Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hos Pro Defending er vi super glade for dén video, som Gran Media skød ved vores seneste fodboldstævne. Gran Media gik grundigt til værks fra start til slut, var lynhurtige til at svare på spø... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god video vi fik lavet af Sofus Granlund. Han lyttede og fangede lynhurtigt det som vi skulle bruge - og vi er yderst tilfredse med resultatet igen (da det er anden video han har lavet for o... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Fotobutik

Skrivet av företaget

KÆRE ALLE Jeg har en masse falske anmelder af falske bruger som aldrig har booket en ydelse af mig. Jeg er i gang med at få kontant til Trustpilot for at få dem fjernet.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sofus fra GranMedia har været helt…

Sofus fra GranMedia har været helt fantastisk at arbejde sammen med. Han har været vores fotograf/videograf til vores bryllup. Vi har modtaget de flotteste billeder og den smukkeste video. Samarbejdet har været ubeklageligt og super nemt. Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger til den bedste fotograf.

16 augusti 2025

Gid man kunne give mere end 5 stjerner

Lige fra vores første møde med Sofus, er vi blevet holdt i hånden.
Bookede “det hele” i forbindelse med et bryllup, og de er hver en krone værd.
At se billeder og videoer her efterfølgende af både min og min mands morgen, kirken, reception, middagen og festen er uundværlig.

Måden hvorpå de blender ind med resten af selskabet er fortrinlig, og vi har kun modtaget positive ord fra vores gæster over deres venlighed og professionalisme.

Vi havde specifikke ønsker til både videoen og billeder, og både Sofus og Ronnie overgik ønskerne med længder, og vi er uendelige taknemmelige for resultat.

De har vores bedste anbefalinger, og vi er allerede klar til at booke dem igen, næste gang behovet opstår.☺️

5 oktober 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig professionel og veludført…

Rigtig professionel og veludført oplevelse. Vi har tidligere været til bryllup med Sofus som foto/video-graf så det var ikke en lang overvejelse da vi selv skulle vælge fotograf til vores bryllup.

Vi er meget tilfredse med flotte billeder, lige som vi havde ønsket dem med ekstra flair som Sofus formår at fremstille. Under hele processen føler vi os set, hørt og forstået.

Til festen ligger man ikke mærke til alle de fine billeder han formår at tage. Han er diskret, høflig og professionel.

Gruppe billederne og par-billederne står rigtig skarpt så vi nu har billeder vi med glæde kigger tilbage på når vi tænker på vores store dag.

20 juli 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Varm anbefaling af GranMedia!

Leder I efter den perfekte fotograf/videograf til at forevige jeres bryllup? Look no further! Vi kan varmt anbefale GranMedia!

Vi blev gift d. 30/09/23, hvor Sofus og Ronnie forevigede vores store dag, hvilket de gjorde på fantastisk vis.

For os var det vigtigt at finde en fotograf/videograf, som vi følte os trygge ved. I de indledende møder vi havde med Sofus, var det tydeligt at mærke, at han var erfaren, dygtig og gik meget op i at lytte til vores ønsker. Alt dette gjorde, at vi følte os trygge igennem hele processen.

På selve dagen gik alt som smurt. Både Sofus og Ronnie var gode til at være “fluen på væggen”, og vi er meget imponeret over alle de fine detaljer og særlige øjeblikke de fangede uden vi lagde mærke til, at de var der. Ronnie, der var fotograf, var særdeles god til at komme med idéer til poseringer og finde gode photo-spots ude på lokationerne. Vi er også meget imponeret over de flotte droneoptagelser som Sofus optog, der giver bryllupsvideoen en helt unik dimension.

Der gik ikke længe efter brylluppet før billederne og videoen var klar. Billederne er meget smukke og videoen er fantastisk! Den er klippet sammen på en måde, der med hjælp fra velvalgt musik, portrætterer stemningen igennem dagen på autentisk vis. Vi er meget glade og tilfredse med slut-produkterne, og vi kan varmt og ærligt anbefale GranMedia til enhver!

Mvh.
Frederik og Ida

30 september 2023

Fuldstændig fantastisk

Fuldstændig fantastisk. Både kommunikation inden, og til selve begivenheden og billederne + videoen det hele spillede bare. Jeg vil anbefale alle Granmedia!

30 september 2023

En stor anbefaling!

Har brugt Sofus til at lave produktfilm, som vi skulle bruge sammen med en kunde.

Lige fra optagelserne til det færdige materiale var klar, har det kørt upåklageligt.

Sofus fangede lynhurtigt vores idéer, og fik dem overført til færdige film.

En stor anbefaling herfra!

Mvh
Kim Andersen
HTH

27 oktober 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Perfekt stykke arbejde til vores bryllup

Tusind tak til både Sofus, og Ronni for at skyde de bedste bryllupsbilleder til vores bryllup. Vi er super glade for det endelige resultat, og på jeres måde at være på. Vi er blevet fulgt godt op på, hvad vi præcist ønskede os, og hvad der var vigtigt for os. Og så på dagen, blev billederne under ceremonien skudt med nogle lange linser, så man ikke havde fotografen lige i hovedet. Kanon stykke arbejde drenge, tusind tak!

17 juni 2023

Vi kan klart anbefale GranMedia

Vi kan klart anbefale GranMedia! Vi havde ham til vores bryllup, og for det første var han som en flue på væggen. Man lagde ikke mærke til ham, men han formåede alligevel at komme hele vejen rundt og få masser af gode billeder. Han fik fri leg, og det fortryder vi IKKE! 🥰 Udover det lavede han den fineste video til os, som helt klart vil bringe glædes tårer frem hver gang vi ser den 😊

1 april 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bryllupsfotografen der går den ekstra mil!

Mangler du en fotograf der kan fange ikke bare billedet, men også kemien i lokalet. så skal du ikke lede videre. Sofus er en super venlig og dygtig fotograf og videograf, han formår at være "usynlig" under bryllupet, men alligevel får han de vigtige billeder fra de helt rigtige vinkler. Virkelig godt arbejde. Ringer helt sikkert igen til GranMedia når jeg skal bruge en fotograf.

1 april 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Book Sofus - det vil I ikke fortryde!

Sofus fra GranMedia var fotograf til vores bryllup og det er den bedste beslutning vi har taget!

Vi havde brugt langt tid på at finde den rette fotograf og det kan være lidt af en jungle, men I behøver ikke lede videre - det var fantastisk at arbejde sammen med Sofus og han har leveret over al forventning på alle parametre!

Kommunikationen har fra start været nem og hurtig.
Sofus havde en god forståelse for vores ønsker og leverede fantastiske billeder! Og så kan vi varmt anbefale video også - Sofus formår at indramme dagen perfekt og det gør mindet mere livligt og ægte.
Og så leverede Sofus al materialet hurtigere end vi havde håbet - fremragende service!

For at opsummere: Kæmpe anbefaling herfra! Book Sofus/GranMedia til jeres arrangement, inden han bliver optaget!

9 december 2022

Svar från GranMedia

Tusind tak for de søde ord Kenneth, det betyder meget!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De største anbefalinger fra os!

Vi kan på de kraftigste anbefale GranMedia som fotografer efter at have dem med til vores bryllup. Alt kommunikation med Sofus op til har været super professionel og ukompliceret. Vi havde æren at have Nikolaj og Jeppe som fotografer på selve dagen, og de var bare den største fornøjelse, godt selskab og ikke mindst enormt professionelle, hvilket tydeligt viser sig på det efterfølgende produkt af både billeder og videoer som vi for evigt vil være taknemmelige for!

10 september 2022

Hej Nanna.

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er virkelig glade for at det hele bare spillede og Nikolaj og Jeppe gjorde det så godt! :)

Den 30.7.22 Blev min mand og jeg gift

Den 30.7.22 Blev min mand og jeg gift. En dag vi aldrig vil glemme og nu også har en masse smukke billeder af.
Dagen skulle holdes intimt og med de nærmeste, og vi havde længe snakket om hvordan det skulle forløbe sig med en fotograf, især når min mand har det akavet med at være i centrum og få taget billeder og jeg der aldrig mener der er taget et godt billede af mig. Igennem meget snak, mange fotografer stødte vi på Gran media, en god pris, flotte billeder og en god tone, vi bookede en hel dags, fra vielse og til brudevals. En ting som vi aldrig vil fortryde! Vi havde et fantastisk møde, hvor alt blev planlagt, den sødeste fotograf, som alle vores gæster, og os elskede. Hverken min mand eller jeg følte han var til stede eller at noget blev opstillet.. kun små 10 dage efter brylluppet fik vi billederne, og som tidligere nævnt var ingen af os helt trygge foran et kamera, men til vores store glæde, elskede vi hvert et billede, glæden var stor, tårnede trillede og det er blevet til mange smukke billeder i stuen. Gran media var super opmærksomme på vores behov, vores stil og vores ønsker. En kæmpe professionalisme og ingen tvivl om et flot stykke arbejde. Vi kunne ikke have valgt en bedre fotograf. Af hjertet tak ❤️

30 juli 2022

Hej Lykke.

Tusind tak for den søde anmeldelse, vi er virkelig glad for alt bare spillede og i nu har foreviget jeres store dag!

En god oplevelse!

Min mand og jeg har haft en god oplevelse med GranMedia i forbindelse med vores bryllup. Vi haft har fået god vejledning af Sofus, og Ronnie, som tog billeder/videoer på selve bryllupsdagen, var behagelig og meget dygtig. Vi har fået nogle smukke billeder og en endnu finere video, som vi er glade for at have som minde fra dagen. Stor anbefaling herfra.

10 september 2022

Svar från GranMedia

Hej Line, tusind tak for den søde anmeldelse. det betyder meget for os!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kæmpe anbefaling - virkelig flotte billeder og stemningsfuld bryllupsvideo

Jeppe og Sofus agerede fotograf og videograf til vores bryllup og forevigede dagen på aller bedste vis. Det er de smukkeste billeder og en video der fanger hele stemningen og som vi virkelig har set mange gange siden. Vi lagde nærmest ikke mærke til dem til festen men de har fanget det hele. Kæmpe ros og de varmeste anbefalinger herfra. Desuden virkelig god service og pris oven i købet.
Mange tak for jeres fantastiske indsats til vores bryllup.

Hej Lise.

Tak for de fine ord og vi er meget glad for at vi var usyndlige under hele dagen. Tak endnu gang for at vi måtte hjælpe jer med at forevige den store dag! :)

Kæmpe anbefaling herfra!

Tusinde tak til Sofus fra GranMedia for at forevige vores store dag! Sofus tog både billeder og video under hele dagen og har lavet den fineste video - den er virkelig guld værd for os og bringer en masse følelser frem. Vi kan klart anbefale at tilkøbe video.

KÆMPE ANBEFALING HERFRA! Sofus formåede at fange de vigtigste øjeblikke under hele dagen. TAK!

20 augusti 2022

Svar från GranMedia

Hej Melissa, tak for din anmeldelse!

VI er glad for at vi kunne hjælpe jer med at forevige den store dag og fange de vigtigste øjeblikke! :D

Kæmpe anbefaling🌟🌟🌟🌟🌟

Kæmpe anbefaling! 🌟🌟🌟🌟🌟 Vi bookede GranMedia til at tage billeder og video til vores bryllup… og det må man sige de har klaret til UG! GranMedia er yderst professionel og venlig i deres kommunikation, så man er helt tryg både før under og efter bookingen 🙏🏻 Vi havde Ronnie Skov som fotograf, han var super behagelig, idérig og meget diskret under hele dagen/festen hvor han fangede selv de mindste detaljer 📸🙏🏻 Vi kunne ikke ønske os mere på vores store dag 🌟🌟🌟🌟🌟

- Regin & Mathilde 🤍

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helt klart en anbefaling!!

Til vores bryllup havde vi booket fotografering og video gennem Granmedia.

Det har været et super godt forløb både før og efter og de har svaret hurtigt på spørgsmål når vi har haft dette.
Vi er meget tilfredse med både billeder og video som får os helt tilbage til dagen og det bringer alle følelser frem. De har virkelig fanget alle de gode øjeblikke og vi er ovenud tilfredse med deres arbejde! Vi kunne ikke have ønsket os det bedre! Vi vil til hver en tid bruge dem igen😁

Svar från GranMedia

Hej Michelle, tak for din anmeldelse!

Amazing experience

We hired Granmedia for photo&video coverage for our wedding in Odense and we couldn’t be happier with our decision! Sofus made us a custom package based on our wishes and it ended up being everything we wanted and more! Ronnie and Kasper were there on our big day and they were extremely professional, helpful and paid so much attention to the details. They had a lot of good ideas for poses and were open to anything we wanted to try. We got our pictures back after only 2 days and they were more than perfect- we still can’t believe it that they were able to deliver 900 fully edited pictures in less than 48 hours and that they were such good quality🤯 we got the video after 1.5 weeks and it was perfect, they made our wedding look like a movie scene!
Amazing experience overall, from the begining to the end, one of the best decisions we made regarding our wedding!

13 augusti 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.