Greveautohus Omdömen 44

TrustScore 4 av 5

4,2

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har netop solgt vores bil til Greve Autohus. Virkelig tryg oplevelse og supernemt, med afhentning på vores adresse i Jylland. Vi havde forskellige spørgsmål undervejs i processen - og Youseff vend... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk kundeoplevelse!!! Jeg handlede bil med Flemming og han var venligheden selv fra første telefonopkald. Og til jeg glad kunne kører hjem med min nye bil med nye plader på selvom handlen fo... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Købte en brugt Renault Megane tilbage i August 2024. Lidt rod med synet da der var ferielukket som så forsinkede processen en smule. Men de overholdt alle aftaler vi havde lavet så ingen problem... Se mer

4,2

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan VARMT anbefales til alle, skrot eller ny bil, så handel her 👍🏻😊

Jeg stod desværre i en situation, hvor jeg skulle af med min elskede bil - grundet økonomiske problemer havde jeg ikke Råd til at få den synet, så jeg fik hurtigt en rigtig god pris fra Josef, så slut seddel blen hurtigt underskrevet og han var MEGET forstående overfor hvornår bilen ku afhentes, og herefter gik det bare nemt og hurtigt. Bilen blev afhentet som aftalt, og den chauffør skal absolut oz ha 5 stjerner, hun var så sød og venlig, doooog filmede hun koblingen da hun kørte 🤣🤣 Josef ringede for at gøre om alt var gået som det skulle, så jeg oplevede en kanon god service og er meget tilfreds med handlen. Ville sådan ønske at jeg ku ha brugt min bil, i en handel on en ny bil hos Greve Autohus, jeg ved at jeg ville ha fået v en god deal, men budgettet kan lige nu ikke indholdet en bil, MEN når jeg får styr på økonomien, og får Råd til bil igen, er det helt klart her jeg skal handle, og er sikker på at jeg får en god handel en god bil, og ekstrem god service 👍🏻😊 Kan kun anbefale Greve Autohus, jeg følte lig 100% tryg og tilfreds 👍🏻

4 februari 2026

Klar anbefaling

Jeg købte en bil hos Greve Autohus. Jeg havde ingen erfaring med biler og havde brug for en bil hurtigt til skolebrug. De hjalp mig godt igennem hele processen, gav god rådgivning og sørgede for, at jeg følte mig tryg i mit valg. Jeg er meget tilfreds med både mit køb og den service, jeg har fået, og kan klart anbefale Greve Autohus.

16 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Glæden ved en god handel

Har nu købt nr 2 Octavia mk2 Combi igennem dem og jeg har intet og klage over manden og sønnen er åben og ærlig om tingene de ved om bilerne de sælger, og jeg har på ingen måde følt mig snydt på nogen måder hverken første eller anden gang nu. Så mega thumbs up i gør et fantastisk stykke arbejde

21 december 2025

Jeg købte en Kia d 6-12

Jeg købte en Kia d 6-12, til 10.000,- og køre hjem, og derefter havde den smidt olie og vand, jeg prøver at fange dem på tlf men er blokeret og kan ikke komme i kontakt med dem, jeg kan ALDRIG anbefale dem, tværtimod advare imod dem.
Håber deres r.. må klø og armene er for korte

6 december 2025

Tryg og professionel oplevelse

Vi havde forskellige spørgsmål undervejs i processen - og Youseff vendte hurtigt tilbage, hvis han ikke tog telefonen med det samme. Der kom hurtigt styr på det hele og vi oplevede en meget professionel håndtering, så vores bil nu kan komme videre til en anden heldig familie.

18 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg købte en mercedes c model og min…

Jeg købte en mercedes c model og min oplevelse var til ug med en pil opad, vi fik lavet en god handel for begge parter, jeg kan kun anbefale at handle med det firma, og jeg takker for den suplime service jeg oplevede.

7 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg købte en Mercedes A-klasse fra 2002…

Jeg købte en Mercedes A-klasse fra 2002 af denne bil forhandler. I annoncen står der skrevet at bilen ikke fejler noget men starter og kører. Lige så snart jeg kommer hjem med den vil den ikke starte. Den er lige blevet skrottet oveni en reparation på 3000 fik jeg intet andet end skrotpræmien på 2500 kroner. Bilens pris på 9400 røg til spilde. Da jeg kontaktede forhandleren vil han ikke står til ansvar for det. Et eneste råd hold jer væk fra denne forhandler.

15 september 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Købte en fin bil i Januar

Købte en fin bil i Januar, men har nogle spørgsmål til sælger, som desværre ikke svarer tilbage, hvilket virker meget underligt og useriøst, så aner ikke om de eksisterer mere

17 juni 2025

God og ærlig forhandler

Da vi skulle sælge vores gamle bil gav Greve autohus en god pris og da vi kørte ned 1 måned sener var prisen den samme og solgte bilen. Så en god og ærlig forhandler.

30 mars 2025

Super bilforhandler

Super god bilforhandler, rigtig god service og reel sælger. Friske og venlige. Meget tilfreds med handlen og bilen kører bare super.
Stor anbefaling herfra.

14 mars 2025

Brugt Megane

Købte en brugt Renault Megane tilbage i August 2024.

Lidt rod med synet da der var ferielukket som så forsinkede processen en smule. Men de overholdt alle aftaler vi havde lavet så ingen problemer herfra.
Sælgeren, sønnen, var utroligt flink at tale med. Sød og høflig.
Giv dem bare chancen hvis i skal finde en brugt bil. Thumbs up herfra.

7 augusti 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.