Alles goed geregeld, zijn naar Liverpool - Spurs geweest. Toen we geboekt hadden heeft de bond besloten de wedstrijd een dag te verplaatsen. Vlucht en hotel is toen netjes omgeboekt voor ons zonder ex... Se mer
Det här tycker kunderna
We waren naar Fc Augsburg-Schalke 04. Prima geregeld altijd direct antwoord bij vragen. We hadden staanplaatsen achter het doel bij de fanatieke aanhang van Augsburg. Prijs ook prima, mensen die zeu... Se mer
Wij hebben een geweldig mooi voetbal weekend beleefd in Engeland 🏴. Vrijdags heen met vliegtuig en zaterdag Liverpool-Fulham, mooie wedstrijd en geweldige plaatsen en heerlijk eten geh... Se mer
5 daagse reis geboekt nr Milaan en Bergamo met een bezoek van 3 wedstrijden. Alles was perfect geregeld. Direct na de boeking al netjes een mail. Vliegtuig Al online ingecheckt met prioriteit. Hotels... Se mer
Företagsinformation
- Resebyrå
- också i
- Biljettförsäljning
Skrivet av företaget
Wij van Groundhopticket.nl helpen voetbalfans aan tickets die lastig te krijgen zijn. Door ons grote netwerk vooral binnen Europa is bijna elke voetbalwedstrijd te bezoeken via ons. Groundhopticket.nl
Kontaktuppgifter
Bosscheweg 46, 5056 KC, Berkel Enschot, Nederländerna
- Info@groundhopticket.nl
- groundhopticket.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Betrouwbaar en goede communicatie
Naar al meerdere wedstrijden gegaan via Groundhopticket en tot nu toe alleen nog maar goede ervaringen mee gehad.
Au top 👌
Nous avons été voir l’Union Saint Gilloise, 2 billets à prix correct et reçu 3 jours avant le match. Top je repasserais par ce site pour refaire d’autre matchs.
Fantastische goed geregelde voetbaltrip
Ik had een voetbaltrip naar Barcelona geboekt voor mijn zoon en zijn vader. Voor dat je boekt zie je nog niet wat de vliegtijden zijn, met welke maatschappij je vliegt en in welk hotel je overnacht dat vond ik wat spannend. Gelukkig was de communicatie top met de jongens van groundhopticket en kreeg ik super snel reactie op mijn vragen. Uiteindelijk kwam alles meer dan goed! de vliegreis was top geregeld je krijgt de tickets vlak voor vertrek en je bent al ingecheckt dus je kan zo doorlopen, ideaal! ook bij het hotel hoefde je alleen je naam te zeggen en alles werd geregeld. Het hotel was keurig netjes. Ook in het stadion verliep alles goed met de verkregen tickets. De mannen hebben een super leuk weekend gehad en ik ga volgende keer zeker weer via groundhopticket boeken! ik kreeg dit als tip en ik zal ook zeker deze tip aan iedereen doorgeven.
Precies zoals gehoopt
Precies zoals gehoopt. Kaartjes op tijd en goede plek bij Union St Gillis. Communicatie tijdens de aankoop via whatsapp verliep ook erg prettig.
Arsenal vs. Atletico Madrid
Voordat ik naar Chelsea vs. Ajax ging , losse kaarten kunnen bemachtigen via Groundhopticket voor Arsenal vs. Atletico Madrid. Goed WhatsApp contact alleen maakte mij zorgen wanneer ik de tickets zal ontvangen. Uiteindelijk op de wedstrijddag zelf de kaarten ontvangen voor de lange zijde tweede ring met goed zicht op het veld. Top ervaring !
Mooie plekken voor een nette prijs.
Mooie plekken voor een nette prijs.
Tickets keurig 3 dagen voor de wedstrijd binnen gekregen.
De communicatie is duidelijk en de…
De communicatie is duidelijk en de plekken zijn goed. Simpelweg een top organisatie!
Fantastische ervaring bij CL duel in Leverkusen
De eerste keer kaarten voor een CL duel kopen buiten de geijkte verkoopkanalen van de club zelf vond ik spannend. Groundhoptickets heeft die spanning volledig weggenomen. Duidelijk communicatie, de prijs is duidelijk vooraf , bevestiging van order direct in je mail en daags voor de wedstrijd de kaarten in je mailbox. Ook op aanvullende vraag kwam direct reactie op. Wij bezochten Leverkusen - PSG 2-7 en hadden naast een topwedstrijd en geweldige vader-zoon ervaring. Ook omdat het voortraject van bestellen goed geregeld is . Als je twijfelt - had ik ook - dan is dat niet nodig .
Unieke en onvergetelijke ervaring
Ik ben met mijn zoontje van 10 op reis geweest naar City-Everton en Liverpool-United via groundhoptickets. Het was een fantastische en onvergetelijke ervaring. Groundhoptickets was zeer snel via whatsapp en behulpzaam om de reis aan te passen aan mijn wensen. Ik vond het even spannend om de kaarten voor Liverpool op te halen op een hotelkamer boven een pub waar we 2 telefoons kregen, maar dat werkte allemaal probleemloos. We stonden op The Kop, wat ik nooit had durven dromen. Hier praten we nog jaren over na!
We hebben 2 fantastische wedstrijden…
We hebben 2 fantastische wedstrijden bezocht in België, bij Royal Antwerp en bij Anderlecht. Tickets waar op tijd aanwezig en we hadden prima plekken. Top geregeld
Goede prijs, mooie plaatsen, top service!
Standaard luik
Versturen van de tickets verliep prima. Ruim op tijd de tickets ontvangen via de mail. Prima plekken.
Voetbalreis London…
Wij hebben een voetbalreis naar London gedaan met twee wedstrijden! Was waanzinnig en alles meer dan uitstekend geregeld door Mees van Groundhopticket! Echt een aanrader!
Al 7/8 keer besteld bij groundhop
Al 7/8 keer besteld bij groundhop
Deze keer een trip met 18 man naar napoli. Wat een ervaring was dit zeg🙂
Ze hebben ons ook met 18 bij elkaar kunnen zetten dus dit was nog eens zo top voor ons! Bedankt groundhopticket!
Goede ervaring
Goede ervaring gehad met Groundhopticket. Alles verliep zoals verwacht en geen klachten over. Dank!
Goede service en zeer betrouwbaar
Goede service en zeer betrouwbaar
Mooie wedstrijd gezien van schalke 04!
Geweldige service!
Inmiddels al een aantal keer gebruik gemaakt van Groundhopticket.nl en ik ben ben elke keer weer blij verrast met de geboden service en de zit/sta plaatsen in de stadions
Merseyside Derby
Top voetbalreis gehad naar de Merseyside derby. Vliegtickets, hotel en wedstrijdtickets prima geregeld en allemaal op tijd in de mail. Er wordt snel op vragen gereageerd.
De kaarten voor de derby du Nord
De kaarten voor de derby du Nord, Lens-Lille waren snel geregeld. De 3e keer via Groundhopticket en drie keer een mooie en goede ervaring.
Tot in de puntjes goed verzorgd!
Van het begin tot eind alles perfect geregeld.
Niet om dingen hoeven vragen (zoals boardingpasses) alles werd netjes en op tijd opgestuurd via de mail.
Ook de reactie tijd in het mail contact was super snel.
Prima hotel, goede plekken in de stadions.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.