GYMMANAGER Omdömen

TrustScore 3 av 5

Företagsinformation

1. IT- och företagskonsult

Skrivet av företaget

Everything you need to manage your sports facility – in one place. We bring together sales management, customer management, class scheduling, and payments into one system. GYMMANAGER automates the daily operations of fitness clubs, training studios, and sports facilities, helping owners save time, reduce costs, and scale their business more effectively.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

3 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I really enjoy using GYMMANAGER…

I really enjoy using GYMMANAGER software. It’s intuitive, easy to use, and has everything my gym needs. Thanks to GYMMANAGER, I now have my own mobile app, and I can see that it’s making a real difference in class bookings. My clients are happy with it too. ☺️

25 juni 2026

Aplikacja Fitnessworld

Aplikacja Fitnessworld pod skrzydłami gym managera nie działa poprawnie od kilku miesięcy, na stronie rezerwacja zajęć również nie działa, nie polecam. Nie sty żeby zarezerwować zajęcia muszę dzwonić od 6.30 do klubu, gdzie przez pierwsze ok. 30 min linia jest zajęta, a potem nie ma już wolnych miejsc.

1 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

GYMMANAGER - stabilność, rozwój, serwis - nic dodać nic ująć!

Firma się rozwija, serwis czy to telefoniczny czy w przypadku kontaktu osobistego jest zawsze szybki, również w przypadku dni wolnych problemy były rozwiązywane.
Elastyczność, czyli w przypadku lockdown epidemii Covid, lub przy naszej restrukturyzacji, GYMMAAGER podszedł życiowo do naszych propozycji renegocjacji stawek opat w danym momencie.
Uważam, że pracownicy, którzy są mi znani od początku podpisania umowy, nadal tam pracują, że to jest dla mnie też argument stabilności firmy GYMMANAGER

10 april 2024

As a fitness club owner

As a fitness club owner, I can't stress enough how GYMMANAGER has transformed our operations. The system's streamlined training schedule management has allowed us to offer a wider variety of classes, leading to an influx of new clients and member retention. GYMMANAGER's ease of use has made it a breeze to onboard new staff and keep them productive from day one. Our members appreciate the automated training appointment reminders, which not only boost their engagement but also show our dedication to their fitness goals. GYMMANAGER has made our club a more vibrant and inviting space, and it's a significant contributor to our success.

15 november 2023

Jednym słowem oszuści

Jednym słowem oszuści. Zapłaciłem za kiosk samoobsługowy 27tyś i czekam już prawie 5 miesięcy.
Nie odpisują na maile a sam własciciel nie odbiera telefonów. Ostrzegam przed tą firmą

2 november 2023

Panie Mariuszu,

Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Chcielibyśmy poinformować, że przekazaliśmy tę sprawę osobie odpowiedzialnej za ten projekt. I dopilnujemy aby sprzęt dotarł do Pana jak najszybciej. Z tego co zdążyliśmy się dowiedzieć opóźnienie wynika z dedykowanych dla Pana prac programistycznych integracji z wpłatomatem banknotów PLN.

Dziękujemy za wyrozumiałość.
GYMMANAGER Team

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jestem bardzo zadowolony z usługi !!

Jestem bardzo zadowolony z usługi !!! Pan Mateusz przyjechał i zamontował wszystko bardzo dobrze,pełen profesjonalizm !

23 september 2023

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

No tak średnio

Cały czas coś się psuje, zacina. To znikają rezerwacje, oczywiście w godzinach szczytu jest błąd sieci, sam się wyłącza, masakra.

15 maj 2023

Witamy Pani Nino,
Przykro nam z powodu Pani doświadczeń. Prosimy o kontakt z naszym wsparciem technicznym i informację kiedy dokładnie pojawiają się problemy, abyśmy mogli pomóc w ich rozwiązaniu.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Najlepszy system i najlepsza fachowa…

Najlepszy system i najlepsza fachowa obsługa. Wszystko sprawnie bez ceregieli. Zdanych problemów przy montażu jak i przy obsłudze
Serdecznie polecam
Gorol spod samiusik tater

1 april 2023

Błędy naprawiane miesiącami

Błędy naprawiane miesiącami nadal nie naprawione, cały czas tylko obietnice, że "za tydzień" lub "przy kolejnej aktualizacji". Część zgłoszonych błędów komentowana jako "nieistotna" bo np dotyczą pracowników nie użytkowników klubu i nie ma znaczenia, że trener u nas może być też użytkownikiem innych zajęć. Wygląd i mechanizm toporny. Wszystko miało być przeniesione automatycznie z gymsteer, a oczywiście były same problemy, miały być takie same funkcje, a nawet więcej, a część nie została przeniesiona. Wejście klienta w widoku zajęć i panelu tego klienta to dwie różne rzeczy, więc zdarza się, że trzeba to usunąć i tu i tu, szczególnie po przypadkowym zarejestrowaniu wejścia. Brak automatycznej funkcji dodawania klientów na cykl - była i po aktualizacji nie ma bo nie i tak od 4 miesięcy. O kontakt inny niż infolinia trzeba się dopraszać, upominać... Obietnice nie są realizowane!!

1 september 2022

Witamy Pani Natalio,
Bardzo nam przykro z powodu Pani doświadczeń.
Informujemy, że wraz z ostatnią aktualizacją stałe rezerwacje zostały przywrócone. Mamy nadzieję, że teraz system działa zgodnie z Pani oczekiwaniami.
W razie problemów zachęcamy do kontaktu z naszym wsparciem technicznym.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Najlepszy system jaki znalazłem w Polsce

Ze wszystkich firm dostępnych w Polsce Gymmanager okazał się najlepszym wyborem. Projekt siłowni MixFitness 24/7 wymagał ogromu pracy związanej z konfiguracją, integracją oraz rozbudową i spisaliście się wzorowo. Płatności, biometria, kody qr, kiosk, recepcja, rezerwacje online, aplikacja na smartfony, panel menadżera z poziomu smartfona, wszystko oparte na systemie Gymmanager. Cały zespół mega pomocny, support techniczny rewelacja! Liczę że nasza współpraca bedzie nadal równie owocna i czekam na kolejne rozwojowe aktualizacje.

27 april 2023

Dziękujemy za opinię :)
Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z korzystania z naszego oprogramowania. Również liczymy na dalszą, owocną współpracę. Staramy się ciągle rozwijać nasz system, aby sprostać wymaganiom naszych klientów.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.