Godis Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

1. Godisaffär

At GODIS, we bring the joy of authentic Swedish candy directly to your doorstep. Our online shop offers a wide selection of sweets, carefully chosen to provide the nostalgic taste of classic Swedish candy. Whether you love sweet, sour, salty, vegan, or gluten-free, we have it all. From Swedish licorice mixes, foamy candies, sour cola, fruity favorites, and more, our range is designed to delight every candy lover and let you pick and mix your own selection for a personalized candy experience. All orders are shipped directly from our store in Lausanne, Switzerland, and always sent via Swiss Post, ensuring your candy arrives safely and quickly within 2–5 business days. Shopping at godis.swiss is easy, fun, and reliable, with secure payment options, careful packaging, and attentive customer service ready to help with any questions or special requests. Our webshop is designed to let customers explore our full range, find their favorites, and enjoy the magic of Swedish candy online in Switzerland. Whether it’s a treat for yourself or a gift for someone else, every order is meant to bring a small moment of happiness. Discover the joy of Swedish candy at godis.swiss – a trusted, convenient, and delightful online candy experience, because life is sweeter with candy!

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

13 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Snabb leverans och fantastisk kundservice

Jag beställde en order online och paketet kom fram snabbt och utan problem trots värmen. Chokladen jag beställde var i perfekt skick tack vare att Godis gjorde sitt yttersta. Jag är otroligt nöjd med både leveransen och kundservicen, samt det fina utbudet av godis och produkter hos Godis. Kundservicen var suverän och jag fick regelbundna uppdateringar om min order. Jag ser fram emot att besöka butiken i Lausanne nästa gång jag är i närheten. Jag kan varmt rekommendera att beställa från Godis.

10 juli 2026
Logotyp för Godis

Svar från Godis

Stort tack för din fina recension! 🍬😊

Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd med både leveransen, kundservicen och produkterna. Vi lägger mycket tid på att se till att våra kunder får en så bra upplevelse som möjligt, särskilt under varma perioder när choklad och andra känsliga produkter behöver lite extra omsorg.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår butik i Lausanne nästa gång du är i närheten. Tack för att du rekommenderar Godis – det betyder mycket för oss! 🇸🇪🍭

Varmt välkommen tillbaka!

Visa omdömen på alla språk. (13 omdömen)