Banner for go'energi A/S

go'energi A/S Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Der har været en lidt kaotisk start med at flytte selskab. Jeg forstår ikke man bare kan flyttes frem og tilbage, mellem de forskellige selskaber uden man har samtykket

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har været kunde i mange år, og er megettilfreds med go-energi. Her er der tale om vestjysk mentalitet , hvor troværdighed er i højsædet. Her tager man også telefonen, hvis man har spørgsmål el... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er utrolig hurtigt at komme i kontakt med deres kundeservice , stort set ingen ventetid . Deres regninger er meget let forståelige , og vil man ændre på sit skønnede kvartals forbrug , er det mege... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

support der er til og komme i kontakt med uden man skal vente i al evigheder samt søde og kompetente folk.

Företagsinformation

1. Elbolag

Om go'energi A/S

Skrivet av företaget

go'energi logo
elprodukter ladebokse kontakt

Hos go’energi får du strøm, der er til at stole på. Vi er et selskab, der er bygget på vestjyske værdier med ordentlighed, ærlighed og gennemsigtighed.

Vi hjælper både private og virksomheder med el, ladeløsninger og rådgivning, der gør hverdagen med strøm overskuelig og uden bøvl!

Strøm uden bøvl

Du finder nemt vores priser, og vi sætter en ære i at skrive det med småt med stort - helt åbent og gennemsigtig. Du ved altid, hvad du betaler for, og hvad du får.

go’energi er ejet af RAH, MES og Thy-Mors Energi; tre andelsselskaber med dybe rødder i det lokale fællesskab - men vi leverer strøm og ladeløsninger i hele Danmark.

Hos go’energi får du:

Ingen binding • Ingen skjulte gebyrer • Kun go'kundeservice

Kontaktoplysninger

• 📞 87 11 34 00
  • 📧 post@go-energi.dk
  • 🕒 Mandag-torsdag: 7.30 - 15.30
  • 🕒 Fredag: 7.30 - 15.00
  • 🔒 Weekend: Lukket
  • 📍 Besøg os - du finder vores kontorer og åbningstider på vores hjemmeside.

Tilgængelig og go' kundeservice

Hos go'energi sidder vi klar til at hjælpe dig.

Hos go'energi sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi bestræber os på at tage telefonen hurtigt og give dig kvalificeret hjælp med det samme. Vores kundeservice er fagligt stærk, nærværende og altid klar til at gøre en ekstra indsats - fordi vi elsker at hjælpe.

Kontaktuppgifter

Utmärkt

554 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

227 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Hurtig skift

Hurtig skift , og god service

20 mars 2026

Hej Roberto

Mange, mange tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner ⭐

Så dejligt at høre, at du er tilfreds med go'energis service - og at skiftet gik nemt og let 🤩

Har du spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.

God service

God service - dejligt at mærke, der er mennesker bag systemerne. Har brugt jer i +15 år på vores ejendomme og det bliver nok ved.

24 mars 2026

Hej Jan

Mange tak for din anmeldelse og fem stjerner ⭐

Hvor er vi beærede over, at I er glade kunder på +15 år - helt fantastisk ☺️

Husk, at du altid er mere end velkommen til at kontakte kundeservice, hvis du har det mindste spørgsmål.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Skiftet til Go`energi foregik…

Skiftet til Go`energi foregik gnidningsfrit og på den valgte dato

17 mars 2026

Hej Mogens

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Dejligt at høre, at det gik upåklageligt at blive kunde hos go'energi ☺️

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Rigtig go' dag til dig ☀️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har ikke lige noget at klage over.

Har ikke lige noget at klage over.

24 mars 2026

Hej Nis

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med at være elkunde hos go'energi ☺️

Får du spørgsmål på et senere tidspunkt, sidder kundeservice altid klar til at hjælpe dig.

Det fungerer

Det fungerer ! Tak for info om spotpriser

16 mars 2026

Hej Annegret

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er rigtig glade for at høre, at det hele bare fungerer 😃

Har du det mindste spørgsmål, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg er ikke kunde og har aldrig været…

Jeg er ikke kunde og har aldrig været det, men bliver ved med at få mails om at bedømme jer. Det er så hermed gjort

2 maj 2026

Hej Annemette

Tak for din anmeldelse.

Grunden til, at du har fået en mail om at bedømme os, er, at du har indgået en hushandel. I den forbindelse er der oprettet et såkaldt sekundær flyt på dig på bopælen - og du har derfor været oprettet i vores system og fået en mail om bedømmelse af os.

Da du har valgt en anden elleverandør – og får ikke mails om at bedømme os fremadrettet.

Vi beklager fejlen.

Hav en go’ dag 😊

Elisabeth // go’energi

Fuld tilfreds med go energi

Fuld tilfreds med go energi

20 mars 2026

Hej Lissa

Mange, mange tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Så dejligt at høre, at du er fuld ud tilfreds med at være kunde hos go'energi 🤩

Har du spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice ☀️

Hav en rigtig go' dag.

Hej Nanna

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐

Det er skønt at høre, at du er god tilfreds. God, billig og venlig er da nogle dejlige ord få sat på go'energi ☺️

Kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål.

Hej Jim

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐

Hvor er det dejligt at høre, at du oplever god service fra vores kundeservice ☺️

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hej Morgens

Mange tak for anmeldelsen.

Jeg ved, at I har været i kontakt med vores kundeservice.

Vi beklager mange gange den lange responstid og det besvær, der er med vores app på jeres telefon.

Elisabeth // go’energi

Altid venlig

Altid venlig, glad og kompetente svar. Jeg kan kun sige at jeg er meget tilfreds med de oplevelser jeg har haft med Go’energi.
Prisen er som den er, så alt i alt tilfreds med min el-leverandør.

5 mars 2026

Hej Nina og Jakob

Tusind tak for jeres meget fine anmeldelse af go'energi og de fem stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Sikke nogle fine ord, I sætter på go'energi ☺️

At give go' og tilgængelig kundeservice er noget, vi går meget op i, så det er dejligt, at I har bemærket det.

Hav en dejlig dag ☀️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ærlig svar fra sælger og regning nem…

Ærlig svar fra sælger og regning nem overskuelig

14 mars 2026

Hej Jørn-Erik

Mange, mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐ Dem er vi meget glade for.

Hvor er det skønt at høre, at du fik god kundeservice - og regningen er nem og overskuelig ☺️

Har du spørgsmål, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig.

Hav en dejlig dag ☀️

God betjening

5 mars 2026

Hej Bjarne

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er rigtig glade for at høre, at du er godt tilfreds med at være kunde hos go'energi ☺️

Har du spørgsmål, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig.

Hav en dejlig fredag ☀️

Fungerer uden bøvl

Fungerer uden bøvl. :-)

3 mars 2026

Hej Lars

Mange, mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐

Strøm uden bøvl - det giver go'energi. Dejligt, at det også netop er det, du har oplevet ☺️

Hav en dejlig fredag ☀️

god service.

Hej Hans

Tusind tak for din anmeldelse og fem stjerner ⭐

Vi er rigtig glade for at høre, at du har fået go' kundeservice - det er nemlig noget, vi går meget op i ☺️

Har du spørgsmål, sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Venlig modtagelse telefonisk og…

Venlig modtagelse telefonisk og hjælpsom og svare gerne på spørgsmål mm.

Hej Annika

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐

Vi er rigtig glade for at høre, at du er godt tilfreds med at være kunde hos go'energi. Dejligt at høre, at du har fået en god betjening ☺️

Vores kundeserviceteam sidder klar til at svare på spørgsmål, hvis du får brug for hjælp.

Kontaktbar

Det er en velsignelse, at man kan komme i kontakt med firmaet uden at skulle sidde i kø i timevis. Det lader også til at der er ens vilkår for alle kunder!

3 mars 2026

Hej Bjarne

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐

Vi er rigtig glade for at høre, at du er godt tilfreds med go'energi. Tilgængelighed er yderst vigtigt for os, og vi prioriterer at være tilgængelige for vores kunder ☺️

Vores vilkår kan man se på hjemmesiden - og det er selvfølgelig de vilkår, der gælder for vores kunder.

Hej kunde

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er rigtig glade for at høre, at du er godt tilfreds med servicen og priserne ☺️

Har du spørgsmål i fremtiden, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig.

Rigtig go' dag til dig ☀️

God kundeservice

God kundeservice. 😊

27 februari 2026

Hej Arne

Mange tak for din anmeldelse og de mange stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det dejligt at høre, at du synes, vores kundeservice er god. Det er nemlig en af de ting, vi selvfølgelig går meget op i hos go'energi ☺️

Hej Finn

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐

Dejligt, at du har valgt go'energi. Vi er glade for, at du er tilfreds med din oplevelse med os ☺️

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.