Twee dagen tijd tussen bericht van verzending en afhaal-moment. Na bericht dat ik af kan halen (GoParcel), duurt het 5 uur voordat ik een code krijg (DHL). Die moet ik dan ergesn anders ophalen dan he... Se mer
Det här tycker kunderna
Pakketje besteld, werd verzonden met goparcel/dragonfly op de site stond dhl maar de site gaf aan dat ze hier goedkopere levering hadden. Ik kreeg toen gelijk mijn twijfels ondertussen ligt sinds 30 j... Se mer
Goedemorgen, Zojuist pakketje ontvangen ZONDER de buitenbanden. En deze staan wel op de pakbon. Graag met spoed uw reactie/actie. Mvrg, S. Op za 21 aug. 2021 11:17 schreef Fietson... Se mer
Helaas kan ik geen nul sterren toekennen. Pakket zou afgeleverd zijn op mijn adres, alle camera’s aan huis tonen helemaal niemand op dat tijdstip uren ervoor of uren erna. Bericht via klantenservice,... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Welkom bij GoParcel, dé schakel tussen jouw online aankoop en vooraanstaande vervoerders zoals DHL, PostNL, DPD, FedEx, en meer. Laat het duidelijk zijn: wij zijn géén vervoerder. In plaats daarvan fungeren wij als een innovatief trackingplatform dat de brug slaat tussen jou en de logistieke experts die jouw pakketten bezorgen. Bij GoParcel draait alles om het optimaliseren van jouw winkelervaring zonder zelf pakketjes te bezorgen. Op ons platform kun je de actuele track & trace-status van je pakketje volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van waar je zending zich bevindt. Maar dat is niet het enige voordeel. Wij geven jou de controle over jouw bezorgmomenten, waardoor je indien mogelijk een alternatief bezorgmoment kunt kiezen dat beter bij jou past. Wil je een product retourneren? Ook daarvoor kun je bij GoParcel terecht. Via ons platform regel je eenvoudig en snel retourzendingen, waardoor jouw online winkelervaring nog flexibeler wordt. Voor alle inhoudelijke vragen met betrekking tot je bestelling adviseren we je contact op te nemen met de desbetreffende webwinkel. Bij GoParcel staan we klaar om jouw bezorgervaring te verbeteren, zonder zelf de verantwoordelijkheid voor pakketbezorging op ons te nemen. Kies voor gemak, kies voor GoParcel!
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- Benader de webwinkel of vervoerder
- goparcel.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik heb gelijke ervaringen
Ik heb gelijke ervaringen opgedaan bij het gebruiken van de Parcel dienst. Ik zag de bezorger aankomen op de aangegeven tijd, aankijken en uitstappen. Het pakket zou in de brievenbus moeten passen en aldus ging ik gewoon verder met mijn werk thuis. Terwijl de bezorger er weer vandoor ging zag ik een update van de track & trace veranderen naar morgen (Neehoor niet verdacht). Ergens zag de bezorger er ook uit alsof die morgenavond in AVtros Opgelicht zou verschijnen mijn god zeg.
Misschien kunnen we gezamelijk iets hieraan doen als collectief dat GoParcel een betaalde service aanbiedt die ze totaal niet nakomen of kunnen nakomen. Dat is namelijk tegen de wet.
Weer slecht
Weer slecht. Zeggen weer dat ze mij gemist hebben. Ben gewoon thuis. Is al de 3 de keer dat ze dit doen. Echt een slecht bedrijf. Dit was echt de laatste keer.
Vreselijke bezorgdienst
Vreselijke bezorgdienst, mijn pakket staat als bezorgd terwijl ik niks ontvangen heb, dit terwijl ik en meerdere mensen aanwezig waren. Er is nooit aangebeld en heb ook geen kaartje in de brievenbus ontvangen .ik snap niet hoe een bezorger iets mag afvinken wat nooit bezorgd is! Het zet mij als klant in een hele vervelende situatie voortaan zal ik beter op letten van welke bezorgdienst waar ik ook bestel gebruik van maakt. Als het parcel is zal ik er nooit bestellen!
Tussenpersoon
Tussenpersoon
goparcel.nl is een website die tussen de webshop en de vervoerder instaat.
Wij bezorgen zelf dus geen pakjes.
Op deze website kun je wél zien wat de actuele track & trace status van je pakje is, indien mogelijk een ander bezorgmoment kiezen, een retourzending aanvragen en kun je contact opnemen als je een klacht hebt.
Het kan voorkomen dat jouw pakje later wordt afgeleverd dan dat je verwacht. De webshop en de vervoerder doen er alles aan om jouw pakje zo snel mogelijk af te leveren.
komt van hun website.
Niets ontvangen. SLECHT!
Zeggen pakketje bezorgd te hebben, maar hebben niets ontvangen. Waren thuis, is niet aangebeld.
Balen dit en super slecht!!!
Erg benieuwd hoe dit wordt opgelost, alleen te bereiken met een formulier op hun website.
Is completely a scam
The service doesn't exist, is entirely a scam
No customer service whatsoever.
By some accident that was my own fault, my package was sent to the wrong address. I noticed this quite early in the process and tried to get in contact with Go Parcel. This seemed impossible. Their website is only a disclaimer stating that they are not the deliverer of packages, but only a intermediary between stores and deliverers. The only way I could get in contact is through a standardized contact form, which is not even on their website and only to be found through emails you receive from them.
I did get an answer back, but that stated the exact same as was given on their website: "No, we cannot change the address, but we can deliver it at a pick-up point". There is indeed the option to change the delivery from your home address to a pick-up point, but when clicking that option it did not show me any possible pick-up points. When I contacted Go Parcel about this I never received any reply.
I understand that this was my own mistake, but there is not customer service whatsoever, nor any flexibility in this organization to get any help on this.
zeer goede service op tijd geleverd en…
zeer goede service op tijd geleverd en vriendelijk
Waardeloos
Waardeloos. GoParcel geeft aan het pakket te hebben bezorgd op een dag en tijdstip dat ik thuis was. Er is thuis niet aangebeld…
GoParcel blijft aangeven dat het pakket bezorgd is terwijl dit niet het geval is. Belachelijk. Als ik 0 sterren kon geven had ik dit gedaan.
Prima bezorging
Na hier allerlei slechte kritieken te hebben gelezen vreesde ik het ergste voor de verzending via goparcel. Echter dit bleek volkomen ten onrechte. Status werd keurig weergegeven en binnen het bezorgtijdvak van 2 uur netjes afgeleverd door........een DHL-bezorger....
Prima bezorging dus !
snelle levering en keurig volgens schema
Pakket ergens in de wijk bezorgd
Ben nooit gebeld dat ze voor de deur stonden. Hebben het gewoon willekeurig ergens in de wijk bezorgd en ik mocht maar even gaan zoeken waar. Ik woon in een wijk met grote appartementen complexen.. uiteindelijk gevonden. Pakket was aan de bovenkant open…
Geen tracking en geen afhaalpunt
1) Geen Track & Trace. 2) Te kleine organisatie om ‘ongewone’ adressen te leren vinden i.t.t. PostNL en DHL. 3) Het allerergste: geen afhaalpunt. Echt? Ja echt.
Enige plus: de backoffice is vriendelijk en behulpzaam. Maar ja, als de bezorgers het adres niet vinden helpt het ook niet als je een pakketje opnieuw langs brengt.
Expres thuisgebleven voor pakket, niet eens aangebeld!!!
Ik ben vandaag expres thuis gebleven omdat mijn pakketje tussen 14:00u-18:00u zou worden afgeleverd. Zojuist (15:00u) zie ik in mijn mail dat de bezorgpoging is mislukt.
Er is niet eens aangebeld?????
Huisnummer lezen moeilijk??
Pakketje zou vandaag geleverd zijn...zou in de brievenbus gedaan zijn ...weet niet in welke maar niet in de mijne...er zitten maar 65 appartementen in mijn flat dus ja welke buur is de gelukkige...huisnummer staat goed op het etiket....misschien is de bezorger niet zo goed met cijfers! Zal mij benieuwen of pakket boven water komt en hoe snel er gereageerd wordt op mijn mail.
Slechter dan slecht
Zeggen dat ze zijn langs geweest en staat ook zo op de track en trace, nou mooi niet dus. Geen pakketje en ook niks bij de buren, moet je zelf achteraan gaan. En daar betaal je dan 6 eu bezorgkosten voor!!!
Slechte bezorgservice
Slechte bezorgservice, was gewoon thuis en krijg mail dat ze me gemist hebben. Is niet de eerste keer dat dit gebeurd. Morgen maar afwachten of de chauffeur wel zin heeft om uit zijn auto te stappen en mijn pakket te bezorgen
Wat een slechte bezorgdienst
Wat een slechte bezorgdienst! Ik was gewoon thuis, in afwachting van het pakket op het door hen aangegeven tijdstip van bezorging... niemand gezien of gehoord. Ontvang ik een berichtje dat ze mij gemist hebben!??? Ze hebben gewoon direct mijn pakket bij het afleverpunt afgegeven. Kan ik er alsnog zelf achteraan én duurt het weer minimaal een dag langer voordat ik mijn spullen heb. Super slechte service!
Onbetrouwbare pakketdienst, zeggen dat ze zijn langsgeweest, niet dus
Er was een tijdvak waarin ze aangaven langs te komen, ik heb al die tijd gewacht en opgelet, de postbode is niet langsgeweest, er is ook geen briefje in de brievenbus gedaan... Eerst stond bij de track/trace dat het pakket het sorteercentrum nog niet had verlaten.. en later ineens een tijdak. Hoe dan ook, ze zijn niet langsgeweest! Waardeloze service. En aan de diverse klachten te zien, ben ik niet de enige!
Product niet thuis aangeboden
Product niet thuis aangeboden, ook al was ik thuis en vervolgens ook niet bij het afhaalpunt bezorgd. Treurig slechte service.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.