GoParcel Omdömen

TrustScore 1.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Twee dagen tijd tussen bericht van verzending en afhaal-moment. Na bericht dat ik af kan halen (GoParcel), duurt het 5 uur voordat ik een code krijg (DHL). Die moet ik dan ergesn anders ophalen dan he... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pakketje besteld, werd verzonden met goparcel/dragonfly op de site stond dhl maar de site gaf aan dat ze hier goedkopere levering hadden. Ik kreeg toen gelijk mijn twijfels ondertussen ligt sinds 30 j... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Goedemorgen, Zojuist pakketje ontvangen ZONDER de buitenbanden. En deze staan wel op de pakbon. Graag met spoed uw reactie/actie. Mvrg, S. Op za 21 aug. 2021 11:17 schreef Fietson... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Helaas kan ik geen nul sterren toekennen. Pakket zou afgeleverd zijn op mijn adres, alle camera’s aan huis tonen helemaal niemand op dat tijdstip uren ervoor of uren erna. Bericht via klantenservice,... Se mer

Företagsinformation

1. Frakttjänster
  2. Frakt- och brevservice

Skrivet av företaget

Welkom bij GoParcel, dé schakel tussen jouw online aankoop en vooraanstaande vervoerders zoals DHL, PostNL, DPD, FedEx, en meer. Laat het duidelijk zijn: wij zijn géén vervoerder. In plaats daarvan fungeren wij als een innovatief trackingplatform dat de brug slaat tussen jou en de logistieke experts die jouw pakketten bezorgen. Bij GoParcel draait alles om het optimaliseren van jouw winkelervaring zonder zelf pakketjes te bezorgen. Op ons platform kun je de actuele track & trace-status van je pakketje volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van waar je zending zich bevindt. Maar dat is niet het enige voordeel. Wij geven jou de controle over jouw bezorgmomenten, waardoor je indien mogelijk een alternatief bezorgmoment kunt kiezen dat beter bij jou past. Wil je een product retourneren? Ook daarvoor kun je bij GoParcel terecht. Via ons platform regel je eenvoudig en snel retourzendingen, waardoor jouw online winkelervaring nog flexibeler wordt. Voor alle inhoudelijke vragen met betrekking tot je bestelling adviseren we je contact op te nemen met de desbetreffende webwinkel. Bij GoParcel staan we klaar om jouw bezorgervaring te verbeteren, zonder zelf de verantwoordelijkheid voor pakketbezorging op ons te nemen. Kies voor gemak, kies voor GoParcel!

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

31 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

We hebben je gemist!!

Ik kreeg een email binnen dat ze me hebben gemist! Nou NEE!! Ik was thuis, de bezorger belde aan en ik heb netjes de benedendeur van de flat geopend en bleef maar wachten tot hij voor mijn deur stond maar nada, rien, nothing niemand kwam langs!!

Onacceptabel dit! Pakketje gemist terwijl ik gewoon thuis was!!

9 september 2021

onbetrouwbaar

Verschrikkelijk onbetrouwbaar bedrijf. Eerste keer hadden ze doodleuk aangegeven dat mijn pakket was geleverd terwijl mijn vrouw die dag thuis was en niemand had gezien en niemand had aangebeld.
Daar sta je dan als consument waar de bezorgdienst zogenaamd het bewijs heeft dat het is afgeleverd. Het zijn dieven!!
Ik kan iedereen adviseren om hun pakket te laten afleveren bij een DHL afleverpunt, op die manier kan tenminste alleen jij als persoon het pakket afhalen en heb je geen gedoe met gestolen goederen.

4 september 2021

Snelle levering volgens afspraak

Na aankoop van een bandenset bij Fietsonderdelenoutlet en gelezen te hebben dat de bezorging zou plaatsvinden door Go Parcel, ben ik geschrokken van de vele negatieve reacties over Go Parcel.
Echter .... de levering vond 2 dagen na bestelling keurig rond het afgesproken tijdstip door DHL Parcel plaats.

3 september 2021

Zeer goede ervaring

De bestelling is naar tevredenheid geleverd.
Ook het contact verliep vriendelijk, servicegericht en professioneel.
Ik kan niet anders beoordelen dan 5 sterren.

3 september 2021

Tevreden

Makkelijk bestellen, zeer goede prijs, en super snelle levering.. gewoon prima!

30 augusti 2021

Nog steeds geen levering

Afgelopen maandag heb ik een bestelling geplaatst bij een bedrijf waar ik vaak bestel en zeer tevreden over ben. Mijn bestelling zou, net zoals altijd, de volgende dag geleverd worden. Ik kreeg een mailtje dat ik de bestelling dinsdag tussen 17.30 en 21.30 uur kon verwachten. Net zoals altijd kreeg ik diezelfde maandagmiddag nog een mailtje dat mijn pakket verzonden was. Vanaf toen begon de ellende. Dinsdag gedurende de dag keek ik via de link in de mail op de website van go parcel en zag ik dat de verwachte levertijd niet dinsdagavond, maar woensdag tussen 11.00 en 15.00 uur was geworden. Ik baalde er al van, maargoed dat kan een keer gebeuren. Vervolgens is de tijd woensdag versteken, maar had ik mijn pakket nog steeds niet ontvangen. Via de link kon ik zien dat de bezorger vertraagd was maar zijn uiterste best zou doen om het pakket nog diezelfde dag af te leveren. Ik ben om die reden de gehele dag thuis gebleven, maar ik heb geen pakket en geen bezorger gezien. Laat op de avond krijg ik tot mijn verbazing het bericht dat de bezorgdienst mijn bestelling die dag geprobeerd heeft bij mij af te leveren, maar dat de bezorgpoging niet is gelukt. Dat terwijl er zeker weten geen bezorgpoging heeft plaatsgevonden. Tot op heden heb ik nog steeds mijn pakket niet mogen ontvangen.

Ik vind het bizar dat dit de manier van werken is en er op deze manier om wordt gegaan met klanten. Waar mogelijk zou go parcel absoluut mijden en ook als bedrijf zou ik niet in zee gaan met go parcel. Ze komen afspraken niet na en leggen de schuld bij de klant.

26 augusti 2021

Verschrikkelijk bedrijf

Dit bedrijf is nog geen 1 ster waard. Pakketje zou bezorgd zijn, maar er is niemand geweest terwijl ik gewoon thuis was. Mail gestuurd maar ze beweren dat het pakketje gewoon is afgegeven omdat de track en tracé aangeeft dat die bezorgd is.

24 augusti 2021

Goedemorgen,

Goedemorgen,

Zojuist pakketje ontvangen ZONDER de buitenbanden.
En deze staan wel op de pakbon.

Graag met spoed uw reactie/actie.

Mvrg,
S.

Op za 21 aug. 2021 11:17 schreef Fietsonderdelen Outlet
Tekst uit oorspronkelijk bericht niet weergeven

Beste S,

Hierbij willen we u op de hoogte stellen dat onderstaande zending is afgeleverd.

Barcode: 3SQLW332646128

21 augusti 2021

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.