Gustocamp Omdömen 607

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Geweldig ontvangen door arno&lianda, we voelde ons gelijk heel erg welkom, en de accommodatie was supermooi en fijn! In deze mooi gelegen camping, Met veel vertier voor de kinderen maar ook voor de... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Persoonlijke ontvangst met prima uitleg. Stacaravan was keurig schoon en van alle gemakken voorzien. Mooie loungeset buiten en ook nog een tuinset, dat alles onder één luifel. Zeer snelle wifi in de... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Een heerlijke vakantie gehad op camping Cisano san Vito. Mooie plek aan het zwembad in de Lounge deluxe. Echt een aanrader voor de meivakantie.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Toller überschaubarer Platz, ideal mit kleinen Kindern. Täglich Kinderdosco und Kids Club Betreuung. Alte aber saubere Dusch- & Toilettenhäuser - mehrfach tägliche Reinigung. Überraschend gute Küche i... Se mer

Företagsinformation

1. Researrangör
  2. Fritids- och semesterläger
  3. Uthyrning av semesterbostad

Skrivet av företaget

Gustocamp biedt luxe stacaravans en safaritenten op topcamping in Italië en Oostenrijk. De campings bieden vele faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin. Of je nu van zwemplezier, strand of cultuur houdt, de kinderen vervelen zich nooit terwijl jij geniet van je vakantie.

De smaak van luxe kamperen!

Skrivet av företaget

Topcampings, hoge kwaliteit accommodaties en persoonlijke service!
Gustocamp is een Nederlandse specialist in het verhuren van luxe, compleet ingerichte stacaravans en safaritenten op topcampings in Oostenrijk en Italië... voor een aantrekkelijke prijs! Met 25 jaar ervaring in het organiseren van luxe kampeervakanties weten wij precies wat nodig is om u en uw gezin een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Gusto staat voor (goede) smaak en dat is nu juist wat wij u bieden...

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Anita en Peter van spiaggi del mare

Na de grote campings zoals union lido en pra della tori zijn we dit jaar naar een mini camping gegaan! Spiaggi del mare aan de Adriatische kust. We hadden er echt wel wat bent voor moor door het ontvangst van Anita en Peter hadden we direct een goed gevoel…
Zoals gewoonlijk was onze bungalow tip top in orde niet op aan te merken. Als er een probleempje was (wespennest) in dit geval werd dit zeer snel opgelost door onze gastheer en vrouw echt top. Iedere dag een vriendelijke groet leuke babbel echt zoals het moet zijn!
Hier komen we zeker nog terug naartoe…
De klein campings moeten heus niet onder doen voor de grote.

Anita~Peter merci voor de leuken 2 weken op de camping!

Fam. Belens

19 augusti 2023
Omdöme utan inbjudan
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Prima verblijf in de Gustocamp tenten

2 weken met een gezin van 5 p. in de tenten van Gustocamp verbleven. Alles wat we nodig hadden was aanwezig in de tent. 1 week op Camping Etruria waar we een fijn rustig plekje hadden. De tenten staan op deze camping om de hoek bij het zwembad wat voor ons een ideale plek was. Ideeal en mooi zwembad ook voor jonge kinderen. Een erg mooie camping verscholen onder de bomen waardoor je heerlijk bij de tent kunt zitten, omdat je mooie schaduwplekken hebt.
De 2e week verbleven we op camping Spiaggia e Mare, waar we een hartelijk ontvangst kregen van Peter en Anita. Een biertje voor ons en een ijsje voor de kinderen. Dit zijn de kleine dingen die het hem doen! Erg vriendelijk en kregen een hoop tips.
Ook dit was een mooie camping direct aan zee gelegen met een fijn zandstrand. Een erg leuk zwembad aanwezig en het fijne hier was dat de camping niet mega groot is, wat fijn aanvoelde.
Hier staan de Gustocamp tenten in een laantje en sta je wat dichter op elkaar, waardoor je wat meer hinder zou kunnen ondervinden van de rest. Tenten weer perfect in orde!

12 augusti 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tophuisje en gastvrouw en heer!

We zijn net terug uit Italië na een heerlijke vakantie op camping Hu Norcenni Girasole, Toscane. Via Gustocamp hadden we een prachtige mobile home, de Savanne de luxe. Dat was al een genot, met twee badkamers en alle aanwezige voorzieningen. Het interieur doet een beetje Afrikaans achtig aan en geeft het veel sfeer. Het was ook schoon. Voor dat alleen al 5 sterren. Maar bovenal waren we buitengewoon aangenaam verrast door de fantastische service die werd geboden door Erik en Christine van Gustocamps. Wat een vriendelijk en lief echtpaar met verstand van zaken! Als er al wat dingetjes waren, werd het direct opgelost. Erik en Christine, heel erg dank voor jullie tomeloze inzet en jullie gastvrijheid! Gustocamp mag heel blij met jullie zijn! Groet, familie Vastert.

11 augusti 2023
Omdöme utan inbjudan
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Prima bestemming voor een keer

Fijne begeleiding op het park door de medewerker van Gustocamp. Leuk zwembad, vlakbij het strand. Jammer dat je op het strand veel geld moet neerleggen voor een strandbedje. Het zwembad is leuk, fijn dat het niet mogelijk is om bedjes heel lang bezet te houden zonder er daadwerkelijk te zijn. Huisje was erg klein, kleiner dan we verwacht hadden. Zeker voor vijf mensen. Wel erg hutje matje op elkaar met buren. Park is mooi aangekleed.

28 juli 2023

Freddy en Lammy zijn top

Freddy en Lammy zijn top
In de stacaravan had wel iets meer luxe mogen zijn voor de prijs die je ervoor betaald zoals een afwasmachine en een lounge set
Douchen kan alleen gloeiend heet of ijskoud dat viel erg tegen.

28 juli 2023

Erg fijne vakantie

De caravan/het huisje was netjes schoon en alles was aanwezig. We hebben een heerlijke tijd gehad op twee verschillende campings waar Gustocamp accommodaties heeft. De locaties waren camping park albatros en Norcenni. In beide gevallen zaten we in een delux lounge accommodatie. De twee koppels Lamy, Freddy en Erik, Christine hebben er alles aan gedaan om het naar ons zin te maken en zijn altijd bereikbaar voor tips en hulp. Het enige dat we miste en zelf hebben gekocht is een rasp. Zeker in een land als Italië met heerlijke parmezaanse kaas voor over de pasta zou dit in het huisje aanwezig moeten zijn. We waren samen met onze dochter en hadden getwijfeld over de kinder accommodatie maar deze had helaas geen lounge set. Als jullie die toevoegen dan zullen er denk ik een hoop ouders met kleine kinderen kiezen voor de kinder accommodatie.

16 juni 2023

Super!!!

Alles van het boeken tot weer naar huis gaan was goed geregeld. De gehuurde caravan was mooi en erg schoon, het echtpaar op de camping was erg vriendelijk en goed te bereiken.

21 juni 2023

Fijne zon vakantie.

We zijn in juni 2023 op camping Tahiti in Lido delle Nazioni op vakantie geweest in een lounge deluxe mobile home. Prachtige camping, uitstekend onderhouden en alle faciliteiten zijn aanwezig. Je hoeft in principe de camping niet af. De ontvangst aan de receptie was allerhartelijkst en de staanplaatsen ruim en netjes. Mobile home was netjes en schoon met een grote veranda.

19 juni 2023

Top vakantie in Figline.

Onze vakantie was een succes door het mooie onderkomen, de prachtige plek op de camping maar ook dankzij het warme welkom en betrokkenheid van de beheerders van Gustocamp op deze camping.
Christine en Erik doen er alles aan om het de gasten zo fijn mogelijk te maken. Leuk al de tips die ze meegeven! Wat ons betreft nomineren we ze graag als 'de beheerders van de maand'.

25 juni 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.