Göteborg Psykoterapi Omdömen 0

TrustScore 0 av 5

0,0

1. Psykoterapeut
  2. Psykolog

Göteborg Psykoterapi - Psykodynamisk terapi för varaktig förändring Välkommen till psykodynamisk psykoterapi i centrala Göteborg. Vi möter dig med respekt för den resa du redan har gjort - och med erfarenhet och kompetens för vägen framåt. Om mottagningen Göteborg Psykoterapi är en privat psykoterapimottagning belägen i hjärtat av Göteborg. Vi erbjuder psykodynamisk terapi för vuxna och unga vuxna som är redo för en djupare självförståelse och varaktig förändring. Vår inriktning Med legitimation och över 20 års erfarenhet arbetar vi psykodynamiskt; inte enbart med symtom, utan med att förstå de bakomliggande orsakerna till dina svårigheter. Vår utgångspunkt är att verklig och bestående förändring kräver tid, förtroende och ett fördjupat arbete. Psykodynamisk terapi utforskar de omedvetna mönster, tidiga relationer och livserfarenheter som formar hur vi tänker, känner och relaterar till andra. Genom terapin får du hjälp att förstå inte bara vad du upplever, utan varför, och därigenom skapa förutsättningar för en meningsfull och varaktig förändring. Specialistkompetens Vi har specialistkompetens inom traumaterapi. Trauma kan ta sig många uttryck - ångest, nedstämdhet, relationssvårigheter eller en känsla av avstånd till sig själv och andra. Vårt traumamedvetna arbetssätt erbjuder en trygg plats för att bearbeta svåra erfarenheter och bygga nya vägar till läkning. För vem Den här mottagningen är för dig som har prövat mycket, men insett att verklig förändring kräver tid och fördjupning. Du kanske: - Söker mer än snabba lösningar eller tillfällig lindring - Är redo att förstå de mönster som påverkar ditt liv - Vill möta en terapeut med lång erfarenhet och specialiserad utbildning - Är engagerad i en process av genuin självinsikt och personlig utveckling Vi arbetar med vuxna och unga vuxna i individuell psykoterapi. Vad du kan förvänta dig En terapi hos oss är en investering i varaktig förändring och ökad självförståelse. Vi värdesätter den terapeutiska relationen som en trygg plats byggd på förtroende, respekt och genuint engagemang i din berättelse och dina upplevelser. Plats Mottagningen är centralt belägen innanför vallgraven i Göteborg, med goda kommunikationer och enkel tillgänglighet. Professionella meriter - Legitimerad psykoterapeut - Över 20 års klinisk erfarenhet - Specialistkompetens inom traumaterapi - Psykodynamisk inriktning Vår filosofi Vi tror att varaktig förändring kommer ur förståelse; inte bara av vad vi upplever, utan varför vi upplever det. När du är redo för mer än symtomhantering, när du söker förändring snarare än enbart strategier för att hantera vardagen, erbjuder den psykodynamiska terapin en väg till genuin och bestående utveckling. Kontakt För dig i Göteborg som söker en psykoterapeut med djup, erfarenhet och engagemang i långsiktig förändring - varmt välkommen att ta kontakt och påbörja din resa mot ökad självförståelse och inre balans.

Inga omdömen

Detta företag har ännu inte fått några omdömen.