Det här tycker kunderna
Bestelde oplader was goed en werkt super. De oplader zelf was in de verzenddoos goed verpakt met koordhouders en plastic. Echter was de brievenbusdoos waarin de oplader geleverd werd zwaar besc... Se mer
Volgens de website leveren ze originele Samsung laders voor Samsung Watch. Dus besteld. Blijkt een goedkope Chinese namaak te zijn. Minder magnetisch en vooral een stuk trager dan een originele lader.... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
"De naam laat weinig aan de verbeelding over: GSMOplader is dé oplader-webshop voor mobiele telefoons. Is je oplader kapot, ben je hem verloren of heeft iemand jouw oplader 'geleend'. Dan ben je bij GSMOplader aan het juiste adres! Alle opladers en kabels op de website zijn 100% origineel en worden aangeboden tegen een scherpe prijs, waaronder Apple, Samsung, Huawei, LG , Nokia en Sony toestellen. Met een nieuwe oplader kan je er weer volop tegenaan en laad je jouw telefoon weer moeiteloos op! Ben je in de buurt? Het is altijd mogelijk om even bij ons binnen te lopen!
Kontaktuppgifter
Kanaaldijk-Noord 111, 5642JA, Eindhoven, Nederländerna
- 085 130 6418
- info@gsmoplader.nl
- gsmoplader.nl
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hun OnePlus opladers lijken origineel te zijn
Ik kocht hier een OnePlus oplader voor mijn OnePlus telefoon. Ik weet dat beide niet perse van hetzelfde merk hoeven te zijn. Maar goed... GSMPunt bood de oplader aan voor een prijs die niet veel hoger was dan een oplader van Samsung, Huawei, Oppo, etc. Of van een obscuur, dubieus merk waar je nooit eerder van hebt gehoord.
Ik twijfelde aanvankelijk of het hier ging om een originele OnePlus charger. Gelukkig lijkt dat zo te zijn. Als dit namaak is, dan is het hele goede namaak.
Natuurlijk kan je nooit helemaal zeker weten of een merkproduct 'echt' is, tenzij je het bij de officiële winkel koopt. Helaas is het zo dat als je iets bij de OnePlus webshop besteld, het minstens een week duurt voordat het in Nederland is. Dat staat ook gewoon op hun site. Daar ging ik niet op wachten. OnePlus heeft goede telefoons, maar hun webshop laat te wensen over.
En zo kwam ik dus bij GSMOplader.nl uit. Ik plaatste de bestelling op een maandagochtend. Dinsdagmiddag was het product geleverd. De oplader werkt uitstekend en de telefoon springt zonder moeite op WarpCharge. Ik ben dus tevreden. Goede service van GSMOplader.
Geen originele lader maar namaak
Zeer goede ervaring
Zeer goede ervaring, snelle reactie op mijn bericht en prettige oplossing!
Kabel Begon Te Roken
Ik had een 'Fast Charger' gekocht en na een week begon mijn kabel te roken. Dit is extreem gevaarlijk en ik ben zeer blij dat ik dit optijd had gezien of dit kon zeer slecht kunnen aflopen.
Nog geen nieuwe lader Ook geen geld…
Nog geen nieuwe lader Ook geen geld gestort door jullie
Not original and used!
NL: De oplader (Samsung Fast Charge 2 Port Car Charger 45W) werd geleverd in een plastic hoes. Helemaal geen verpakking. Daar kon ik mee leven, maar er zaten krassen op, dus zeker niet nieuw. Het andere is dat de oplader niet overeenkomt met online foto's van het item, aangezien de poorten zijn omgedraaid, en dat geldt ook voor de markeringen. Dit is geen origineel product! Had bij Amazon moeten bestellen, maar dit is wat er gebeurt als je besluit om op 5 euro te afromen
EN: The charger (Samsung Fast Charge 2 Port Car Charger 45W) came in a plastic sleeve. No packaging at all. I could live with that, but it had scratches, so definitely not new. The other thing is that the charger does not match any online photos of the item as the ports are flipped, and so are the markings. This is not original product! Should have ordered from Amazon but this is what happens when you decide to skim on 5 euro
Klantenservice ben ik blij mee
Ontvangen bestelling bevatte verkeerde product; Goed en snel opgelost door Ronald van klantenservice!
Mijn bestelling was voor een Oppo SuperVooc snel laad usb-c kabel met extra betaald voor snelle levering.
Helaas werd een verkeerde kabel verstuurd - gewone usb-c kabel welk alsnog oplaadt maar niet met SuperVooc snelladen.
Na een mailbericht naar de klantenservice kwam een snelle respons van Ronald met een verontschuldiging en gelijke verzending van de correcte kabel.
Nadeel is dat er toch dezelfde tijd overheen is gegaan als wanneer ik zonder versnelde levering had gekocht.
Ik mocht wel de verkeerd verzonden kabel houden van Ronald, dus uiteindelijk heb ik een extra USB-C kabel voor de prijs van mijn "versnelde" levering.
Een foutje met de levering is nooit ideaal, maar de oplossing ging vlot en eindigde goed. De klantenservice ben ik wel blij mee!
Oplichters
Ik heb een turbopower Motorola oplader besteld van 25 euro. Die werkte heel slecht want het duurde aantal uren bij opladen in plaats van minuten.Ik heb het terug gestuurd samen met een kabel maar ze beweren dat ze enkel een kabel terug gekregen,dus ik krijg een terug storting van 8 euro. In totaliteit 25 euro voor oplader betaald en verzend kosten heen en terug 15 betaald. Oplichterij!
Scam
Ik heb een c-kabel oplader gekocht. Er stond dat dit van apple was. 1x gebruikt en hij is al kapot. Nu heb ik het nagekeken en het blijkt een na maak oplader te zijn.
Veel geld kwijt voor niks…. Kan zelf ook nog eens gevaarlijk zijn.
GSM oplader.
GSM oplader.
Diversen aankopen die alle snel en netjes verzonden zijn. Een product vertoonde een fout. De klantenservice van GSM Oplader heeft snel een oplossing geboden. Met 2 dagen een nieuwe ontvangen. Top zaak!
Samsung 65W trio oplader oplichterij
Ik heb via GSMoplader.nl een Samsung 65W Trio oplader gekocht. Product werd zonder verpakking geleverd, wat op zichzelf geen probleem is. Bij nader inspectie blijkt het namaak oplader te zijn. De originele lader is best groot en de lader die ik gekregen had was zeker 1/3e kleiner. In vergelijking met een originele lader is het verschil echt stuitend.
Vervolgens gaat de neplader na twee dagen ook nog eens kapot. Toen ik de kapotte lader wilde terugsturen wordt je via de website geïnformeerd dat je zelf moet opdraaien voor de retourkosten, maar dat mag wettelijk helemaal niet. Na mail contact hebben ze wel een retourlabel aangeleverd, zoals wettelijk verplicht.
Ik heb een review geplaatst bij de oplader in kwestie, maar die is (nog) niet zichtbaar. Geen zaken mee doen met deze winkel!
UPDATE n.a.v. reactie verkoper: ten eerste is er op geen enkel moment mailcontact geweest over dat het product nep zou zijn. Ik heb het product teruggestuurd omdat het kapot was, zonder vermelding over bovenstaande zaken. Dat is gewoon een keiharde leugen. Een "productiefout" verklaard niet: (1) dat het product hele andere afmetingen heeft dan het origineel, (2) dat de USB-A poort een rode kleur heeft ipv zwart (origineel), (3) de opdruk (markeringen en teksten) sterk afwijkt dan van het origineel. Vergelijk het teruggestuurde a.u.b. gewoon zelf eens met jullie eigen foto's. De verschillen zijn echt overduidelijk.

Svar från GSMOplader
Besteld, betaald, nooit ontvangen
Op 29 april een oplader besteld en betaald maar tot op heden geen oplader ontvangen. Herhaaldelijk een bericht gestuurd maar geen reactie gekregen. Erg jammer.

Svar från GSMOplader
Bestelling optijd ontvangen
Bestelling optijd ontvangen.
Tevreden met de bestelde producten.
Betaald maar nog steeds geen pakket.
Bestelling geplaatst en betaald op 8/8/22
Volgens firma verbonden op 9/8/22
Tot op heden nog geen pakket ontvangen.
Steeds zelfde reactie het spijt ons… al 3x bevestigd dat het adres correct is. We wachten nog steeds of er al dan niet een oplossing komt!
Via mijn account is er geen handeling meer te zien na 9/8/22 van verzending.
Zaterdagavond originele Google lader…
Zaterdagavond originele Google lader besteld, dinsdagochtend op de deurmat. Goede prijs en snel geleverd, top bedrijf!
Slechte service en producten die…
Slechte service en producten die kwalitatief slecht zijn en producten retourneren is bijna onmogelijk.
Prima optie wanneer je een (nieuwe) lader nodig hebt
Ik heb de oplader inmiddels bijna een maand in gebruik, en ben zeer tevreden met het product en de service. Mijn telefoon laad snel op, en het voelt als een stevige degelijke lader.
Heel netjes
Heel netjes.
Vaak als er wat te klagen is is iedereen paraat maar een compliment mag ook zeker uitgedeeld worden.
Een oplader besteld (kwam snel binnen) helaas werkte hij niet goed zonder probleem de volgende dag een nieuwe binnen gekregen.
Service is goed vriendelijk en de afhandeling snel ik koop graag weer bij ze.
Onwijs tevreden!
Onwijs tevreden!
Mijn oplader kwam niet aan. Gebeld en direct sturen ze een nieuwe op. Heel vriendelijk te woord gestaan door Ronald.
Ik bestel hier uiteraard weer en mocht de oplader toch nog aankomen, dan gaat die ook weer netjes retour.
Goede kabel en snelle levering
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.