Iedereen zou Guestzone moeten gaan gebruiken… Meest betrouwbare site naar mijn mening waar je tenminste echt kans maakt op kaartjes… Heb weer een fantastisch feestje gehad.. Dank je wel Guestzone 🫶🏼... Se mer
Företaget har svarat
Krijg al sinds lange tijd nuttige emails over aanstaande Dance events. Onlangs meegedaan met een actie waarbij je tickets voor het Sneeuwbal Winterfestival kon winnen en bingo! Was helaas het laatste... Se mer
Företaget har svarat
Super blij met guestzone. 👍🏽 Goeie party agenda en leuke winacties. 😁 Waar karma mij vaak gegund is. 🤩 zelf kon ik plotseling niet door privé omstandigheden naar the rave game. Maar mijn introducé... Se mer
Företaget har svarat
Super goed contact met Judith van guestzone, ik had een vraag via email gestuurd, ivm een hogere tel rekening, heel snel antwoord en een snelle oplossing , heel fijn als bedrijven ook fouten erkennen... Se mer
Företaget har svarat
Klacht? Mail klantenservice@guestzone.nl. Binnen één werkdag ontvang je een reactie om het probleem netjes op te lossen.
Nederländerna
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Toppers - altijd de party-agenda bij de hand met alle feestjes én ook nog eens de mogelijkheid om kaartjes te winnen (die ook écht te winnen zijn, dus geen click bait of geldklopperij). Ga zo door!

Svar från Guestzone
Leuk dat ik had gewonnen. Kreeg keurig op tijd de kaartjes.

Svar från Guestzone
Eerlijke winkans en na het winnen van kaartjes bij Guestzone een prima opvolging van het bedrijf m.b.t. zending van de kaartjes. Al jaren lid van Guestzone en altijd goede ervaringen gehad.

sSUper dankbaar
OnwijsS genoten bij Wooferland
ThanxXxx Guestzone ;)

Svar från Guestzone
Dankzij Guestzone heb ik 2 kaartjes gewonnen voor Wooferland.
Ik dacht eerst dat het nep was maar het was echt.
Heel blij mee en genoten van de festival.
Dank jullie wel!❤️

Svar från Guestzone
Meegedaan en kaarten gewonnen, dacht eerst ja zal allemaal wel maar niets was minder waar, vrijdag keurig de kaarten via de mail ontvangen en wij dus zondag een heerlijk wooferlandfeestje gehad. Enorm genoten. Alles perfect. Dank jullie wel ❤️

Svar från Guestzone
İk ga ieder jaar naar wooferland, heel leuk dat het een keer gratis kan:)

Svar från Guestzone
Heb al meerdere keren mogen winnen en de afwikkeling gaat altijd soepel. Duidelijk en snel!
I Love GuestZone😍
Liefs van Kelly

Svar från Guestzone
Had twee kaarten gewonnen voor Wooferland 2025. De kaarten kwamen pas een dag ochtend voor het festival had mail gestuurd en dit werd gelijk opgepakt en netjes gecommuniceerd wat we zouden kunnen verwachten

Svar från Guestzone
Het was super om vrijkaarten te hebben gewonnen voor Wooferland. Vooral omdat het voor ons de eerste keer was. Het was een top feest op een schitterende lokatie. Hele goede artiesten en ambiance. Een aanrader voor volgend jaar.

Ik kon zo naar binnen
Hoefde me niet te melden als guest zone gastenlijst.
Leuke winkansen
Toch maar even voor €0,80 cent 2 kaartjes
Genoten:)

Svar från Guestzone
Heerlijk genoten op mijn verjaardag van de gewonnen STRAND kaarten op de vrijdagavond editie! Guestzone super bedankt voor deze super gezellige avond! 😍

Svar från Guestzone
Het was echt super om als verrassing mee te kunnen doen aan een winactie en 2 vrijkaarten te winnen! Alle communicatie was heel duidelijk en ik kreeg ruim op tijd de tickets binnen

Svar från Guestzone
Blij met de gewonnen kaartjes en de communicatie rondom het ontvangen van de kaartjes

Svar från Guestzone
Ik had zelf al tickets gekocht en nu won ik er ook nog twee. Nu kon ik mijn dochter en schoonzoon trakteren op een onvergetelijke avond! Alles was perfect geregeld.

Svar från Guestzone
Ik heb inmiddels een paar keer kaarten gewonnen! Je krijgt netjes een mail als je gewonnen hebt en daar staat precies in staat wat je moet doen om de kaartjes te ontvangen. Ik ben heel erg tevreden met deze site.

Svar från Guestzone
Goede organisatie en altijd duidelijk of je wel of niet hebt gewonnen.

Svar från Guestzone
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.