GYMNET Omdömen

‱
TrustScore 4.5 av 5

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Helt ok leveranstid och vÀldigt snabbt och bra bemötande frÄn kundtjÀnst nÀr jag ville byta fÀrg pÄ shortsen. De nya shortsen kom ocksÄ snabbt. Vad gÀller produkten, shorts original sÄ Àr de sköna... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

SÄg att företaget var baserad i samma stad som mig och dÄ bestÀmde jag mig för att bestÀlla en present till min kompis som trÀnar vÀldigt mycket. Han blev vÀldigt nöjd med shortsen och hoodien!

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Snabb leverans, bra produkt! Smidig shop. Till en eventuell version 2 av trÀningsshorts sÄ hade jag gÀrna haft tvÄ fickor som sitter thigt istÀllet för en.

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Mycket bra trĂ€ning shorts enda nackdelen Ă€r att ja vill bestĂ€lla fler men slut pĂ„ lager Ă„ har varit det lite för lĂ€nge đŸ€”đŸ˜ƒ

1. Butik med trÀningsklÀder

Bli medlem och fÄ 15% pÄ ditt första köp. Vi levererar tekniska trÀningsklÀder av hög kvalite och fokus pÄ lÄng hÄllbarhet. Hos oss hittar ni allt ni behöver för den optimala trÀningsoutfiten för gymmet eller vardagen.

UtmÀrkt

TrustScore 4.5 av 5

5 stjÀrnor
4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Det hÀr företaget har inte bjudit in sina kunder pÄ lÀnge. Omdömen kanske inte Àr representativa

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

SKÄMTFÖRETAG

BestÀllde för 22 dagar sedan och de har inte ens skickat mina produkter Àn. NÀr jag mailade efter en vecka fick jag höra att de Àr under process att bli uppköpta och att jag skulle testa kundservice mailen igen dÄ.
Jag skiter vÀl i att ni blir uppköpta. StÄr verksamheten still? Sluta sÀlj dÄ. Jag har sedan dess mailat flera gÄnger utan att fÄ svar.

UNDVIK det hÀr bajsföretaget

23 maj 2023

Riktigt skÀmtföretag

Riktigt skÀmtföretag. BestÀllde frÄn Gymnet för 2 veckor sedan och inte ett ljud sedan dess (förutom en orderbekrÀftelsen + massa reklam). Har mailat flera gÄnger utan svar och dem har inget telefonnummer man kan nÄ dem pÄ.

BestÀll inte hÀrifrÄn.

29 mars 2023

SvÄrt att fÄ kontakt

FÄr inga svar av företaget, i tvÄ veckor har spÄrningslÀnken de skickade ut med titel "en försÀndelse Àr pÄ vÀg" visat att distributör fortfarande inte fÄtt varan till sig. Har mailat kundtjÀnst tvÄ gÄnger i Àrendet utan att fÄ svar.

Under tiden som jag vÀntat pÄ levernas/svar har de iaf hunnit med att skicka ut ett flertal reklammail, sÄ nÄgon lever iaf pÄ företaget, kanske dags att fördela resurser till kundtjÀnsten.

17 januari 2023

De blÄser mig pÄ 800kr

De blÄser mig pÄ 800kr. BestÀllde 2 shorts som jag skickade tillbaks, och nu svarar de inte och inga pengar har de skickat tillbaks
 snyggt!
Jag tar detta juridiskt 👌

7 oktober 2022

Hej Börje

Vi har inte mottagit nÄgot Mail frÄn din sida utan allt Àr svarat och lÀst i detta nu. Kan ni vÀnligen skicka ett till Mail sÄ ska vi lösa ditt Àrende direkt.

Vi ber om ursĂ€kt för att du kĂ€nner dig ”blĂ„st” vi försöker alltid göra alla vĂ„ra kunder glada och nöjda.

Leveranser dyker inte upp

Leveranser dyker inte upp, och de har fortfarande efter 10 dagar och 2 mail inte Äterkommit i Àrende.

Otrolig tur att jag tog via Klarna och inte har lagt ut nÄgra pengar.

Trots svar att de skall makulera min faktura sÄ har de ej makulerat fakturan. (skrivet 2022-09-22)

6 september 2022

Hej Christoffer

Vi svarade direkt efter ditt andra Mail till oss dÄ vÄrt första inte skickats ivÀg riktigt. Vi skrev det i meddelandet till er men vi vill Àven tillÀgga det hÀr.

NÀr vi spÄrar Ert paket pÄstÄr Postnord att det har levererats. Enligt dig stÀmmer inte detta dÀrför har vi pÄbörjat en reklamation och i vÀntan pÄ svar kommer vi att makulera din faktura eller skicka pÄ nytt.

Usel Kundservice!!

Usel Kundservice tog 1 vecka och fÄ svar pÄ mail sen om man skickade ett till mail tog det 1 vecka till.

REKOMENDERAR INTE.

1 september 2022

Svar frÄn GYMNET

Din order Àr Äterbetalad och ditt Àrende Àr stÀngt och nedlagt av vÄra handlÀggare. Om ni har nÄgra ytterligare frÄgor angÄende nÄgot annat vÀnligen Äterkom pÄ Mail med en ny trÄd som inte stÀngts.

Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

Inte helt nöjd med kvaliteten pÄ

Inte helt nöjd med kvaliteten pÄ shorten jag köpte.
DÄliga sömmar.

1 augusti 2022

Hej Ronnie

Vad trÄkigt att ni inte var nöjd med kvaliteten pÄ vÄr produkt.

VÀnligen kontakta vÄran kundservice. Bifoga gÀrna nÄgra bilder pÄ skadorna sÄ ska vi göra vÄrt bÀsta att stÀlla saker till rÀtta.

Med vÀnliga hÀlsningar

Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

Inte vad jag förestÀllt mig

Efter tvÄ anvÀndningar pÄ gymmet sÄ har sömmarna börjat ge efter, och shortsen trÄdar. Hade dessutom inte min bestÀllde produkt i lager, och efter 1,5v hör jag av mig och dÄ först informeras jag av detta. EFTER att jag betalat dessutom.

Nja. Inte vÀrt kronorna. Finns likavÀrdigs shorts pÄ andra sidor billigare, som Àr typ vÀrda kvaliten. SkÀrpning.

1 augusti 2022

Hej Joakim

Vad trÄkigt att ni inte kÀnde er nöjd med Ert köp hos oss. Kontakta vÄr kundservice och bifoga gÀrna nÄgra bilder pÄ skadorna sÄ ska vi göra vÄrt bÀsta att stÀlla saker till rÀtta sÄ ni blir nöjd.

Shortsen jag köpte Àr bra

Shortsen jag köpte Àr bra, anledningen till tvÄ stjÀrnor Àr att det tycks bara finnas svarta shorts, allt annat Àr stÀndigt slutsÄlt!

28 juli 2022

Hej Anton

Vi blir glada att ni var nöjd med shortsen!

Vi beklagar att det inte fanns de fÀrger som ni ville ha. Detta beror pÄ att vi har en hög efterfrÄgan med en snabbt accelererande försÀljning pÄ SHORTS ORIGINAL.

KundtjÀnst snabb och serviceinriktad

Vad gÀller produkten, shorts original sÄ Àr de sköna och telefonen (Samsung S20) sitter vÀldigt bra i innerfickan, supernöjd!

19 juli 2022
Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

LÄng leveranstid verkar det som

LÄng leveranstid verkar det som, bestÀllde 17 juni och har Ànnu inte fÄtt leveransbesked eller svar pÄ mitt mejl. Artikel fanns dessutom pÄ lager vid bestÀllning sÄ man ska nog inte bestÀlla hÀr om man behöver artikeln pÄ nÄgra veckor

**Svar till Gymnet-Det var mer Àn otydligt, sen att ni dÄ i mejlet skriver att det Àr leverans pÄ 1-3 dagar Àr ocksÄ förvirrande. Jobba pÄ med tydligheten sÄ fÄr ni Äterkommande kunder.

28 juni 2022

Hej

Just nu har vi endast förbestÀllningsvaror. Och leveranstiden Àr dÀrför fördröjd. Detta stÄr Àven under vÄra köp och- leveransvillkor.

Vi ber om ursÀkt ifall detta inte framkom tydligt vid bestÀllningen.

Ha en fortsatt fin dag.

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

HĂ„ller ej leveranstider som stĂ„r pÄ

HÄller ej leveranstider som stÄr pÄ hemsidan, vÀntar fortfarande pÄ min bestÀllning som jag la för 2 veckor sedan.
Behövde sjÀlv kontakta butiken nÄgra gÄnger för att följa upp min bestÀllning tyvÀrr ingen bra upplevelse frÄn Gymnet.

23 juni 2022

Hej

Vi ber om ursÀkt för förlÀngda leveranstiden. Jag kan se i systemet att ni lade ordern under juni mÄnad och det var dÄ vi endast körde förbestÀllnings-varor. Vi ber ytterligare om ursÀkt ifall det inte framkom tydligt. Men det ska ha nÀmnts under köp-och leveransvillkor eller frakt & leveranser sidorna.

Storleken var dÄligt beskriven

Storleken var dÄligt beskriven, de mÄtt som nÀmndes kunde man inte gÄ efter, hade behövt 2 stl mindre Àn normalt

21 juni 2022

Hej Michael

PÄ produkt sidan sÄ informerar vi om att storlekarna Àr baserade pÄ amerikansk kroppsbyggnad och att vi rekommenderar att gÄ ner en storlek. Vi erbjuder Àven fria byten ifall det skulle strula med bestÀlld storlek.

Fortsatt trevlig dag/vecka.
HĂ€lsningar.

Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

BestÀllde en tröja och ett par tights

BestÀllde en tröja och ett par tights. Fick tröjan men inte tightsen. Jag har mailat dom men inte fÄtt svar. Det Àr 2 mÄnader sen.

18 juni 2022

Hej Sebastian

Tröjan har vi skickat och du har mottagit den via Postnord. Tightsen Àr Äterbetald/anullerad dÄ den varan har utgÄtt frÄn vÄrt sortiment.

Vi ber om ursÀkt ifall detta skapade nÄgra olÀgenheter.

Fortsatt trevlig dag/vecka.
HĂ€lsningar.

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer