Groothandelsolar Omdömen

TrustScore 2.5 av 5

2,5

NOOIT MEER SMA Vijftien jaar geleden heb ik zonnepanelen met een "Sunny Boy" omvormer laten installeren. Er zat 20 jaar fabrieksgarantie op de Sunny Boy, gegeven door SMA. Nu is de Sunny Boy... Se mer

Geen response! 5 mei besteld en bijna 3000,- afgerekend. Alleen items besteld die op voorraad waren. Deze website vermelde toen nog 10 werkdagen voor voorraad producten. Had dus uiterlijk 22 mei gel... Se mer

Ich habe vor mehr als 4 Wochen Module im deutschen Shop des Unternehmens bestellt, welche ausdrücklich verfügbar sein sollten. Laut FAQ bedeutet das eine maximale Lieferzeit von 5 Tagen laut Seite. Na... Se mer

Zeer aardige, behulpzame, geduldige en goedmoedige mensen. Eigenlijk willen ze wel alles voor je doen. Zonnepanelen mee? Zullen we ze even op een pallet laden? Ook nog even extra vastzetten? Even in j... Se mer

1. Leverantör av solenergiutrustning

Nederland loopt achter. Dat mag wel duidelijk zijn als je kijkt naar de plannen voor 2023. GroothandelSolar is vooruitstrevend om Nederland een handje te helpen. Daarnaast willen wij graag het verschil maken in service. Helemaal in deze spannende tijden waarbij levering en voorraad voor grote problemen kunnen zorgen.

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Top geregeld en van alles op voorraad

Top geregeld en van alles op voorraad ! zelf halen geen probleem en wel zo snel!
Ook goede technische ondersteuning zodat ook als je er geen verstand van hebt het toch allemaal goed komt!

8 februari 2023

Svar från Groothandelsolar

Fijn dat je goed bent geholpen! Wij proberen altijd iedereen goed te ondersteunen waar nodig.

Wat een toppers zijn dit

Wat een toppers zijn dit. Ze bieden alles voor mooie prijzen aan en leveren daarbij nog super service, wat wil je nog meer? Ik kan dit bedrijf ten harte aanbevelen!

2 februari 2023

Svar från Groothandelsolar

Dankjewel voor je mooie review!

Goed geregeld !

Zending van 48 panelen stond netjes klaar en ik werd super geholpen door de jongens op de loods. De nalevering wordt netjes nagestuurd in een paar dagen. Onze bouw kan beginnen 👍

1 februari 2023

Svar från Groothandelsolar

Goed om te horen! Laat ons maar even weten als de installatie klaar is👍

Ik wacht al een half jaar

Er zal vast veel goed gaan maar ik ga mij inmiddels wel heel veel zorgen maken. Begin augustus een bestelling geplaatst van 6 panelen met flatfix fusion oost/west opstelling. Panelen, omvormers etc is allemaal geleverd media oktober. Echter nog geen onderconstructie. Deze hadden leveringsproblemen. Ok goed, dat kan in deze oververhitte markt. Alleen inmiddels zijn we bijna in februari en ik heb het nog steeds niet. Ook hoor ik niks, als ik bel word gezegd dat er problemen mee zijn en op mail word niet geantwoord. Gekke is alleen dat op de site er staat 1 tot 5 werkdagen en ik ook andere sites zie waar ze wel leverbaar zijn. Mij bekruipt het gevoel dat er iets anders mis gaat op dit moment. Ik kan mij bijna niet voorstellen dat er sinds september vorig jaar geen flatfix meer wordt geleverd.

Update: inmiddels zijn de spullen binnen. Schijnbaar was een specifiek onderdeel heel lang niet leverbaar. Het was wel fijn geweest als ze daar wat meer/beter over gecommuniceerd hadden in het begin.

26 januari 2023

Svar från Groothandelsolar

Hoi Jurgen, als het goed is hebben mijn collega's het met je opgelost. Hoop dat de bloemen nog in volle bloei zijn!

De mensen werken snel en netjes

De mensen werken snel en netjes
Wil de klant het toch anders dan kan dat zonder gezeur en blijven vriendelijk

Heerlijke koffie gehad en zeer tevreden
Zeker een aanrader!!!

18 januari 2023

Svar från Groothandelsolar

Dank voor je mooie review en kom gerust nog een bak koffie halen!

Super!

Hele scherpe prijzen.
Goed bereikbaar voor advies, technische vragen en om een afhaal afspraak te maken.
Bij t afhalen van panelen, 2 vriendelijke medewerkers. Erg beleefd en vooral zeer behulpzaam.

13 januari 2023

Svar från Groothandelsolar

Daar streven wij naar. Dankjewel!

Top bedrijf!!

Alle medewerkers super klantvriendelijk! Zij kunnen 2 dingen tegelijk, de klant helpen met zonnepanelen inladen en eieren bakken voor de lunchpauze!
Dikke aanrader ga zo door!!

3 januari 2023

Svar från Groothandelsolar

Haha, daar trainen onze mannen elke dag op. Bedankt voor je mooie review!