Det här tycker kunderna
Jeg skiftede til gofast køreskole, da jeg havde brug for en kørelærer der kunne være mere fleksibel ift. job osv. Her var Addil enormt hjælpsom og tog sig tid med mig selvom de skæve tider. Jeg bestod... Se mer
Bedste køreskole nogensinde, jeg har været på 3 forskellige og det her var klart den bedste, han er meget præcis med hvad han siger og har gode forklaringer på alt du overhovedet tænker på at spørger... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg kan helt klart anbefale go fast…
Jeg kan helt klart anbefale go fast køreskole, jeg bestod både teori og køreprøve første forsøg, og det kan jeg i Høj grad takke min kørelærer for. De lever virkelig op til deres navn go fast, fordi det er virkelig lynhurtigt, samtidig med at kørelæreren er vild dygtig og virkelig sætter sig ind i at lære eleverne det der skal til for at man består første gang. Der er god undervisning, søde mennesker og ekstrem god hjælp gennem hele forløbet. Tusind tak for et godt forløb, anbefaler helt klart at alle vælger Go fast køreskole.
Sindsyg køreskole
Sindsyg køreskole
Hurtig færdig
God og hjælpsom kørelære
God køreskole og god kørelærer bestod…
God køreskole og god kørelærer bestod første gang
Bedste køreskole
Bedste køreskole.
Lærerne er nemme og snakke med, tålmodige og gode til at forklare og lære fra sig. Bestod begge prøver i første hug. Kan kun anbefales!
Kørelæren var rigtig dygtig og god til…
Kørelæren var rigtig dygtig og god til forklare
Meget god køreskolen
Meget god køreskolen. Bestå begge prøver i første hug. Kørelærerne er nemme at snakke til. Kan helt klart anbefale
Jeg vil helt klart anbefale Go Fast…
Jeg vil helt klart anbefale Go Fast køreskole. Addil er en rigtig god kørelærer, som hjælper en med at føle sig tilpas bag rattet, og så er han også meget tålmodig med en.
Står du mellem flere forskellige køreskoler, så helt sikkert vælg Go Fast.
Den bedste køreskole nogensinde
Den bedste køreskole nogensinde, rigtig hurtigt og nemt
Jeg kan varmt anbefale denne køreskole
Jeg kan varmt anbefale denne køreskole. Undervisningen var professionel, lærerig og samtidig afslappet, så man følte sig tryg hele vejen igennem. Kørelæreren var tålmodig, dygtig til at forklare og gav god feedback, så jeg hele tiden kunne udvikle mig.
Der var god kommunikation, fleksibel planlægning af køretimerne, og jeg følte mig godt forberedt til både teori- og køreprøven. Alt i alt har jeg haft en rigtig god oplevelse, og jeg vil uden tvivl anbefale køreskolen til andre, der skal tage kørekort
Fantastisk kørelærer
Fantastisk kørelærer, kan varmt anbefales!
Jeg bestod min køreprøve i dag, og det skyldes i høj grad min kørelærer. Fra første køretime har jeg følt mig tryg, godt vejledt og motiveret. Han er utrolig tålmodig, professionel og virkelig dygtig til at forklare tingene på en måde, så de er nemme at forstå.
Det, der gjorde den største forskel for mig, var hans rolige tilgang og evne til at skabe selvtillid bag rattet. Selv når jeg lavede fejl, blev de brugt konstruktivt, så jeg lærte af dem i stedet for at blive nervøs. Han forberedte mig perfekt til både teori- og køreprøven, og jeg følte mig klar og sikker på prøvedagen.
Hvis du leder efter en kørelærer, der engagerer sig i sine elever, er professionel hele vejen igennem og oprigtigt ønsker, at du skal lykkes, så er det her det helt rigtige valg. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse og vil anbefale ham til alle, der skal tage kørekort.
Tusind tak for hjælpen og for at gøre vejen til kørekortet både lærerig og hyggelig!
🚗💨 Bestået i første forsøg og det siger næsten det hele! 😃💪🏼💪🏼
God og sjov kørelærer
God og sjov kørelærer, meget fleksibel og hurtigt done
Super god kørerlærer og hurtig igennem…
Super god kørerlærer og hurtig igennem det hele
Corona kom i vejen men Gofast sikrede mig kørekortet første forsøg.
Jeg var i et langt forløb med mit kørekort, da jeg startede lidt før corona tid og endte ud I en lang pause desværre. Da jeg fik startet op igen, tog jeg til Gofast pga. min brors anbefaling, og det var den bedste beslutning!
Addil er fantastisk kørelærer og lavet mig et forløb der skaffet mig kørekortet på første forsøg!
Hvis du tænker over forskellige køreskoler så gå med Gofast, der er taget hensyn til ens budget så priserne holdes helt nede og forløbet bliver opsat på en måde der sikre succes. Har intet andet end gode ting at sige, håber andre også for den fede oplevelse jeg fik!
Hurtigt kørekort
Hurtigt, billig og super. Kørelære Adil er super lære og gøre dig klar til køreprøven på ingen tid. Køreprøve bestået på et hug.
Vil du have både et kørekort og en sjov oplevelse?
Addil er både sjov og dygtig kørelærer, man føler sig hurtig tryg.
Bedste og sjoveste forløb.
Kæmpe anbefaling herfra!
Yallah bye!
Super god køreskole
Super god køreskole, mega fleks og dygtig lærer. Bestod begge prøver i første hug
Gofast bedste køreskole
Jeg har lige taget mit kørekort hos gofast virkelig professionel Kørelære bedste i branchen bestod begge prøver første gang
Hvis i leder efter en kør
Fik meget god undervisning, generelt god oplevelse med deres lærer og med det praktiske og teoretiske.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.