Green Box Self-Storage Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben erg tevreden over GreenBox Zevenaar. De opslag ligt op een mooie, rustige locatie en is bovendien vlak bij de snelweg, waardoor deze goed bereikbaar is. Ik huur hier al sinds de opening en... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vanaf dag 1, ruim 3 jaar geleden altijd uiterst goed voor elkaar. Schoon, opgeruimd, koel. Contact met de organisatie altijd met 1 telefoontje of mailtje geregeld. Als je iets meldt, dan wordt... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alles online kunnen regelen. Ging echt super makkelijk. Alles is aanwezig om je spullen te verplaatsen. Er stonden 2 grote trolleys waar we alles konden opzetten. Zo ging het lekker snel. Ruime lif... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Op eenvoudige wijze een box kunnen huren met als welkom tijdelijk een fikse korting op de maandhuur.Contact gaat makkelijk via de app...en met reageren zijn ze snel..En de toegang tot je box gaat heel... Se mer

Företagsinformation

1. Magasinering
  2. Flytt- och förvaringstjänst
  3. Magasin
  4. Förvaringsutrymme

Skrivet av företaget

Bij Green Box Self Storage huur je eenvoudig een schone, veilige en duurzame opslagruimte voor particulieren en bedrijven. Ideaal voor de opslag van je inboedel, webshopvoorraad, bedrijfsinventaris, archief of seizoensspullen. Je huurt al vanaf 1 maand en hebt daarna de vrijheid om dagelijks op te zeggen. Dankzij onze app heb je iedere dag toegang van 07.00 tot 23.00 uur en parkeer je direct voor de ingang. Green Box staat voor moderne en hoogwaardige self-storage met uitstekende service en maximale flexibiliteit. The green way of self-storage. 💚

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

73 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij zijn super blij met deze extra…

Wij zijn super blij met deze extra opslag! Het geeft ons de mogelijkheid om extra spullen te bewaren en op te slaan. Wij zullen waarschijnlijk nog jaren van onze box gebruik mmaken.
De boxen zijn keurig netjes. De service is perfect.

29 juli 2026

Prima opslag ruimte.

Prima opslag ruimte.
Volautomatisch toegankelijk en indien nodig persoonlijk contact met beheerder via telefoon of bericht.
Prima communicatie met Tom en goede feedback bij technische problemen of storingen.
Enige min punt: Amper verluchting in combinatie met on geïsoleerd dak = heel warm in de zomer, zeker op verdiep 2.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben erg tevreden over GreenBox…

Ik huur hier al sinds de opening en het bevalt me nog steeds uitstekend. Alles is netjes geregeld en Tom is altijd vriendelijk, behulpzaam en staat klaar als je vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt.

Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare opslagruimte!

fijn contact gehad

Heel fijn contact gehad. Ik wilde namelijk per 1 september een Green Box huren wat via de website niet kon. Toch even gebeld en de man die ik sprak heeft voor mij geregeld dat het alsnog per 1 september kon ingaan. Ik heb de opslag zelf dus nog niet gezien, maar op alle vragen die ik had is duidelijk antwoord gegeven.

17 juli 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Greenbox is heel schoon en veilig

Greenbox is heel schoon en veilig. Dankzij strenge controles is het niet mogelijk om gevaarlijke stoffen op te slaan. Mooie prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader voor tijdelijke of langdurige opslag.

Voor ons erg makkelijk

Voor ons erg makkelijk, is dicht bij huis en vanuit mijn werk zeer ideaal. Alleen wel beetje jammer dat aan de prijzige kant is.Maar ook zeer tevreden over het contact.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij zijn erg tevreden over Green Box…

Wij zijn erg tevreden over Green Box Nijverdal.
Je kunt er 24 uur per dag in als je dat zou willen , het is schoon en erg netjes. En belangrijk is dat het droog is voor je spullen.
De eigenaar is snel in het reageren en regelen.

22 juli 2026

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik huur sinds 1 maart 2023 een opslagbox bij Greenbox Nijverdal en ben nog steeds een zeer tevreden klant. Vanaf het begin is alles uitstekend geregeld.

Het terrein en de opslagruimtes zijn altijd schoon, netjes en goed onderhouden. Je merkt dat er veel aandacht wordt besteed aan kwaliteit en service. Ik heb altijd met een gerust gevoel mijn spullen opgeslagen.

Wat ik vooral erg waardeer, is de klantvriendelijkheid. Als je een vraag hebt of ergens hulp bij nodig hebt, zijn ze goed bereikbaar en wordt er snel gereageerd. Het team is vriendelijk, denkt met je mee en is altijd bereid om te helpen. Dat geeft veel vertrouwen.

De opslag is veilig, gemakkelijk toegankelijk en alles verloopt zoals je mag verwachten. Het is fijn om een bedrijf te hebben waar je op kunt rekenen en waar afspraken worden nagekomen.

Ik kan Greenbox Nijverdal dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, nette en professionele opslagruimte. Ik ben al ruim drie jaar een tevreden klant en verwacht hier nog lange tijd gebruik van te maken. Bedankt voor de uitstekende service!

16 juli 2026

Dichtbij en vertrouwd

Nu 4jaar gebruikmakende van Green Box tijd voor een pluim. Het is een heel fijn bedrijf met prettige en meedenkende medewerkers.
Schoon, opgeruimd, gemakkelijk toegankelijk, en een gemakkelijke overzichtelijke app.
Ga zo door!

14 juli 2026

Goed opslagruimte

Het is een mooie opslag,voor ons een ruimte om je spullen kwijt te kunnen.
Er zijn transportmiddelen aanwezig om je spullen naar je ruimte te vervoeren. Lampen springen automatisch aan en de radio is altijd gezellig aan op de achtergrond. Het is schoon en goed onderhouden pand.

13 juli 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.