Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kæmpe anbefaling. Jeg køber kun sko fra Gogsig til min nu 2 årige datter. Hun har aldrig gået i andet og hun elsker skoene. Kvaliteten er virkelig i top og jeg kan se hvor godt min datter bevæger si... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er selv hyppig bruger af barfodssko generelt så det føltes bare så naturligt at mine børn også skulle! Det er jo bare et kæmpe bonus man får lov til at støtte op omkring danske virksomheder - især... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Super sko og min søn elsker at have dem på. Men han kan ikke selv tage dem på, da det kun er den ene side der kan åbnes op. Så han får trådt på hælklappen hele tiden eller maser mine fingre når han... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi går KUN med Gogsig’s fantastiske sko og støvler herhjemme. De er fantastiske - komfort i top og understøtter samtidigt børnenes motoriske udvikling med den måde de har udviklet barfodsskoene på.... Se mer

Företagsinformation

1. Barnkläder

Skrivet av företaget

Gogsig designer og producerer barfodssko til både børn og kvinder – med fokus på sund fodudvikling, naturlig bevægelse og nordisk design. Vores sko kombinerer komfort, kvalitet og et enkelt æstetisk udtryk, så fødderne kan bevæge sig frit og naturligt. Hos Gogsig tror vi på, at godt fodtøj skal støtte livet i bevægelse – fra de første skridt til hverdagen på farten.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Fuldstændig fantastisk sko

Fuldstændig fantastisk sko. Vores datter har både bred fod og høj vrist og når jeg tager sålen ud af skoen kan jeg se, at det er den første sko hendes fod/tær rent faktisk har haft den plads de skulle - og det gør mit mor-hjerte glad! Tak for jer Gogsig 🙏🏼

6 mars 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Bæredygtig kundeservice

Godt tilfreds med skoene (bla de mest vandtætte vinterstøvler til dato) , men især med kundeservice.
Reklamation med fokus på reparation og bæredygtighed først og først bagefter byt til nyt.

3 mars 2025

Kan varmt anbefale sko fra Gogsig

Kan varmt anbefale sko fra Gogsig
Kan varmt anbefale sko fra Gogsig!

Jeg har kæmpet med at finde sko til mine piger som de kunne have på uden at få ondt i fødderne. Jeg fik anbefalet Gogsig barfodssko, da de skulle beskytte de små fødder mod at blive klemt. Mine piger elsker at have dem på da de kan bevæge sig frit i dem 😍 min yngste på 1 år bruger dem som begynder sko og den ældste på 5 som hverdags sko 👏🏻

29 januari 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vinterstøvle slet ikke varme nok.

Vi har købt vinterstøvler i år - 2024 model - og vores søns fødder er desværre iskolde i dem. Vi er ellers glade for pasformen, men de er slet ikke varme nok. Vi har endda tilkøbt ekstra såler og han har gode sokker i skoen. Vi er blevet nød til at købe vinterstøvler fra et andet mærke for at han kan holde varmen i børnehaven.

5 januari 2025
Logotyp för Gogsig

Svar från Gogsig

Hej Lotte

Jeg er ked af at høre, at I har haft udfordringer med støvlerne. Med det milde vejr vi har haft, burde det bestemt ikke være et problem.

En mulig årsag kan være, at støvlen er lidt for stor, så foden ikke kan varme den op. Som du nævner, har I lagt ekstra såler i og brugt tykke sokker, der måske kan tage pladsen og begrænse fodens bevægelighed.

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte, så vi sammen kan finde en løsning, der gør støvlerne brugbare for jer igen. 🙂

mange hilsner
Helle
Customercare@gogsig.com

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Umuligt, at en støvle kan være sådan!

Umuligt, at en støvle kan være sådan!

Købte den fineste støvle til min datter. Støvlen er varm og dækker foden godt. Men det utrolige er, hvor fleksibel den er. Jeg føler min datter får et meget bedre udgangspunkt i hendes gågang, da hun nu ikke skal have hendes stive vinterstøvler på mere. I stedet får hun arbejdet med fødderne og dannet den rette muskulatur og naturlige støtte.

Tusind tak Gogsig!

29 november 2024

Lækker kvalitet

Virkelig nogle dejlige sko og som vores datter bruger flittigt. Kvaliteten er lækker og kan klart anbefale produktet. Vi købte en indendørs sko og kigger allerede videre i sortimentet ift hvad den næste sko skal være. De bedste anbefalinger fra os.

29 november 2024

De bedste sko til børn

De bedste sko jeg har kunne finde til min dreng, både da han skulle lære at gå, men også nu her til efterår og vinter.
Selv min mor der er fodterapeut har godkendt skoene og omtaler dem endnu som “super fede og virkelig lækre”. Netop grundet min mors faglighed og erfaring med indlæg og fodstillinger, var det ret svært at finde nogle sko som hun ville “godkende”. Gogsig formår at skabe sko der i hvert fald for min søn blot understøtter hans naturlige udvikling og giver ham lige præcis den støtte der skal til. Dertil er kvaliteten virkelig god og skoene er enkle, tidsløse og pæne.
Så fodterapeutens barnebarn vil i fremtiden være fast kunde :)

14 oktober 2024

Fantastik som altid!

Fantastik som altid! Hurtig afsendelse.
Virkelig gode sko og støvler min datter elsker sine nye vinterstøvler. Rigtig lækker kvalitet.

30 oktober 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.