Grillenburgerbar Omdömen

‱

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Fik en kyllingeburger, hvor indholdet mindede om en hurtig mcdonalds burger. Kyllinge stykket var pÄ stÞrrelse med de pickles der var i burgeren. Den "hot honey" dressing der skulle vÊre deri, var ikk... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Hc. Andersen sagde “at rejse er at leve”. MĂ„ske mente han “at rejse til Grillen Burgerbar er at leve”. Her finder man livets sande mening og universets hemmeligheder forklĂŠdt i ostesovs. Her er en bu... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Mange mennesker finder tryghed i guder og gamle fortÊllinger. En tryghed, der sÊtter dÊmper pÄ alle moderne angst-tanker og hÄrde livs-spÞrgsmÄl. Det er en lang og spirituel rejse at finde meningen pÄ... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

InteriÞret i restaurant var slidt og beskidt. Bordet var fedtet. Toilet forhold beskidt , slidt og decideret Þdelagt. Kunne ikke fÄ et papirhÄndklÊde fra automaten, der hangar halvt ude af vÊggen.... Se mer

Företagsinformation

1. Hamburgerrestaurang
  2. Snabbmatsrestaurang
  3. Restaurang för avhÀmtning

Skrivet av företaget

Grillen Burgerbar Aalborg – Ægte smag. Hver gang. Hos Grillen Burgerbar Aalborg handler alt om ĂŠrlig kvalitet, gode rĂ„varer og kĂŠrligheden til den perfekte burger. Vi ligger midt i hjertet af Aalborg og serverer hĂ„ndlavede burgere med saftige bĂžffer, sprĂžde fritter og friske toppings – alt tilberedt med omtanke og smag i centrum. Vi har fokus pĂ„ klassiske burgere med et moderne twist, hvor du selv kan vĂŠlge mellem flere variationer, dips og sides. PĂ„ menuen finder du bĂ„de vores signaturburgere og spĂŠndende limited edition-nyheder, sĂ„ der altid er noget nyt at glĂŠde sig til. Stemningen hos Grillen Burgerbar Aalborg er afslappet og uformel – et sted hvor kvalitet, fĂŠllesskab og god energi gĂ„r hĂ„nd i hĂ„nd. Uanset om du spiser hos os eller bestiller take away, fĂ„r du samme hĂžje standard og smag, vi er kendt for. Vi tilbyder ogsĂ„ frokostmenuer til skarpe priser, samt firmaaftaler og cateringlĂžsninger til virksomheder i Aalborg og omegn 👉 Kom forbi Grillen Burgerbar Aalborg og smag, hvorfor vores gĂŠster kalder os en af de bedste burgeroplevelser i byen.

Kontaktuppgifter

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Det hÀr företaget har inte bjudit in sina kunder pÄ lÀnge. Omdömen kanske inte Àr representativa

Har besvarat 15 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 mÄnad

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

20 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

VÊrste mÄltid lÊnge

MÄllÞs over at burger og pomfritter var kolde.
Burgerbolle var vÄd og slatten. MÄske det har stÄet for lÊnge pÄ disken inden vi fik det serveret?
Burde de/I ikke vÊre eksperter!? NÄr det eneste der stÄr pÄ menuen er burger og pomfritter?
Der kommer jeg aldrig mere

2 mars 2024

KĂŠre Sophy,

Vi er kede af, at du har haft en dÄrlig oplevelse hos os - det er jo bestemt ikke meningen! Det lyder helt sikkert til, at der er sket en beklagelig fejl.

Du mÄ meget gerne skrive til os pÄ info@grillenburgerbar.dk, sÄ vi kan fÄ lÞst det! :-)

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Hvad mere kan man Ăžnske sig?

Rigtig flotte lokaler i Herning.
Super betjening.
Fedt koncept med bestilling.
Vi fik lige det vi Ăžnskede os.
Hurtig betjening og lĂŠkker mad.
Meget fornuftige priser, matcher godt det mad vi fik , og havde det kostet mere, havde det stadig vĂŠret fornuftigt pris.
Dejlig og lĂŠkkert!

10 februari 2024

KĂŠre Frank,

TAK for din anmeldelse!
Det er vi SÅ glade for at hĂžre! Det er lige netop den oplevelse, vi bestrĂŠber os pĂ„ at levere!

RÄden salat

Bestilte en ordre igennem Wolt.
Da maden kom frem og vi sad og spiste opdagede vi at begge burgere havde fÄet for gammelt nÊsten rÄden salat i.
Da jeg kontakter dem fÄr jeg af vide at det ikke var mulig da de havde nyt salat hverdag og at salat bare havde fÄet farve pga at ligge i en varm burger i lÊngere tid.
Hvis jeg kunne smide et billede hvilket de fik kan man tydelig se at salaten er for gammel.
Bestiller aldrig fra det sted igen og rÄder ikke andre til at spise der.

6 februari 2024

KĂŠre Oscar,

FÞrst og fremmest vil jeg gerne beklage, at du har haft en ubehagelig oplevelse med vores mad. Det er bestemt ikke vores hensigt! Den besked du har fÄet fra restauranten er dog korrekt. Vi fÄr frisk salat hver dag - men den varme bÞf kan desvÊrre fÄ salaten til at Êndre farve og blive slatten. Vi bestrÊber os dog pÄ, at undgÄ dette ved at lade bÞffen kÞle mere af - det er desvÊrre glippet denne gang. Det beklager vi meget!

25kr for et glas vand

25kr for et glas vand! Behþver jeg sige mere

5 februari 2024

KĂŠre Katja,

Vi er kede af, at prisen pÄ vores vand har Þdelagt din oplevelse hos os. Vi er, som alle andre restauranter, nÞdt til at tage penge for vand, nÄr det er den eneste drikkevare, der bestilles. NÄr man bestiller en milkshake fÞlger der dog vand med.

Som mange andre restauranter har vi de seneste Är oplevet konsekvenserne af stigende el-priser, huslejepriser og inflation generelt.. Derfor kan vi ikke tilbyde gratis drikkevarer til vores gÊster - selvom de helt sikkert fortjener det!

Aldrig igen

Alt for saltede pomfritter, dÄrligste og slappeste burger jeg har smagt, smagte slet ikke frisk. Kommer ikke der igen.

27 januari 2024

KĂŠre Miguel,

Vi er kede af, at du ikke har vĂŠret tilfreds med din oplevelse hos os - det har bestemt ikke vĂŠret hensigten!

Fortalte du personalet om din utilfredshed? De er nemlig altid sÞde til at hjÊlpe og evt. lave en ny omgang mad. Skriv gerne til os pÄ info@grillenburgerbar.dk, sÄ kan vi fÄ afklaret forlÞbet!

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Dejlig mad, med plads til forbedring

Maden var sol vi kender den, hos grillen burgerbar i Herning. Selv om det var et Är siden vi sidst kÞrte fra Thy til Herning.
Vi kom tidligt pÄ aften, der vi fÞr har oplevet en fyldt restaurant.

Burgeren var vi alle 3 enige om sad i skabet som vi huset.
Men fritterne kan der bestemt arbejdes pÄ. For mÊngden var markant mindre og en lunken fornÞjelse.

Overalt en god oplevelse igen.

25 januari 2024

KĂŠre Martin,

Vi er glade for, at I tog den lange tur! Dejligt, at burgeren sad i skabet - det er bestemt ogsÄ dét, vi bestrÊber os pÄ! Vi beklager, at fritterne ikke levede op til jeres forventninger. Det vil vi fortÊlle personalet. TAK for din feedback!

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Vi var og besþge jeres restaurant i

Vi var og besÞge jeres restaurant i lÞrdags i Vejle ,det er da det vÊrste mad vi nogensinde har fÄet. tallerkenerne var sÄ stor som et sÞlvfad men der var intet pÄ dem, ti kedelige kolde pomfritter, burger var sÄ kedelig og sodavand var der ingen grus elle smag i. Ringpriser i forhold til det man fÄr. sÊtter aldrig mine ben i jeres restaurant mere

20 januari 2024

KĂŠre Caroline,

Vi beklager dybt, at du har haft en SÅ uheldig oplevelse hos os.. Det er bestemt ikke dĂ©t, vi Ăžnsker at levere til vores gĂŠster!

Du mÄ meget gerne fortÊlle mere om oplevelsen pÄ info@grillenburgerbar.dk, sÄ kan vi fÄ kontaktet den pÄgÊldende restaurant.

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Probably the worst take away burger

Probably the worst take away burger ever. Slatne, kolde og klamme burgere og pommesfritter. Utroligt man vil vĂŠre det bekendt

9 januari 2024

KĂŠre Morten,

Vi beklager meget, at du har haft en dÄrlig oplevelse med vores mad. Det er bestemt ikke hensigten og dét, som vi normalt er kendt for! Vi elsker nemlig sprÞde fritter og greasy burgers!

DesvÊrre oplever vi nogle gange, at vores kurrerpartere ikke leverer maden til aftalt tid eller andet gÄr galt i leveringen. Det kan mÄske vÊre Ärsagen til, at det er endt sÄledes med din mad. Du mÄ meget gerne fortÊlle mere om oplevelsen pÄ info@grillenburgerbar.dk, sÄ kan vi hÞre nÊrmere!

Yderst forfĂŠrdeligt

Dette er en yderst ĂŠrlig anmeldelse, omkring hvor ringe maden vi fik serveret var.
Alle 4 fik en kold burger og frises. Udover det, var sodavanden dþd og det kunne de ikke selv smage

Har fÄet dÄrlige burgere serveret fÞr, men grillen burgerbar, vinder helt sikkert 1. PrÊmien.

13 december 2023

Juletraditionenen pÄ Grillen burger bar

Juletraditionenen pÄ Grillen burger bar er fra idag rykket til et andet sted. Vi var hele familien samlet pÄ burger baren og desvÊrre var alle sodavandene dÞde og uden brus, fritterne var kolde og burgeren desvÊrre ikke noget og rÄbe hurra for. Vi fik tilbudt 10% pÄ ordren eller en gratis milkshake. Jeg betalte bare da jeg synes dette var for losede et tilbud. Men dertil undlader vi desvÊrre at komme pÄ jeres restaurationer igen. Jo mindre en ordenlig komposition som var pÄ sin plads eftersom vi gik derfra sulte og ikke havde drukket eller nÊrmest rÞrt maden

13 december 2023

De gav det hele

De gav det hele.
Efter af have afgivet bestilling pÄ mad og drikke ventede vi ca 1/2 time. Da vores drikkevare ikke kom nÊvnte vi det for personalet. De havde mistet hele vores ordre og hele mÄltidet med drikkelse var pÄ deres regning. Hvis alle restauranter var pÄ samme service ville det se sort ud for dem der aldrig leverede.
Tak for mad

18 november 2023

Flere Ăžvoplevelser....

Efter at have benyttet Grillen ad flere gange med stÞrre grupperinger, kan jeg sige, at det er sidste gang, at vi gÞr det. FÞrste gang betaler jeg for det forkerte bord, og anden gang er vi ca. 20 studerende inde at spise, og fÄr nÊvnt lige efter betaling, om hun fik slÄet studierabat ind. Nu var betaling gÄet igennem, og sÄ var der ikke mere at gÞre. Den ENESTE grund til at de fÄr to stjerner, er for deres flinke servitricer.

10 november 2023
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Det var den sidste gang vi bestilt her

Efter en lang arbejdsdag har vi valgt at bestille maden udefra- fra Grillens Burgerbar i Aalborg. BĂžrnene har glĂŠdet sig til burger og isĂŠr snack bombs (chilli cheesetops)
Vi kĂžrer ud for at hente mens bĂžrnene dĂŠkker bord. Klokken er “ulvetime”, de er sultne, og det er vi voksne ogsĂ„.
Jeg havde bare lykkelig glemt at vi tidligere , her i Är, havde to dÄrlige oplevelser, hvor vi kom hjem og opdagede at der mangler cirka 30% mad, lidt Þv nÄr man har inviteret gÊster og man skal dele den ene burger i to og slÄs om pomfritterne.
Anyways, jeg tĂŠnkt positiv og jeg var glad om aftenen den 09-11-23 og da jeg fik udleveret maden kĂžrt vi hjem.
BĂžrnene havde dĂŠkket bord og sĂ„ kom SURPRISE đŸ˜©đŸ˜©đŸ˜©
Der manglede chilli cheese tops til begge bþrn , den ene dip/mayo og en bakke pomfritter😏
Vi ringer og vi fÄr vide at vi kan bare igen kÞre efter det vi mangler
 yeah right
og lade maden blive kold (som var allerede lunken)
NÄh men bÞrnene blev noget skuffet og ked af og forstod ikke helt hvorfor der manglede de ting vi betalt for.
NĂ„h men “ you live, you learn”
 tak for mad og denne gang, men vi kommer ikke igen 😏

9 november 2023
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

VÊrste madoplevelse i mange Är!

VÊrste madoplevelse i mange Är!

Vi har i dag, den 03.11.2023, bestilt for 700kr plus mad fra restauranten i Vejle. Dette skulle leveres.

Levering skulle ske mellem kl. 16.45 - 17.00. (Fortalte restaurantens eget system)

Maden ankom fÞrst kl. 17.35, og istedet for 5 burgere med pommes frites fik vi kun 3 burgere uden pommes frites. Desuden var de 3 burgere ikke de korrekte. AltsÄ mangler ca 70% af maden.
Jeg ringer derfor straks tilbage til restauranten for at forklare problemstillingen, men bliver her stillet overfor to valgmuligheder.

Jeg kan enten selv kÞre ned og hente den korrekte bestilling, som sÄ lige skal laves fÞrst, eller jeg kunne udfylde en klageformular pÄ hjemmesiden.
Personalet nÊgter simpelthen at bringe en ny levering ud, og nÊgter pÄ samme tid at tilbagebetale mine godt 700kr.

Dette er helt skandalþst! Sikke en service. Utroligt at dette sted stadig bliver besþgt😡
Dagen efter har jeg stadig intet hĂžrt fra grillenburgerbar i Vejle.

3 november 2023

MiddelmÄdig oplevelse

KÞbte en cheeseburger til min 8-Ärige ledsger og en Chicken Burger til mig selv. MÄtte tilkÞbe et par blade salat til cheeseburgeren og betale ekstra 9 kr,selv om vi samtidig Þnskede at fravÊlge pickles (agurkerne).
Ingen tomater eller andet frisk grĂžnt. De syltede agurker var lidt grove i det, men ok. KyllingebĂžffen smagte ubehageligt af friture.
Irriterende, at man ikke kan kÞbe sin burger uden fritter. Sodavand er ikke med i den tvungne menupris pÄ 109 kr, sÄ det lÞb op i 165 kr for en samlet menu til barnet. Jeg tog en tÄr vand fra hanen, da jeg ikke ville betale 25 kr for et glas almindeligt vand. Savnede en bÞrnemenu.
En burger restaurant, der gerne vil prÊsentere sig som den bedste i byen, bÞr efter min mening gÄ op i at optimere alle elementerne, brÞdet, kÞdet, dressingerne, det grÞnne .. her var det bare kedeligt og middelmÄdigt, desvÊrre.

29 september 2023
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Der er i bund og grund meget galt

Der er i bund og grund meget galt. Hvorfor skal man betale 5 kr. i emballage gebyr ved takeaway. Lig dog de 5 kr. oveni prisen. Det er jo ikke et til- eller fravalg. Hvis de vil spare pÄ emballage omkostningerne, sÄ lav mindre emballage. Der kunne nok vÊre 5-6 gange sÄ meget mad i det emballage jeg fik, end det mad jeg kÞbte. De tager al for lang tid om at lave maden. Vi var tre kunder (der lÄ ogsÄ kun tre bonner bag disken) og alligevel tog det 22 minutter inden jeg gik min bestilling. Det er ikke et skuestykke de laver, men mad folk skal spise. Alle tre pickles lÄ allerforrest, sÄ burgeren sÄ ud af mere, i stedet for fordelt, sÄ man fik noget med i hver bid.

29 september 2023

Nul!

Nul!
Mest ubehĂžvlede betjening. Burger, der var iskold i bunden (som i ikke havde vĂŠret i microwave), og koldt tilbehĂžr.
Vi betalte 208 kr. for de tre ting og jeg fik smidt hundrede kroner i ansigtet for min kĂŠrestes "burger", da vi gik igen efter 25 minutter.
Vi havde bestilt til at hente.
Du godeste en rĂŠdsel.

23 september 2023

Det var engang sÄ godt.

Det var engang sÄ godt.. Men fÞj hvor er det blevet skidt.

DÄrlig eller ingen betjening og tÊt pÄ uspiseligt mad.

Min kone og jeg kommer ikke her igen.

Amagerbrogade.. Og heller ikke pÄ andre af deres restauranter.

15 september 2023

Virkelig ringe service,

Grillen burgerbar i Vejle..
Virkelig ringe service. Tjeneren modtog vores ordre, og sÄ skete der i Þvrigt ikke mere. Der var ét bord med 6 mennesker i restauranten udover os + ganske fÄ gÊster udendÞrs.. sÄ de +4 personaler der var pÄ job, burde kunne klare opgaven. Efter en halv time hvor alt personalet forsÞgte at fÄ en fustage skiftet, og hvor vi i Þvrigt flere gange havde forsÞgt at fÄ tjenerens opmÊrksom, gik jeg op og spurgte om vi ikke snart fik vores drikkevarer og mad, for ellers ville vi finde et andet sted at spise. Ang. maden, sÄ var det kun selve bÞffen, syltede agurkerne og onionrings der smagte godt.. bollerne var kolde, crispy chicken smagte ikke af noget. Pommes fristes og aioli var okay.. Derudover var bordet og gulvet klistret.

9 september 2023

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer