Bryr sig om sina kunder
God kundkontakt,
Har inget annat att säga än att jag fick proffesionelt bemötande vid kontatkt. Det märks att gottebiten bryr sig om sina kunder.
rekommenderar verkligen
Sött, surt, salt eller krispigt -vi älskar godis, läsk och snacks! Välkommen till Gottebiten
Polisgatan 3, 452 30, Strömstad, Sverige
God kundkontakt,
rekommenderar verkligen
Va prima innan dom stängde ner så man inte kan köpa online...
Väldigt oproffsiga, det var som att ha och göra med något omedgörligt, de saknar goodwill attityd och de är väldigt tröga med svar när man mailar. vi satt med något tekniskt som hände när vi skulle beställa på deras site, och vi försökte klura med det alltför länge, dessutom är vi nya kunder och studenter, så vi frågade om de pga det kunde erbjuda typ fri frakt eller liknande som en slags kompensation och bra när man är ny kund, men det var så ovanligt att de inte ville rucka på ett öre, det var väldigt obehaglig attityd som inte passar in i dessa sammanhang all, speciellt inte nu när folk är så snälla överallt.
De har visserligen saker som är ok pris på, men det "billiga" äts ganska mycket upp och avdunstar pga fattig attityd och bristande kundservice och av den alltför höga grund-fraktavgiften för bara godisköp online, och har man t.ex. dryck, som ju väger lite mer, då blir det mycket mycket mera i frakt, så det är i det stora ganska sjabbigt med det, handlar snarare hos andra, som har bättre service, också bra priser och bra frakt (eller ingen alls)...rekommenderar INTE gottebiten.se!
Jag ramlade in på Gottebitens hemsida av en slump (sökte efter hårda karameller) och har nu beställt från dem vid 3 olika tillfällen. 100% positiv erfarenhet vid alla tillfällen!
Deras utbud är kanon, priserna är mer än skäliga och ofta bättre än från andra återfösäljare av godis och dylikt. Deras betalningsalternativ och leveranstider är också stora plus! Rekommenderas till alla Er som vill beställa lite gott at bita i!
De förtjänar nästan 5 stjärnor. Beställt 4 gånger nu. Längsta leveranstiden har varit 5 dagar, oftast 3.
Deras priser är oftast svåra att slå, när man behöver betala för frakten blir det liknande vanliga priser men oftast är det fortfarande något billigare. Allt godis är fräscht och välpaketerat.
Aldrig haft några problem så kan inte uttala mig om deras kundtjänst eftersom den aldrig behövts.
Hemsidan är inte riktigt så modern som man hade velat att den ska vara och kampanjerna länkar inte alltid rätt men om man använt internet en gång eller två innan så är det inga problem att navigera sig dit man ska.
otroligt lång leveranstid hade gått fortare att gå till dom och hämta det. har inte fått leveransen ännu efter två veckor, och inte svarar dom i telefon första och sista gången
Bra riktigt fräscha godisbitar tack vare förslutna små platspåsar. Minus för lång leveranstid (kan dröja en vecka eller mer inom Sverige) samt bristfällig statusuppdatering gällande orderstatus (står som "behandlad" fastän det borde stå skickat, saknar även spårningsinfo trots att försändelsen levereras till Postnords utlämningsställen.).
Gammalt godis. Dyrt, men fick tag på lite under Black Friday (2017). "Fejk"-apelsinklyftor som smakade grisfett.
Skulle bara köpa vid eventuell kraftig rabatt och då bara Marabou-chokladkakor och vid fri frakt.
Kommer nog aldrig handla här igen.