Gloowbytorp Omdömen 6

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fik en ansigtsbehandling hos Line

Jeg fik en ansigtsbehandling hos Line, og det var en helt igennem skøn oplevelse. Hun er utrolig dygtig og arbejder med en ro og omsorg, der gør, at man føler sig tryg med det samme. Hele behandlingen var afslappende og samtidig meget grundig, og jeg kunne tydeligt mærke, at der blev taget hånd om netop min hud og mine behov.
Min hud føltes blød og frisk bagefter, og jeg gik derfra med en følelse af velvære og overskud. Det var ikke bare en behandling, men en lille pause hvor der virkelig var fokus på mig.
Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger. Det er en oplevelse, man har lyst til at vende tilbage til.

22 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En klinik jeg varmt kan anbefale til…

En klinik jeg varmt kan anbefale til Alle
der trænger til at forkæle sig selv!

Altid god kundepleje & god og professionel vejledning til hudpleje.
Dejligt rolige omgivelser, Klinikken er ren & pænt.
Personalet fremstår velsoigneret.

Jeg elsker at forkæle mig selv med en ansigtbehandling , eller en farvning af bryn & Vipper. Eller en omgang Voks.
Trænger du til at forkæle dig selv så tøv ikke med at booke en tid.

1 april 2026

Fantastisk behandling

Behandling hos Gloow by Torp er next level! Atmosfæren, nærværet og kvaliteten af behandlinger er helt unikke. Vil give min varmeste anbefaling, hvis man gerne vil forkæle sig selv og være i gode hænder. Det er virkelig en perle 🤗

7 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Skal du forkæles, så er det her.

Skal du give én en forkælelsesdag eller bare forkæle dig selv, så kan jeg kun anbefale at besøge “ Gloowe by Torp “ Fik lavet ansigtsbehandling, og vokset, rettet og farvet bryn, samt vokset overlæbe, og armhuler af Tanja og efterfølgende en pedicure og manicure af Celine. Må sige jeg følte mig i de bedste hænder. Begge piger udførte behandlingerne så man havde en følelse af at være i de bedste hænder. Virkelige professionelle, men også så imødekommende og smilende, så man virkelig føler sig velkommen i den meget flotte indrettede klinik , som har en følelse af atmosfære og ro. Så alt i alt en dejlig oplevelse, så tøv ikke med at booke tid og fokæle dig selv. Jeg kommer helt sikkert igen.

1 augusti 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gloow by Torp er en sand perle!

Gloow by Torp er en sand perle!
Man bliver mødt af de smukkeste, rolige omgivelser, og klinikken er indrettet med smagfuld sans for detaljen – lys, ren og afslappende. I Tanjas trygge hænder får man en professionel og luksuriøs ansigtsbehandling, hvor man føler sig forkælet fra start til slut. Jeg havde slet ikke lyst til at tage derfra og glæder mig allerede til næste gang. Kan varmt anbefales!

31 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fik lavet en dybderensende…

Jeg fik lavet en dybderensende ansigtsbehandling og shellac på hænderne hos Gloow by torp i Hvidovre. Tanja & Celine var super imødekommende og professionelle – man føler sig virkelig i gode hænder. Min hud føltes frisk og glødende bagefter, og neglene sidder stadig perfekt efter 10 dage. Klinikken var ren, hyggelig og nem at finde, og priserne er rimelige.

Jeg kan klart anbefale Gloow by torp, hvis du leder efter både kvalitet og god service! ❤️

17 juli 2025
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.