Jeg bruger GrÞnskov og har intet negativt at sige, tvÊrtimod sÄ er jeg super tilfreds nÄr Gitte har vÊret her. Rigtig god rengÞring, det betyder meget for mig at jeg kan se at der er blevet gjort godt... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Vi har benyttes os af GrÞnskov Service i 4 Är og har nu besluttet os for at hjemtage opgaven med rengÞring i vores hjem, idet vi gÄr pÄ pension. Vi har vÊret meget tilfredse i alle Är. De har lev... Se mer
Top klasse klargĂžring af bil! Jeg havde en seat som skulle leveres tilbage efter endt leasingperiode og hvis man kender leasing selskaberne rigtigt kommer der altid en ekstra regning for den slags.... Se mer
Jeg er sÄ glad for Gitte og Heidis arbejde. De er super sÞde og pÄlidelige, og sÊtter virkelig en Êre i at gÞre deres arbejde ordentligt. Efter at have prÞvet flere rengÞringsfirmaer, har jeg endel... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Her hos GrÞnskov Service tilbyder vi dansk rengÞring i verdensklasse. Hele vores team er fÞdt og opvokset i Danmark. Vi taler derfor alle perfekt dansk. Vi kan stÄ for hele din rengÞring lige fra private, erhverv til plejning af din bil.
Kontaktuppgifter
Danmark
- gronskovservice.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Super god arbejdsplads
Jeg er ansat her i grĂžnskov service og er mega glad for at vĂŠre her super gode kollegaer og Pelle og Christina er super gode chefer jeg kunne ikke Ăžnske mig et bedre sted at vĂŠre
Jeg fik rengjort min bil bĂ„de udvendigâŠ
Jeg fik rengjort min bil bÄde udvendig og indvendig. Gennem hele processen fra start til slut, var der fokus pÄ den gode service og kvalitet. Husker ikke at min bil har vÊret sÄ ren fÞr. Det er et rigtig flot stykke arbejde som er blevet udfÞrt og jeg vil klart anbefale GrÞnskov Service.
Super lĂŠkker rengĂžring af min elbil
Super lÊkker rengÞring af min elbil. Dejligt med en helt ren bil, bÄde indenfor og udenfor. Kan klart anbefales, sÄ man slipper for det kedelige arbejde selv!
Jeg fik rengjort min bil indvendigt.
Jeg fik rengjort min bil indvendigt.
Fik ordnet mÄtterne, sÊderens og alt indvendigt i bilen. Der var en masse pletter efter min hund pÄ bagsÊdet, og alle disse pletter og andet er helt vÊk nu. Det fÞles som om jeg har fÄet en ny bil igen :)
God service đ
Vi er meget tilfredse med rengÞringservicen i vores hjem. De er venlig, omhyggelig og kommer altid pÄ aftalte tidspunkt. Dagen inden fÄr man en besked fra den person som kommer - oftest den samme.
Flot arbejde og sĂžde medarbejder
Vi har nu i et halv Är brugt GrÞnskov Service til rengÞring. De kommer altid til aftalt tid, de gÞr pÊnt rent og efterlader hjemmet skinnende og rent. SÞde medarbejder. Karina, Gitte og Maja som er dem jeg har mÞdt.

Svar frÄn GS
Jeg har vĂŠre ansat i firmaet og jeg harâŠ
Jeg har vÊre ansat i firmaet og jeg har bare bliver behandlet dÄrligt og jeg har aldrig fÄet min lÞn/ferie
Jeg er sÄ skuffet over firmaet jeg vil aldrig anbefalet at arbejdefirma eller vÊre kunde hos det firma
SĂ„ jeg har valgt og lad fagforening Ăn over det her

Svar frÄn GS
DÄrlig oplevelse
Jeg har vÊret ansat i firmaet og har desvÊrre haft en dÄrlig oplevelse i det chefen ikke vil udbetale min lÞn. Jeg synes stedet var et dÄrligt arbejdsmiljÞ.
Top klasse klargĂžring af bil!
Top klasse klargĂžring af bil!
Jeg fik Pelle til at lave en fuld klargĂžring af bilen, sĂ„ den stod knivskarpt ved aflevering - har lige modtaget tilstandsrapporten idag uden en eneste anmĂŠrkning - stor anbefaling herfra đ
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.