Gezondheidsrisico!
Ik kan enkel bijtreden hetgeen hier reeds werd aangegeven. Dit is een klant en dieronvriendelijk bedrijf. Basis communicatieskills ontbreekt hun, laat staan professionaliteit.
Ik bestelde bij dit bedrijf meermaals rauwe diepvries voeding van het merk naturis. Ze hebben overigens meerdere bedrijfsnamen en sites oa gropet en versvoershop. Op een dag een levering gehad en bij het ontdooien merkte ik een vreemde kleur op. Vlees zat een groenig gelig sopje bij. Kan eens gebeuren mss? De meeste rollen waren goed maar ja dat was dan ook runds. Keer op keer als hert werd geserveerd kwam er een stank af heb ze moeten wegwerpen. Bleek dat er wel katten waren die hiervan hadden gegeten. Ik loop nog steeds naar de dierenarts. Forse kat is vel over been geworden. Spuitjes en pillen maar de kat weigert te eten nu. Nog 2 kittens die er niet best bijlopen. Van alle aansterking op voorschrift bij aan het geven. Een sorry kan er niet eens vanaf. Vergoeding totaal niets voor de ruim 20kg verrot vlees dat ze hebben verhandeld. Dit hebben ze gewoon onzorgvuldig bewaard. Dus ik annuleerde de order van hert. Ze weigerden het te verruilen voor een ander dier bvb paard(zelfde waarde) ik krijg een nieuwe factuur met dus 30 runds voor 149,70 en dan de 3% korting voor het cash betalen : €145.21 totaal. Komen ze hier aan willen ze mij de rekening van het geannuleerde hert voorschotelen. Dus ik betaal exact hetgeen op mijn aangepaste factuur staat. En ik benadruk nogmaals dat ik een oplossing verwacht aangezien ik met doodzieke dieren zit. Neen de onbeschofte Remco mailt me en nog steeds geen excuses maar een bijkomende rekening waarbij hij bij hoog en laag beweerd dat ik dat nog dien te betalen. Ik had hier graag de foto’s geplaatst van de rekeningen. Vermijd dit bedrijf als jouw dieren jou lief zijn.