Twee dagen tijd tussen bericht van verzending en afhaal-moment. Na bericht dat ik af kan halen (GoParcel), duurt het 5 uur voordat ik een code krijg (DHL). Die moet ik dan ergesn anders ophalen dan he... Se mer
Det här tycker kunderna
Pakketje besteld, werd verzonden met goparcel/dragonfly op de site stond dhl maar de site gaf aan dat ze hier goedkopere levering hadden. Ik kreeg toen gelijk mijn twijfels ondertussen ligt sinds 30 j... Se mer
Goedemorgen, Zojuist pakketje ontvangen ZONDER de buitenbanden. En deze staan wel op de pakbon. Graag met spoed uw reactie/actie. Mvrg, S. Op za 21 aug. 2021 11:17 schreef Fietson... Se mer
Helaas kan ik geen nul sterren toekennen. Pakket zou afgeleverd zijn op mijn adres, alle camera’s aan huis tonen helemaal niemand op dat tijdstip uren ervoor of uren erna. Bericht via klantenservice,... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Welkom bij GoParcel, dé schakel tussen jouw online aankoop en vooraanstaande vervoerders zoals DHL, PostNL, DPD, FedEx, en meer. Laat het duidelijk zijn: wij zijn géén vervoerder. In plaats daarvan fungeren wij als een innovatief trackingplatform dat de brug slaat tussen jou en de logistieke experts die jouw pakketten bezorgen. Bij GoParcel draait alles om het optimaliseren van jouw winkelervaring zonder zelf pakketjes te bezorgen. Op ons platform kun je de actuele track & trace-status van je pakketje volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van waar je zending zich bevindt. Maar dat is niet het enige voordeel. Wij geven jou de controle over jouw bezorgmomenten, waardoor je indien mogelijk een alternatief bezorgmoment kunt kiezen dat beter bij jou past. Wil je een product retourneren? Ook daarvoor kun je bij GoParcel terecht. Via ons platform regel je eenvoudig en snel retourzendingen, waardoor jouw online winkelervaring nog flexibeler wordt. Voor alle inhoudelijke vragen met betrekking tot je bestelling adviseren we je contact op te nemen met de desbetreffende webwinkel. Bij GoParcel staan we klaar om jouw bezorgervaring te verbeteren, zonder zelf de verantwoordelijkheid voor pakketbezorging op ons te nemen. Kies voor gemak, kies voor GoParcel!
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- Benader de webwinkel of vervoerder
- goparcel.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Mensen snappen het niet
Grappig dat veel mensen zeggen dat dit een slecht bezorgingsbedrijf is dit is alleen een website die track en trace info naar de klant geeft.
Dit is dus geen bezorgingsbedrijf als je pakketje kwijt is moet je bij DHL of PostNL te raden gaan.
GO PARCEL waardeloos bedrijf
Wat is dit een waardeloos koeriersbedrijf.
Zoals ik in veel reviews lees is ook mijn pakketje "poef" verdwenen.
Go parcel schuift het op de afzender maar het is de koerier van jullie bedrijf die het af heeft geleverd en voilá op dezelfde dag ook weer retour heeft gestuurd.
En we zijn nu 30 dagen verder en ik ben mijn geld kwijt.

Onbetrouwbaar en onbereikbaar
Netjes thuis gebleven voor ontvangst. Niemand komt. Lees in de status dat het adres volgens hen niet klopt. Maandag komen ze weer. Onbetrouwbaar en zeer slecht excuus. Daarnaast geen contactgegevens te traceren.

Svar från GoParcel
Pakket nooit geleverd, oplichters!
Pakket nooit geleverd. Goparcel doet vervolgens niets en liegt alles bij elkaar. Wat een flutbedrijf! Gewoon 200 euro weg! Pas op voor dit bedrijf!
Eerst bevestigd dit bedrijf dat ze een onderzoek hebben opgestart om het pakket te vinden en nu zeggen ze dat ze er niet van zijn? Erg treurig hoor!
Nogmaals pas op!

Een waardeloze bedrijf
Komen afspraken niet na, chaotisch en onbetrouwbaar. Waardeloos.
Netjes mijn pakket via DHL ontvangen op…
Netjes mijn pakket via DHL ontvangen op de afgesproken tijd, ondanks dat hier in 't zuiden veel plat ligt vanwege carnaval.
Pickup turned out to be a delivery which they did not do
we were surprised by a person claiming to come and pickup a parcel. We had no parcel to pick up. Turned out he had to deliver a parcel. we know this because we got a mail from the sender that the parcel they sent was on its way back to them. We even did not get any track and trace that is was on its way. VERY BAD. now way of getting in touch too.
Update
I got a response after 1 YEAR. We are only a platform that does track an trace. Really??? Dude in unbranded van did this, so no way to know what carrier to contact. Apperantly sub standard companies hide behind your platform. Still one star.

Pure oplichters
Pure oplichters, geven aan een pakket te hebben geleverd zonder bewijsvoering. Pakket is nooit aangekomen, maar verantwoordelijkheid nemen kennen ze niet.
Edit: men geeft aan een simpel platform te zijn. Dit klopt niet, ze zijn wel degelijk verantwoordelijk voor de verzorging of het escaleren bij de verzender en/of bezorgdienst.
Het is jammer dat ik geen bijlagen op kan nemen hier, want Monique van jullie team heeft dit in een e-mail ook nog aangegeven.
edit 2: 13-11-2024
Men rapporteert deze review in de hoop hem te verwijderen. Dit is dus precies het probleem, men had ook gewoon mijn klacht serieus kunnen nemen en daar actie op kunnen ondernemen, maar kiest voor de 'goedkope' route.

Leverdag niet nagekomen.
Ik verwacht een pakketje via go parcel. De levering stond gepland voor vandaag. Ik hou hier dus rekening mee met andere afspraken en blijf thuis. Pakketje is aangemeld en ontvangen, maar er gebeurd verder niks. Inmiddels is het tijdvak al lang en breed verstreken. Ik ga over 3 dagen met vakantie en hoop het voor die tijd wel te ontvangen.....
*Besteld in het weekend, dus in principe ruim op tijd voor mijn vertrek

Svar från GoParcel
Ik heb 5 euro betaald voor een…
Ik heb 5 euro betaald voor een retourlabel, vervolgens een foutmelding op de pagina waardoor ik mijn retourlabel niet kon downloaden en mijn geld niet terug! Als ik go parcel mail krijg ik een reactie van ene M. Kroon - heel kort en totaal niet geinteresseerd in het probleem dat het geld wel teruggestort wordt bij een storing. Drie weken verder en nog niks, vervolgens mail ik en weer een reactie van haar dat ik maar even bij Mollie moet kijken. Geen contactgegevens niets, ik moet het maar lekker uitzoeken terwijl ik via go parcel een retourlabel wilde downloaden!!!!!!!!!!!!!
Positief verrast
Na alle reviews van hier schrok ik best wel en was ik behoorlijk bang dat me pakketje niet binnen zou komen.
Gelukkig was dat in mijn geval niet en was ik goed op de hoogte gehouden en was mijn pakketje binnen 2 dagen binnen gekomen wat ook op de website stond aangeven waar ik het pakketje heb besteld

Dramatisch. Nooit meer
Op 16 oktober was het pakketje bij go parcel aangemeld. Nu is het 26 oktober en ze hebben mijn pakketje nogsteeds niet verzonden. Elke dag zie ik op de track & trace dat hij de dag erna komt. Helaas wordt dit elke dag met een dag verschoven en zijn we nu 10 dagen verder. Nog nooit zo een slecht track & trace bedrijf gezien.

Svar från GoParcel
Kept adding fees upon fees refusing to…
Kept adding fees upon fees refusing to deliver the parcel. A total scam. No customer service phone number impossible to get a hold of.
Hier een positieve review.
Hier een positieve review.
Via de webshop een track&trace code gekregen en een 'verwacht bezorgmoment', wat door GoParcel is aangepast.
Ook ik dacht even: GoParcel?? Las nogal wat negatieve reacties maar ik kon mijn pakket goed volgen via track&trace; eerst werd een vrij ruim tijdvak aangegeven, daarna specifieker en binnen die tijd is mijn pakket ook bezorgd door DHL.
Daarna een afleveringsbevestiging via de mail van de webshop ontvangen.
Ik ben tevreden.

Svar från GoParcel
Ben benieuwd of ik mijn pakketje nog…
Ben benieuwd of ik mijn pakketje nog krijg, brievenbus post eerste keer niet geleverd want zat toch in een grotere pakket, 2de keer gewoon voorbij gereden en 10min later mail dat ze de volgende dag weer komen. Misschien als bedrijf wat meer besteden aan een goede post bezorger inplaats van deze troep.
Mvg René

Go Parcel is een rommeltje
Bij Sterrenstof fatburner besteld. Go Parcel goed in de gaten gehouden wanneer ze komen. Ik netjes thuis wachten. Staat er opeens bezorgd. Ik heb helemaal niks ontvangen. Geen vervoerder aan mijn deur gezien. Buren ook allemaal niks aangenomen. Het pakket is gewoon zoek. Nu gaan ze een onderzoek instellen. Benieuwd hoe lang ik daar weer op moet wachten. Dit is niet de 1e keer dat er gezeik is met Go Parcel. Al eens eerder dat een pakketje opeens na 3 weken werd gevonden. Het is een rommeltje daar. Dan liever gewoon postnl of dhl. Daar heb ik nooit problemen mee. Wordt vervolgd, want gaat wel om 33 euro.

Kan pakket niet ophalen
Pakket laten bezorgen in pakketautomaat maar geen afhaalcode ontvangen. Wacht al dagen op een antwoord op mijn mail. Wat een slechte service, dat pakje gaat bijna terug zonder dat ik de kans heb gehad het op te halen.
Niet eens aanbellen?
Er wordt niet eens meer aangebeld, gewoon meteen naar het pakketpunt gebracht. Ik ben slecht ter been dus niet bepaald fijn! Als jullie je je bezorgers niet kan betalen zodat die hun werk normaal kunnen doen, wordt dan geen bezorgbedrijf. Niemand wordt hier blij van behalve zij die aan de top zitten.

Pakket kwijt
Pakket kwijt. Contact? Ho maar! Moet overal zelf achteraan en krijg steeds hetzelfde antwoord: 'we hebben een onderzoek gestart'....

Waardeloos en kansloos
Ik heb ook een verhaal over deze patijpost . Ik vraag dinsdag om neerzet toestemming . Word woensdag dan geleverd. Prima dacht ik . Ga ik kijken hoe het staat met men paket . Word het opeens donderdag geleverd
.zit her weer in her soteer centrum
Terwijl het letterlijk al dinsdag in aantocht was om afgeleverd te worden . Ik heb bewust gekozen om de volgende dag in huis te kringen wegens dringend nodig . Alles al klaar gezet en voor niets
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.