Gulvhåndværk.dk Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har fået lagt nyt gulv i vores lejlighed, samtidig med andre håndværkere skulle udføre deres opgaver. Arbejdet blev udført helt planmæssigt og der blev udvist hensyn til de andre håndværkere sa... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde i månedsvis været på jagt efter egetræsgulve til vores nyrenoverede 70'er hus. Jagten stoppede, da vi besøget Alkærsigs showroom i Skibet ved Vejle. Vi fik rigtig god og udførlig rådgivning... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har brugt Søren Alkærsig ifm udskiftning af to døre i vores hus. Fra vi tog kontakt til Søren første gang - og til opgaven var løst, har vi været helt igennem tilfredse med kontakten, udførelsen... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Havde ledt længe efter store gulvfliser med betonlook uden held nogen steder. Lige indtil vi fandt Gulvhåndværk.dk:-) Besøgte deres showroom og fandt lige præcis det gulv vi havde forestillet os. U... Se mer

Företagsinformation

1. Golvförsäljare
  2. Snickare
  3. Golventreprenör
  4. Leverantör av trä och laminatgolv
  5. Trägolvsinstallation

Skrivet av företaget

Vi har 500 gulvprøver i et lækkert showroom 10 min. udenfor Vejle, som vi rigtig gerne vil vise frem til dig. Vi sætter god tid af - en hel time og mere til, hvis du har brug for det :-) Du får god og grundig 25 års erfaringsrådgivning. Vi er også en traditionel tømrervirksomhed hvor vi monterer rigtig mange af de gulve vi sælger - det er din garanti for god kvalitet - vi gider nemlig ikke montere noget som ikke er 100% i orden. Du får de bedste kliksystemer i verden, som gør gulvlægningen til en leg. Alle med en smule håndværkersnilde kan være med her, hvis du altså har mod på selv at springe ud i det - det er ikke svært. Hvis du alligevel fumler lidt i starten, kan du altid ringe til os og få lidt hjælp til, at komme godt i gang. Vi er her i øvrigt også hvis du har alle mulige andre spørgsmål - måske spørgsmål til vores gulve som vi også sælger i vores webshop Gulvhåndværk.dk. - Og selvfølgelig vil vi altid gerne hjælpe med monteringen, hvis du ikke har mod på det. Vi glæder os til at hjælpe dig igennem gulvjunglen. Få styr på mulighederne og find dit næste gulv hos Gulvhåndværk.dk Vi ses :-)

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har fået lagt nye gulve i hele huset

Har fået lagt nye gulve i hele huset, og kan kun sige at vi er MEGET tilfredse.
Samtidig er de utroligt effektive og hjælpsomme.
Ligeledes er prisen yderst rimelig.
At det så ovenikøbet er nogle humørbomber med masser af humor er kun et ekstra plus.
Vores varmeste anbefaling herfra

8 mars 2023

Hej Else Marie
Hvor er det dejligt at høre :-)
1000 tak fordi du tog dig tid til en anmeldelse.
God dag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Arbejdet udføres i høj kvalitet

Arbejdet udføres i høj kvalitet.
Alle aftaler holdes til punkt og prikke.

22 mars 2023

Hej Britt
Vi takker og er glade for, at i er tilfredse.
Har set billeder af gulvet hos jer - det ser virkelig også flot ud :-)
God mandag.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fin service

Fin service, stort udvalg, fleksibel afhentning

15 mars 2023

Svar från Gulvhåndværk.dk

Hej Katja. Vi takker mange gange for alle 3 ;-)
De bedste hilsner Anne

De allerbedste anbefalinger herfra

Har handlet med Søren flere gange. Altid ualmindelig god betjening og vejledning.
Altid er vi mødt med venlighed og professionalisme og de holder altid deres aftaler.
Søren og Gulvhåndværk får de bedste anbefalinger herfra.

1 februari 2023

Hej Dorte
1000 tak for din anmeldelse. Tak fordi du tog dig tid og skønt at du er tilfreds - vi hjælper meget gerne en anden gang.

Pisse god service..

Pisse god service... et kæmpe tak til jer :)

7 februari 2023

Hej Kristian
Kæmpe tak til dig fordi du tog dig tid :-)
God mandag
Bedste hilsner Anne

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vores meget skæve gulv fik andre til at…

Vores meget skæve gulv fik andre til at mene opgaven umulig. Søren og hans raske svende løste opgaven med opretning af gulvet og udlægning af nyt gulv på 2 halve dage. Endda til en ok pris.
Derfor får de mine varmeste anbefalinger.

Jan Riishøj, Østbirk

20 februari 2023

Hej Jan
Hvor er det bare dejligt at høre ;)
Jeg sender roserne videre til tømrerteamet.
God dag.

MEGET pæn arbejde

MEGET pæn arbejde, og fin oprydning

17 januari 2023

Hej Aage
Det er dejligt at høre - mange tak og god dag.

Superflot arbejde

En super dejlig oplevelse fra vi skulle vælge gulv til det lå færdigt i vort køkken-alrum. Hele processen kørte som planlagt og resultatet levede fuldstændigt op til vores forventninger.

5 december 2022

Hej Marianne og Jørn
Super dejlig oplevelse at læse denne anmeldelse - 1000 tak :)
Mvh. Team Gulvhåndværk/tømrer Alkærsig

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god betjening og et rigtig fint…

Rigtig god betjening og et rigtig fint stykke håndværk - monteret sildebens parket i vores stue God og meget venlig betjening. Og ikke mindst : Til at få fat på når man kontakter dem.

5 februari 2023

Hej Thirup
Fluks givet videre til drengene :-) Tak for ordene

Stuegulv

Det har været en meget fin oplevelse , kom til aftalte tid , og meget fint arbejde kan anbefales Mvh Jan og Ali’s

5 januari 2023

Hej Alis og Jan.
Det er vi SÅ glade for at høre - mange tak for den fine tilbagemelding :-)
Mvh. Gulvhåndværk.dk/Tømrer Alkærsig

Meget tilfreds !

Jeg har haft en meget positiv købsoplevelse - kan varmt anbefales !

15 december 2022

Hej Regina
Dejlig start på det nye år :-)
Dejlig anmeldelse - 1000 tak.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Stor faglighed og konkurrencedygtig.

Søren, der har gulvhåndværk, har stor viden omkring de utrolig mange gulve han har og var god til indfange mine ønsker til gulv.
Jeg fik efter eget ønske leveret gulvene direkte hjem, hvilket gjorde det både hurtigt og effektivt.

Desuden kunne Søren give en pris der var 10 kr under pr. m2, sammenlignet med konkurrerende virksomheder.

Tak for jer 😊

8 december 2022

Hej Mette
Skynder mig at sende den videre til Søren.
1000 TAK for den dejlige anmeldelse :-)
Glædelig jul 🎅
Mvh. Team Gulvhåndværk

Hurtig og kompetent løsning

Hurtig og kompetent løsning - og meget god service oveni:)

11 december 2022

Hej Kenneth
Skønt - 1000 tak - vi går glade på juleferie :-)
Glædelig jul til dig 🎄
Mvh. Team Gulvhåndværk

Tilfreds kunde

Flot udført arbejde

17 november 2022

Hej Morten
Dejligt du er tilfreds - Tak :-)
Glædelig jul
Mvh. Team Gulvhåndværk/Alkærsig

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service. Hurtig levering. Manglede 2 pakker, men de kom hurtig efter at vi ringede og informerede firma

1 november 2022

Hej Anne
Tak for det og godt Tanja og dig fik det løst hurtigt :)
Anne - Gulvhåndværk.dk

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den mest fantastiske kundeservice.

Man får den mest fantastiske kundeservice, de svarede bl.a på alle mine (åndsvage) spørgsmål (tak for din tålmodighed Tanja). Man får kvalitetsprodukter og de giver en virkelig god vejledning, så det var muligt for mig at lægge nyt gulv, med korrekt fugtspær, lyddæmpning og isolering i.fht husets alder (bygget i 1960,erne). Glæder mig til at lægge nyt gulv i resten af huset med produkter og hjælp fra Tømrer Alkærsig/Gulvhåndværk.dk. Det kan helt klart anbefales at handle hos dem, jeg køber ikke gulv andre steder fremover.

11 oktober 2022

Hej Sebastian
Så går alting op i en højere enhed. Tilfredse kunder som også har lyst til at komme igen - hvad mere kan en virksomhed forlange. 1000 tak fordi du tog dig tid til en anmeldelse.
Mange hilsner og TAK
Anne - Gulvhåndværk.dk

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.