Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Flotte greb, der fulgt ud levede op til forventningerne. Hurtig behandling af ordre, men det trækker meget ned, at man kommer til at vente næsten en uge, før varen kommer, selvom man kan se, at varen... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Upræcise formuleringer som er vildledende. Viser billede af 6 forskellige greb, intet reference om enkeltvis salg under billedet, eller mulighed for at vælge. Så jeg troede at jeg købte et sæt af 6 g... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har bestilt 2 gange hos Grebet, hvor jeg har bestilt bestilt henholdsvis de fineste træ-knager og messinggreb til mit køkken. Super kundeservice, fine produkter samt hurtig levering som love... Se mer

Företagsinformation

1. Gör-det-självbutik

Skrivet av företaget

Vi har Danmarks bedste priser og et af de største udvalg. Hos Grebet.dk kan du altid på at finde greb, der passer til alle låger, skabe og -skuffer.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 60 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

To af de fire dråbe-kroge havde fejl i…

To af de fire dråbe-kroge havde fejl i slibningen og dermed lakeringen. Altså ikke glatte og ensartet overflade. Jeg har skrevet til Grebet, men ikke modtaget svar. Ærgerligt da det ellers er en sjov ide at farvelægge krogene.

15 juli 2025

Hej Anne
Øv med dråbe-krogene, der var fejl på.
Jeg kan dog se, at vi har fundet en løsning :-)
Håber at se dig igen en dag, hvis du mangler greb eller knager.

Hurtig levering. Meget flotte greb

8 maj 2025

Hej Lone
Tusinde tak for din anmeldelse. Det betyder alverden for min lille webshop. TAK!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Hurtig levering. Men et af greben havde dårligt gevind, men klarede det med en gevindtap og en anden skrue.
Flotte greb.

2 maj 2025

Hej Flemming
Tusinde tak for din anmeldelse. Det betyder alverden for min lille webshop.
Jeg er ked af, at det ene greb havde et dårligt gevind. Send mig en mail, hvis du skal købe fra webshoppen igen, så sender jeg en lille ting med.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Manglende kundeservice!

Manglende kundeservice!

Jeg lagde en ordre 15/03/25 - den 24/03/25 skrev jeg en klage til deres mail, da der var fejl på et enkelt produkt, 2 af produkterne var kommet i den forkerte farve og der decideret manglede en vare i in ordre.
På trods af flere mails samt udfyldelse af deres kontakt formular på deres hjemmeside, har jeg stadig INTET hørt.

Er skuffet.

20 mars 2025

Hej Tine
Jeg kan se, at problemet med din ordre burde være løst. Det håber jeg også, at du føler...? :-)
Ellers må du meget gerne kontakte mig igen.

Rigtig god dag.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Fine greb

Fine greb, men der manglede skruer til 3 ud af 5 greb.

9 februari 2025

Hej Ditte
Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af, hvis der har været mangler i din ordre. Altid bare kontakt mig, hvis der er problemer, så vil jeg gøre alt for at løse dem med det samme :-)

Rigtig god dag,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De er meget svære at komme i kontakt…

De er meget svære at komme i kontakt med. Der er ikke opgivet noget telefonnummer og svar på mails tager flere dage.

16 januari 2025
Omdöme utan inbjudan

Hej Claus
Tak for din anmeldelse. Jeg skal beklage, at du ikke fik hjælp og svar på dine mails med det samme.

Håber du til trods er glad for produktet.

De bedste hilsner fra

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

hvorfor i alverden skal man skrive en anmeldelse i stedet for bare at give stjerner!

Butikken er fin, men at man bliver tvunget til at skrive ord her i anmeldelsen er meget irriterende

8 december 2024

Hej Marie
Jeg er desværre ikke selv med til at bestemme hvordan Trustpilot virker. Håber de fire stjerner skyldes Trustpilot og ikke, at du er utilfreds med Grebet.dk? :)

Hurtig betjening

21 november 2024

Hej Tove

Tusinde tak for din flotte anmeldelse! Det betyder alverden for min lille webshop.

Jeg håber vi handles ved en skønne dag.

Alt fungerede.

18 november 2024

Hej Jette

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Det sætter jeg stor pris på.

Jeg håber, at du vil vende retur til min webshop, hvis du mangler knager eller møbelknopper.

Effektivt og super godt

Super effektivt og produkterne stemmer overens med det lovede - kan klart anbefales

13 oktober 2024

Hej Anja
Tusinde tak for din fine anmeldelse af min webshop, Grebet.dk

Det betyder alverden for mig, at du tog dig tid til det.

Jeg håber, at du vender tilbage, hvis du skal bruge greb, knager eller møbelknopper til din bolig i fremtiden.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God hjemmeside og hurtig levering

God hjemmeside og hurtig levering. Kvalitet i top.

8 oktober 2024

Hej Henriette

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Det betyder alverden for min lille webshop.

Jeg håber at handle med dig igen, hvis du skal bruge nye greb eller knager i fremtiden.

Rigtig dejlig dag,

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.