Lageman Graszoden Omdömen

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

3 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vroeger was dit een goede bedrijf maar…

Vroeger was dit een goede bedrijf maar tegenwoordig helemaal achteruit gegaan. Wij hadden verschillende issues met het gelegde gras. Communicatie loopt telefonisch alleen via een dame die altijd zegt dat jij een e-mail moet sturen. Maar vervolgens gebeurt er niks mee. Ik heb denk ik 6 mailtjes gestuurd en nooit een antwoord gekregen.
De gelegde graszoden leken ook niet alle premium kwaliteit zoals besteld. Ze verkopen onder verschillende namen ook Graszodengelegd. Ik ga hier niet meer bestellen!

28 april 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte prestatie en geen communicatie

er ligt gras , dat was eerst groen en we worden ook al tijden gestalkt door hun Mickey , we zouden NIET betaald hebben ... dat had misschien wel beter geweest en meer in verhouding met de prestatie en was dit bericht ook overbodig !
Anyway , Mickey belt Niet terug .. ,reageert NIET op mail .. beetje triest verhaal .

16 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ronduit Slecht en geen communicatie mogelijk met deze firma

Ze prefereren niet de goedkoopste te zijn maar wel de beste.
Dat klonk ons goed in de oren omdat we kwaliteit willen.
Na het leggen van onze grasmat 350m2 zagen wij duidelijk kwaliteitsverschil tussen de graszoden. We hebben daar melding van gedaan en gevraagd om hun mening. We moesten even een mail sturen met foto’s en dan zouden ze binnen 2 dgn reageren. Nooit een reactie ontvangen. Op onze vervolg mails wordt ook niet gereageerd.

16 april 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Extra kosten achteraf

Afgelopen week graszoden laten leggen, ongeveer 40m2.
Er moesten nog een aantal kruiwagens met zand worden gestort want wij hadden iets te veel zand uit de tuin gehaald. Geen probleem gaf men aan, ze waren immers toch iets te vroeg voor de afspraak. Mijn vriendin en ik hebben geholpen met het vullen van de kruiwagens en het storten van het zand. Tijdens dit half uur kon 1 van de 2 medewerkers alvast beginnen met een deel van de tuin. In totaal zijn ze 2 uur bezig geweest met het frezen, egaliseren en het leggen van de graszoden.
De 'premium' graszoden waren van zéér slechte kwaliteit en zijn inmiddels, na een klacht hierover, vervangen. Daarnaast sloten de zoden niet mooi aan en zijn ze vergeten te bemesten en zijn de zoden niet goed gerold.
Na het leggen van de zoden rekende men 1,5 uur regiewerk voor het extra werk (het storten van het zand) en werd ons de pin onder de neus gedrukt. Dit werk hebben mijn vriendin en ik grotendeels uitgevoerd en nu rekenen ze er €100 extra voor. In totaal 2 uur bezig maar wel anderhalf uur extra rekenen + dit niet vooraf melden. Ik heb er werkelijk geen goed woord voor over.

31 augusti 2022

Premium graszoden besteld

Premium graszoden besteld. Bij levering bleken ze van zeer slechte kwaliteit. Absoluut niet vers (wat ze zelf wel beweren) Veel stukken konden direct de container in, er zaten gaten in. Vol met pollen.

Service ook slecht, ze willen het niet oplossen en verschuilen zich achter smoesjes dat het een natuurproduct is. Ik kon een zakje graszaad krijgen, maar dat lost het probleem niet op.

6 november 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

waardeloze uitgedroogde en vergeelde…

waardeloze uitgedroogde en vergeelde graszoden met erg slechte dichtheid mogen ontvangen. foto's binnen één uur na ontvangst toegezonden en geeft doodleuk advies ze te leggen onder het mom van "komt wel goed, gras trekt wel bij". mijn tuinman had er een hard hoofd in, terecht, zit met nog steeds vergeeld gazon, 2 weken na leggen ondanks goede aanleg en meerdere malen bewateren iedere dag

7 maj 2021
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.