of begeleiding indien nodig.
Zeker een aanrader!
bizar rare coach Lars van der Lugt
bizar rare coach Lars van der Lugt.
Ik weet niet waar ik moet beginnen. mijn zelf benoemde coach Lars houd er van om vooral over zichzelf te praten tijdens de coaching en hoeveel anabolen je wel niet moet gebruiken. Daarnaast ook gewoon even te noemen dat die foto's in zijn onderbroek stuurt naar mensen en hier flinke bedragen voor vraagt.(op zijn instagram heeft die hier ook zelfs een filmpje overgeplaatst hoe trots hij hierop is).
zijn coaching was überhaupt onder de maat en apart maar dat is oprecht mijn laatste zorg over dit traject. communiceren heeft hij blijkbaar nog ergens achter gelaten op de basisschool.
Als ik dit bedrijf was had ik hem er uit gegooid dit is onacceptabel. dus wees een gewaarschuwd mens.

Svar från Gymtogether Online Coaching met altijd resultaat
Sinds februari word ik begeleid door…
Sinds februari word ik begeleid door Irene van Gym Together en ik kan oprecht zeggen dat zij een enorme positieve invloed op mij heeft gehad. Irene is kordaat, doortastend en ontzettend motiverend. Tegelijkertijd is ze lief, geruststellend en altijd positief.
Waar ik zelf soms teleurgesteld kan zijn in mijn kunnen of vastloop in negatieve gedachten, weet Irene mij steeds weer te raken met haar positieve kijk. Ze helpt me uit dat dalletje, laat me zien wat wél goed gaat en geeft me telkens weer het vertrouwen om verder te gaan. Haar energie en enthousiasme werken aanstekelijk; ze weet iedere keer opnieuw die drive in mij aan te zwengelen.
Irene is een warme, prettige en energieke persoonlijkheid die niet alleen kijkt naar wat je wilt bereiken, maar vooral ook naar wie jij bent als mens. Ze motiveert zonder te oordelen en steunt zonder over te nemen.
Ik wens iedereen een Irene toe.
Gymtogether met coach Irma
Ik ben 3.5 week geleden begonnen met Gymtogether en Irma is mijn coach. En wat ben ik blij met haar! Bewustwording van de keuzes die je zelf kunt maken motiveren mij
Ik heb nog nooit zo vaak in de sportschool gestaan als nu en door het programma wat Irma voor mij op maat heeft gemaakt heb ik er nog lol in ook. Daar waar nodig past ze mijn schema aan. In onze coachingssessies bespreken we voortgang, waar ik tegen aan loop, wat goed gaat en geeft ze tips. En ze houdt me ook gewoon een spiegel voor, precies wat ik nodig heb! Ik ben ieder geval fan van Gymtogether en in het bijzonder vam Irma!
Coach Rondney 💪
De eerste coach paste niet bij mij, maar toen kreeg ik Rodney als coach. Hij heeft mij tot nu toe super begeleid en luister echt naar wat ik wil bereiken en past daarbij het plan op mij aan. Reageert snel als ik vragen heb en is makkelijk bereikbaar. Rodney is echt een topper en heeft verstand van zaken.
Zit al een tijdje bij gymtogether sinds…
Zit al een tijdje bij gymtogether sinds kort overgestapt naar een anderen coach rodney samenwerking gaat top goed contact denkt echt met je mee en zorgt voor een goed plan zodat jij je doelen zeker gaat behalen.
Positieve vibe
Ik zit nu op de helft van mijn traject en heb een hoop tegenslagen gehad zoals meer dan een week koorts, constante hoofdpijn waardoor het sporten moeizaam gaat en toch helpt Irma mij er steeds doorheen. Ze geeft duidelijk aan wat nodig is om alles weer op te pakken en benoemd heel fijn de positieve dingen. Het liefste zou ik een coach fysiek willen zien en spreken, maar dat is helaas niet jullie concept. Verder is de app erg handig om je voeding in op te slaan en helpt Irma mij hiermee om op de juiste manier alles in goede maten te noteren. Ze is meedenkend wanneer het even niet gaat en komt dan met laagdrempelige oplossingen. Ze geeft handige tips voor je voeding zoals waar goedkope zaden en noten te vinden zijn of welke noedels stiekem te veel calorieën bevatten;)
Dit alles met een glimlach en positieve vibe!
De coach is heel open en deelt ook haar…
De coach is heel open en deelt ook haar eigen ervaringen waardoor het sparren over mindset en voeding heel gemakkelijk gaat. Voelt alsof we elkaar al jaren kennen.
Top coaching
Top coaching! Alleen maar goede woorden over voor de manier hoe Eros het aanpakt. Hij onderscheid zich in het eerlijk zijn naar je en duidelijk maken dat hij het beste wilt voor je. Alle vragen die je stelt heb je snel antwoord op en hierbij zit kundige uitleg! Via Eros ga je de fitnesswereld beter begrijpen, hierdoor wordt het leuker en motiverend. De voeding- en trainingsschema's zijn goed op je persoonlijke situatie gebaseerd en dit maakt het persoonlijk en zorgt ervoor dat je het lang volhoud! Al met al super tevreden met Eros als coach!
Vanaf moment één een goed gevoel bij…
Vanaf moment één een goed gevoel bij gymtogether. Een persoonlijke benadering bij de start en intake. Gekoppeld aan een coach die bij mij past. Irma kijkt goed naar je leven en wat daar binnen past. Ik ervaar het als kleine veranderingen met een groot verschil. Irma is heel goed bereikbaar en geeft naast de wekelijkse reflectie op de check-in ook tussendoor feedback.
Goede PT & begeleiding
Mijn naam is Duane, ik ben bij gymtogether terecht gekomen, omdat ik vast liep met de progressie van mijn eigen training. Ik wist niet wat ik fout deed en waarom ik niet het resultaat kon behalen waar ik naar streefde.
Na een duidelijke intake ben ik terecht gekomen bij coach Lars en ik ben enorm tevreden over de personal training.
Ik krijg enorm goede begeleiding, vooral in het eten en hoe ik daadwerkelijk moet eten om mijn doelen te halen, echter ook duidelijke tips voor de trainingen en uitvoering van de oefeningen.
Door middel van de handige wekelijkse check ups is er een goed beeld waardoor ze je heel makkelijke de juiste kant op kunnen sturen.
In alle eerlijkheid ging ik er licht skeptisch mee in, maar ik ben positief verbaasd over hoe dit allemaal is gegaan en ben enorm blij dat ik de stap in 2025 heb gezet.
5 sterren van mij voor gymtogether & extra specifiek 5 sterren voor coach Lars ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.