Levering volgens afspraak, duidelijke communicatie. Product (spiegel) was mooi afwerkt en de boorgaten zaten op de juiste plek. Zeer tevreden!

Opmeten ging snel met afspraak , vriendelijk personeel , juiste adviezen op onze vragen , aflevering netjes . Ondanks de gladheid en sneeuw op de weg . Van te voren hadden we staaltjes opgevr... Se mer
Groot bedrijf waar veel misgaat en veel volgens strakke regels gaat . Moeilijk bereikbaar. Lang wachten op mail. Onduidelijkheid over afleverdatum wijziging Veel Prijzen stijgen na aanpassen o... Se mer
Glazz.nl maakt waar wat ze beloven. Prachtige inloopdouche gerealiseerd. Goed ingemeten, heldere offerte, heel netjes werkende monteurs. Telkens werd er van te voren een afspraak gepland waar ze zic... Se mer
Om Glazz
Glazen deuren en wanden op maat
Bij GLAZZ vind je de mooiste glazen producten, helemaal op maat gemaakt voor jouw project. Of je nu een strakke glazen deur, douchedeur, schuifdeur, glazen wand of complete douchecabine op maat zoekt – we hebben altijd iets dat perfect bij jouw stijl past. Alles wordt op maat gemaakt in onze Nederlandse fabriek.
→ Bestel eenvoudig online en wij zorgen voor een snelle levering, direct bij jou thuis!
glazz.nlKontaktuppgifter
Marconistraat 6, 8801 PM, Franeker, Nederländerna
- 0858884114
- info@glazz.nl
- glazz.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Vakwerk van Glazz
De website van Glazz was inspirerend en aantrekkelijk.
De glazen panelen van Glazz waren van goede kwaliteit en de maatgeving was prima. De monteur André was een echte vakman en was zeer vriendelijk.

Snelle en profesionele afhandeling
Het was ons helaas overkomen dat de deur van de schuifdeur kapot is gegaan door onze eigen schuld. Maar binnen de kortste keren haaden we de neiuwe deur alweer in bestelling

Prachtige glazen schuifdeur
Prachtige glazen schuifdeur, helemaal zoals beschreven , prima volgens opgegeven levertijd geleverd

Svar från Glazz
Contact, monteur en resultaat! TOP!
Goed contact, plaatsing en contact met de monteur, super!

mooie en handige schuifdeur
Het design van de schuifdeur is perfect, neemt weinig ruimte in. De inmeting en montage perfekt.
jammer dat er geen stickers /plakmotief beschikbaar was voor veiligheid glazen deur.

Compleet onbereikbaar bedrijf
Afspraak gemaakt voor inmeten. Ik wil graag een douchedeur bij Glazz bestellen. Helaas geen enkele reactie. Ik heb het bedrijf inmiddels 5 keer gebeld er wordt niet opgenomen en vanwege "drukte" wordt de verbinding steeds verbroken. Ettelijke emails gestuurd met verzoek tot contact. Helemaal geen reactie. Dat beloofd veel goeds als ik het product ga bestellen.

Svar från Glazz
Heerlijk samenwerken met Glass…
Heerlijk samenwerken met Glass medewerkers en monteur heeft goed werk geleverd.
Top!

Keukenwand glas
Snelle sample toegestuurd.
Prachtig glas, dat goed te bevestigen is.
Echt een aanrader.
Ook nog gratis een fles "ZO" glas schoon ontvangen.

Svar från Glazz
Ziet er leuk uit dat glazz maaarr op…
Ziet er leuk uit dat glazz maaarr op het moment dat het knapt en je blijkt er niet voor verzekerd te wezen wat je wel zou denken hebben je een mooi rot klusje eraan om het eruit te krijgen 🙈
En dan is het flink balen dat je als je wat koopt niks hoort over een verzekering want dit valt schijnbaar niet onder een basis inboedelverzekering

Service top/handleiding minder
Service was erg goed. Handleiding om douchedeur Neva te plaatsen alleen erg summier en mist info.