Alt fungerer egentlig som det skal, som lejer. Regning betaler sig selv over Mobilepay Forbruget kan holdes øje med nemt på brugerportal Der er dog lidt problemer med de første regninger, her står... Se mer

Företaget har svarat
Et godt forbrugsafregnet abonnement. Og helt urimelig god og lettilgængeligt service. Har prøvet en del indenfor den branche, men er landet her pga af pålidelighed, gennemsigtighed og service, og at... Se mer
Företaget har svarat
go`energi skal have fem stjerner, hvis de vil med- virke til, at vi fremover får energien fra mindre de- centrale A-kraftværker og dernæst får fjernet de rædselsfulde vindmøller og solceller, samt... Se mer
Företaget har svarat
Altid venlig, glad og kompetente svar. Jeg kan kun sige at jeg er meget tilfreds med de oplevelser jeg har haft med Go’energi. Prisen er som den er, så alt i alt tilfreds med min el-leverandør.
Skrivet av företaget

Hos go’energi får du strøm, der er til at stole på. Vi er et selskab, der er bygget på vestjyske værdier med ordentlighed, ærlighed og gennemsigtighed.
Vi hjælper både private og virksomheder med el, ladeløsninger og rådgivning, der gør hverdagen med strøm overskuelig og uden bøvl!
Du finder nemt vores priser, og vi sætter en ære i at skrive det med småt med stort - helt åbent og gennemsigtig. Du ved altid, hvad du betaler for, og hvad du får.
go’energi er ejet af RAH, MES og Thy-Mors Energi; tre andelsselskaber med dybe rødder i det lokale fællesskab - men vi leverer strøm og ladeløsninger i hele Danmark.
Ingen binding • Ingen skjulte gebyrer • Kun go'kundeservice
Hos go'energi sidder vi klar til at hjælpe dig.

Ndr. Ringvej 4, 6950, Ringkøbing, Danmark
Har besvarat 91 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Det er nok lidt tideligt at udtale sig da vi ikke har haft Go'energi ret længe, men indtil nu har alt kørt på skinner.

Jeg vil bare gi jer 5 stjerner jeg har fået go kundeservice

Svar från go'energi A/S
God kommunikation. Nem at komme i kontakt med og god til at svare på spørgsmål.

Svar från go'energi A/S
Lever strøm og lad mig ellers i fred!!!

Svar från go'energi A/S
I var ærlige og ligefremme at snakke med, Det var det jeg følte mest,

Svar från go'energi A/S
go`energi skal have fem stjerner, hvis de vil med-
virke til, at vi fremover får energien fra mindre de-
centrale A-kraftværker og dernæst får fjernet de
rædselsfulde vindmøller og solceller, samt de her-
efter overflødige EL-master

Svar från go'energi A/S
Meget venlige giver en god forklaring om mine spørgsmål godt tilfreds 👍

Svar från go'energi A/S
Du får hvad de lover, ingen skjulte gebyrer og prisen er rimelig og uden binding.

Altid god service.
Samt ordentlig forretningsmåder.
Billige omkostninger.

Svar från go'energi A/S
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.