Utroværdig og vildledende
PAS PÅ – når du handler på nettet !! Vær altid opmærksom på OM et firma på deres hjemmeside oplyser CVR-nr. OG at der også bliver oplyst returadresse ved evt. fortrydelse.
Dette er IKKE tilfældet hos Gudenå Couture. Ja, de skriver ’14-dages fortrydelsesret’, MEN fortryder du købet og vil bruge fortrydelsesretten – kan du ikke få oplyst hvortil og hvordan returneringen skal ske - MEDMINDRE du accepterer at din returforsendelse skal ske til et OVERSØISK land og mindst vil koste 50 Euro plus TOLD og evt. gebyrer. Og som de så smukt skrev til mig: Returprocessen tager 30-60 dage og fragten + told og evt. gebyrer er kundens ansvar.
Her stoppede jer (efter 10-12 mails frem og tilbage), da jeg forudså, at omkostningerne kunne risikere at blive dyrere end mit forholdsmæssigt beskedne køb på godt 1.000 kr.
Jeg tilslutter mig andres tilkendegivelser om, at der er tale om Kina-varer af dårlig kvalitet.
Jeg kommer ikke til at bruge, hvad jeg har købt og vil prøve at høre, om der er en velgørenheds butik, der vil have ulejlighed med at sælge det.
Nå ja – Gudenå Couture skriver, at de har butik i ’hjertet af København’ – men du kan ikke få en adresse ud af dem !!!! ADVARSEL - Benyt jer ikke af Gudenå Couture.