Mig og min far har netop lige været inde og spise på great sushi , Damen derinde fattede ikke det fjerneste dansk og var virkelig ikke særlig kundemindet når man skal bestille er det på en iPad og... Se mer
Det här tycker kunderna
Er helt i chok. Vi havde bestilt bord til 4 voksne og 2 børn som vi havde bestilt børnestole til. Da vi ankommer står vi i kø i 10 minutter og da vi endelig kommer til er der ikke noge... Se mer
Er ikke den store sushi entusiast men blev lokket med på denne fordi jeg godt kan spise det og så den har fået gode anmeldelser. Jeg slutter mig til flokken og sad faktisk og sagde “uhm” flere gange u... Se mer
Maden smagte godt. Men udvalget er ikke særlig stort i forhold til det er en sushi restaurant. Derudover skrev vi i bemærkninger at der skulle mindre eller ingen teriyaki sauce på, men blev efter T... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Great Sushi er både restaurant og take away. Vælg sushi ad libitum hvor du kan spise dig mæt i din yndlings sushi. Du kan bestille så mange gange du har lyst til, så du rigtig kan få smagt dine favoritter igen og igen.
Kontaktuppgifter
Centrumgaden 5C, 2750, Ballerup, Danmark
- Info@greatsushi.dk
- greatsushi.dk
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg ventede i over en time på min…
Jeg ventede i over en time på min mad...
Maden var desværre heller ikke optimal, da jeg så fik den. Butikken var helt proppet, selvom myndighederne kræver, at man er under 10 personer med 2 meters afstand, blev dette ikke overholdt. Aldrig i mit liv skal jeg bestille hos dem igen, jeg bestilte i godt tid, og de skrev at maden ville være klar. Jeg var ikke den eneste med denne utrolig uforskammede oplevelse, ikke engang en undskyldning får man. Fuldstændig skandaløst!
Forfærdeligt sted
Vi sad 30 min uden at blive spurgt til drikkevarer. Da vi endelig fik fat i en tjener, glemte hun os og vi sad igen og ventede. Vi fik dog endelig vores drikkevarer, men ad libitum menukortet måtte vi bede om, og der gik derefter 30 min før de tog i mod kortet vi havde siddet og viftet med. Vores ad libitum menukort var derefter blevet glemt og vi ventede i alt en time på vores mad. Og det hele var dog heller ikke med.
Great sushi i Ballerup har overhovedet ingen service. Sushi V kan klart anbefales, da man ikke behøver at råber efter en tjener eller gå op til kassen for at bestille.
Alt for lang ventetid på “ad libitum” sushi
I dag ville jeg invitere min 11 årige datter på sushi, som hun elsker. Vi ankom kl. 18:30, fik forholdsvist hurtigt et bord, men herefter gik det bare ned ad bakke for min forventningsfulde oplevelse med Great Sushi Ballerup.
Som førstegangskunder fik vi ingen introduktion til processen og måtte finde ud af det selv. Vi fik krydset lidt mad af (ingen grund til at bestille for meget, når nu man bare kunne bestille mere) og afleveret sedlen. 45 minutter senere kom den første omgang Sushi og jeg fortrød dybt, at jeg ikke havde bestilt lidt mere med den ventetid. Derudover havde jeg ikke modtaget 4 stk, som jeg havde bestilt. Min datter og jeg krydsede mere Sushi af og sørgede for, at der ville være nok, men det tog en mavesur tjener 3 gange forbi vores bord, før hun ville modtage vores seddel.
Efter 30 min kom den sidste runde, og halvdelen af den Sushi, jeg havde bestilt, var udgået, fik jeg at vide. Jeg kunne godt mærke, at min tålmodighed var opbrugt. Især på min datters vegne, idet kl. var tæt på 20:00 og vores middag ikke var slut endnu. Jeg sagde, at jeg var lidt irriteret over, ikke at have fået at vide, at de 12 sushi, jeg havde bestilt, ikke ville komme, for så ville jeg jo have bestilt noget andet. Derudover fandt jeg det urimeligt at “melde sig til” et “ad libitum”, når ventetiden var så lang. For jeg var jo ikke rent tidsmæssigt i stand til at nå at spise det, jeg kunne. Tjeneren beklagede og gav mig 20 % af regningen. Men jeg må indrømme, at jeg føler mig taget lidt ved næsen over at have betalt så mange penge for meget lidt sushi. Næste gang vælger jeg Sushi V i Ballerup Centret. Her behøver man i hvert fald ikke gå sulten hjem!
Sushien er rigtig fin og upåklagelig-…
Sushien er rigtig fin og upåklagelig- rigtig lækkert.
Betjeningen og servicen derimod, kan godt oppes utrolig meget. Har været på Great Sushi Ballerup mange gange efterhånden, og som tjener selv, bliver jeg hver gang overrasket over den fraværende service og mangel på gode, smilene og servicemindede tjenere- også selvom det er et sted, som ikke kræver tjenererfaring, så kan man stadig se og mærke på hvert menneske, om det er et job man er egnet til :-)
Derudover er selve restauranten ikke hyggelig, da det er et stort firkantet rum, hvor man sidder op af hinanden og der hurtig bliver meget støjende.
God dag
Greve afd er godt
Greve - Great Sushi, super lækkert og helt frisk sushi kan klart anbefales
Værre og værre for hver gang!
Allerførst: Selve sushi'en er fantastisk god, frisk og lækker.
Men personalet består eksklusivt af socialt inkompetente teenagere, som tilsyneladende ikke har modtaget nogen form for oplæring, og som ikke engang er i stand til at servere det man bestiller - selvom man selv skal krydse af på en liste!
Ventetiden på maden er lang - over en time - selvom man har bestilt bord!
Lokalet er har en skrækkelig akustik, der gør at der altid er en frygtelig larm - ligemeget om der er mange eller få gæster.
Vi har givet dem adskillige chancer - fordi sushi'en smager fantastisk - men de har belønnet os med en ringere oplevelse for hver gang. Nu stopper vi.
Trofast kunde som smider håndklædet i ringen.
Jeg vil med det samme medgive at Great Sushi er et sted som serverer det bedste sushi i Ballerup og omegn - omend de er i tæt kapløb med Sushi-V om den titel.
Da jeg skulle holde min 40 års fødselsdag valgte jeg er reservere bord til 9 personer og fik det skrevet ind i deres kalender i November måned hvorefter jeg så fik bestilt invitationer hjem og sendt til de ønskede gæster.
En uge før jeg skal afholde fødselsdagen kommer jeg forbi stedet da jeg skal handle tæt på og ved en indskydelse vælger jeg at gå ind og tjekke at der er styr på det - nu stod min reservation pludselig ikke i deres bog mere? - det blev skrevet ned igen og jeg dobbelttjekkede at det var kosher!
Så kom 2 Februar og selve fødselsdagen - vi startede med at vente 30 minutter før en tjener gad henvende sig til os omkring drikkevarer og vi afgav så bestilling på forretter som kom rimelig hurtigt. Da de kom afgav vi bestillingen på vores sushi. 45 minutter senere rykkede jeg for at sushien skulle komme til vores bord og 15 minutter senere ankom den - desværre manglede 1/3 af det vi havde bestilt og sushien virkede varm i flere tilfælde hvor den absolut ikke skulle være det. Det der manglede kom aldrig selvom at vi gjorde dem opmærksomme på at der faktisk manglede en stor del af det vi havde bestilt.
Vi valgte at afgive anden bestilling med det samme fordi at vi kunne se at det tog lang tid - det tog 1 time før det var parat og nu var det med noget helt andet sushi end det vi havde bestilt - men på det tidspunkt var vi sultne nok at vi bare diggede i.
Ingen kompensation - ingen undskyldninger fra chefen ( men tjeneren var meget undskyldende og mente helt klart også der burde være kompenseret ) - syntes personligt at det er en arrogant måde som deres chef opfører sig på og hun virker i forvejen ikke særlig velkommende overfor folk.
Hun mistede ikke kun mig - men også mine 8 venner som faste kunder og vi kom normalt 1-3 gange om måneden - just too bad!
EDIT: Snakkede med dem i dag og de kompenserede mig med et gavekort på 300.- fordi at de godt kunne se at aftenen havde været dårlig - de havde så to tjenere og en kok syge den aften. - så opdateret til 3 stjerner udfra at maden er go men for stresset atmosfære lige den aften.
Frisk og lækker sushi
Vi er trofaste
Vi er trofaste kunder flere gange månedligt! Men Idag finder vi 3 lange hår i maden, klager over dette - får ingen modsvar, også forlanger de fuld pris for maden! De vil ikke give noget kompensation! - men 910 kr kunne vi få lov at betale!! Jo forresten i skal ikke betale for alt det i efterlader, hurra hvem vil spise mere af deres mad når man finder 3 lange sorte hår inde i sushien!! Føj! Vi når ikke engang at skal betale også siger de med det samme! I får INGEN rabat!! Dette sted er ikke en stjerne værdig! Og slut med os som kunder!
Bedste Sushi i Kbh og storkbh !!
Uden tvivl den bedste ad libitum sushi restaurant i Kbh og storkbh. De har så lækker og frisk sushi at ingen af de andre ad libitum eller running sushi kan følge med. Ifølge mig er great sushi på niveau med de dyre steder såsom sticks n sushi men til en pris som overhoved ikke nærmer sig. De har all you can eat for 208 kr i weekenden og endnu billigere i hverdage. Alt deres sushi er så lækkert og frisk og smager fantastisk.
Fantastisk :)
Dejligt sted med venligt personale og rigtig lækker sushi. Stærkt vanedannende :)
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.