Groene Energie Omdömen

2. Entreprenör
  3. Laddningsstation för elfordon
  4. Leverantör av förnybar energi

Skrivet av företaget

Groene Energie Dé specialist in duurzame energie en slimme installaties Bij Groene Energie geloven wij dat duurzaamheid, comfort en innovatie hand in hand gaan. Met meer dan 10 jaar ervaring in de branche realiseren wij hoogwaardige energieoplossingen voor particulieren en bedrijven die klaar willen zijn voor de toekomst. Van zonnepanelen en batterijopslag tot laadpalen, warmtepompen, airconditioning en groepenkasten: wij bieden complete oplossingen waarmee u bespaart op energiekosten, uw energieverbruik optimaliseert en uw woning of bedrijfspand toekomstbestendig maakt. Onze specialisaties ✓ Zonnepanelen (PV-installaties) ✓ Thuisbatterijen en energieopslag ✓ Laadpalen voor elektrische voertuigen ✓ Groepenkasten en elektrotechnische installaties ✓ Airconditioning voor optimaal comfort ✓ Warmtepompen voor duurzaam verwarmen en koelen Kwaliteit zonder compromissen Elke installatie wordt ontworpen en uitgevoerd met oog voor detail, veiligheid en maximaal rendement. Wij werken uitsluitend met bewezen technologieën en hoogwaardige materialen, zodat u verzekerd bent van een betrouwbare installatie die jarenlang optimaal presteert. Persoonlijk advies, professionele uitvoering Geen standaardoplossingen, maar maatwerk. Wij luisteren naar uw wensen, analyseren uw situatie en adviseren een oplossing die perfect aansluit bij uw woning, bedrijfspand en toekomstplannen. Van het eerste adviesgesprek tot de uiteindelijke oplevering kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding en een professionele aanpak. Klaar voor de energie van morgen Steeds meer mensen kiezen voor energieonafhankelijkheid, lagere maandlasten en een duurzame toekomst. Groene Energie helpt u daarbij met innovatieve technieken, deskundig advies en vakkundige installaties. Groene Energie Duurzaam. Betrouwbaar. Toekomstgericht. Laat uw energie voor u werken.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

12 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Erg tevreden over de installatie van onze thuisbatterij!

We hadden al zonnepanelen en waren op zoek naar een goede oplossing om meer van onze eigen opgewekte energie te benutten. Na verschillende bedrijven gesproken te hebben, uiteindelijk voor dit bedrijf gekozen en daar hebben we absoluut geen spijt van.

Vanaf het eerste contact werd er goed meegedacht over onze situatie. Er werd duidelijk uitgelegd welke thuisbatterij geschikt was, hoe het systeem werkt en wat we ervan konden verwachten. Geen standaard verkooppraatje, maar eerlijk en deskundig advies.

De installatie zelf is ontzettend netjes uitgevoerd. Alles is professioneel aangesloten en netjes afgewerkt. De monteurs wisten duidelijk waar ze mee bezig waren en namen ook de tijd om alles uit te leggen. Na afloop werd het systeem uitgebreid getest en kregen we een duidelijke uitleg over de werking.

Wat ik daarnaast erg prettig vind, is dat je ook na de installatie gewoon goed geholpen wordt. Bij vragen wordt er snel gereageerd en er wordt echt meegedacht.

Wij zijn erg blij met onze thuisbatterij en met de keuze voor dit bedrijf.

Groot fan van Groene Energie

Ik ben groot fan van Groene Energie. Zeer capabele jongens! Denken met je mee op locatie en geven je meerdere opties waar mogelijk.

Ze werken snel en veilig, en vinden het geen probleem om even de tijd te nemen om uit te leggen wat ze doen en hoe ze dit gaan doen.

Vragen over of problemen met je elektra of duurzaamheidsinstallatie? Gewoon Groene Energie bellen!!

5 augusti 2026

Super tevreden over Groene Energie

Super tevreden over Groene Energie! Wij hebben zonnepanelen, een thuisbatterij en een laadpaal laten plaatsen en zijn heel blij met het resultaat.

Vanaf het eerste contact met Jordin en Dennis hadden we meteen een goed gevoel. Ze namen de tijd om alles rustig uit te leggen, dachten goed met ons mee en kwamen hun afspraken netjes na. De installatie is vakkundig gedaan en alles werd netjes en verzorgd achtergelaten.

Wij zijn ontzettend blij dat we voor Groene Energie hebben gekozen. Jordin en Dennis, bedankt voor de goede service en het fijne contact! Zeker een aanrader!

*Uitstekende service en vakmanschap!*

*Uitstekende service en vakmanschap!*

Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering ben ik ontzettend tevreden over dit bedrijf. De communicatie was duidelijk en professioneel en er werd goed meegedacht over de beste oplossing voor mijn woning.

De installatie van de zonnepanelen, thuisbatterij en laadpaal is netjes en vakkundig uitgevoerd. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd netjes gewerkt. Wat ik vooral prettig vond, is dat er niet alleen gekeken werd naar het verkopen van producten, maar echt naar wat in mijn situatie het beste zou werken.

Ook na de installatie was de service uitstekend. Vragen werden snel beantwoord en er werd goed meegedacht wanneer dat nodig was.

Kortom: een betrouwbaar bedrijf met verstand van zaken, goede communicatie en echte aandacht voor de klant. Ik zou dit bedrijf absoluut aanraden aan anderen die zonnepanelen, een thuisbatterij of laadpaal overwegen.

Zeer tevreden en absoluut 5 sterren waard!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super duidelijke uitleg tijdens de…

Super duidelijke uitleg tijdens de opmaak van de offerte. Vriendelijk en rustig tijdens vragen over de offerte en de in installatie kon al op korte termijn! Echt ouderwetse service wat zeer zeldzaam is tegenwoordig! Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer tevreden over mijn ervaring met…

Zeer tevreden over mijn ervaring met Groene-Energie.nu. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en duidelijk geholpen. De communicatie verliep prettig en het hele proces was overzichtelijk en professioneel. Alles werd goed uitgelegd en afspraken werden netjes nagekomen.

Ik ben positief over zowel het contact als de begeleiding gedurende het hele proces. Zeker een aanrader voor wie op een prettige en betrouwbare manier met groene energie aan de slag wil!

Duidelijk en zeer netjes

Dennis heeft bij mij een een batterij geplaatst. Ik was de 2e klant van de dag en kwam hierdoor in de middag bij mij. Dit is overigens netjes en duidelijk door hem doorgegeven. Complimenten hiervoor, dit is geen vast gegeven namelijk.

Alles netjes en keurig geïnstalleerd, alles duidelijk besproken en pas weggegaan toen het werk allemaal klaar was. Kan niks anders zeggen dan top werk!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer tevreden met groene energie..

Goedemiddag,
Dennis van groene energie is top bedrijf zijn werk is heel specifiek, nauwkeurig, kwaliteit en uitvoering van zijn werkzaamheden is heel top, ik ben niet bij groene energie zonnepanelen en batterij gekocht of installatie gedaan. Hun hebben echt goed diagnose uitgevoerd heel goed aangepak en problemen opgelost.

Ik ben echt blij met zijn uitleg en manier van werk is top nogmaals ben ik zeer tevreden met groene energie. Ik raad het zeker dit bedrijf.

Gr,
Shah
Amsterdam.

18 september 2026
Omdöme utan inbjudan
Logotyp för Groene Energie

Svar från Groene Energie

Goed om te zien dat u erg tevreden bent met onze werkzaamheden en onze werkwijze!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vakkundig en goede service!

Zeer tevreden over Dennis van Groene Energie! Vanaf het eerste contact was de communicatie prettig en duidelijk.
De installatie van de zonnepanelen is vakkundig en netjes uitgevoerd. Alles werd rustig uitgelegd en de monteurs werkten professioneel en zorgvuldig.
Fijn bedrijf met vriendelijke mensen en uitstekende service.
Zeker een aanrader voor iedereen die zonnepanelen overweegt!

21 april 2026
Omdöme utan inbjudan

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.