Jag har beställt ett lim! 17/8 bekräftade klarna att det var betalt! Den 31/8 kom medd från Glathem att varan levereras ”idag”. När den inte kom då och inte heller 1/9 försökte jag spåra med spårnings... Se mer
Kul idé. Äggen placeras i ”apparaten” direkt från hönsgården i turordningFungerar bäst när äggen har samma lämpliga storlek.
Vet ej hur den mottages......är en julklapp till mitt barnbarnsbarn, kan inte uttala mig om produkten.Jag köpte den därför att den är lärande om sin kropp på ett pedagogiskt sätt. Skriv gärna på sven... Se mer
Mycket dåligt att man inte får svar på…
Mycket dåligt att man inte får svar på sitt mail. Jag har skrivit att jag inte har fått mitt paket som jag beställde den 29/11-23 men har inte hört något från er. Jag har pausat betalningen för jag betalar inte för något som jag inte fått. Är detta verkligen ett seriöst företag eller är det falskt?
Dålig kvalitet fungerar inte, utslängda pengar
Dålig kvalitet
Fungerar dåligt
Överensstämmer INTE Med beskrivning
det var mycket ägg som fastnade i…
det var mycket ägg som fastnade i formen efter.
fanns dålig info hur man lyckades attt koka hela egget i mikron.
Inga produkter!
Beställde och betalade via Klarna den 12 dec 2023. Inga meddelanden om leverans och går inte att spåra.
Tror att jag blivit lurad!
Fin produkt.
Varan beställd för flera veckor sedan…
Varan beställd för flera veckor sedan och betald via klarna, har inte kommit något paket och det går inte att spåra.
Har mailat dom några gånger men ingen återkoppling endast nya erbjudanden på mail och frågor vad jag tycker om det som jag har köpt (som inte har kommit)
Tror företaget är en stor bluff
Peter
Jag beställde varor den 9 dec och inget…
Jag beställde varor den 9 dec och inget har kommit. Har mailat dem flera ggr,men inget svar. Har fått sändningar och ska bekräfta postnr. Då säger den att det inte går att hitta? Minns inte om jag betalt vis Klarna el mitt Mastercard. Men det är inget draget från mitt kort fast det står i mail från Glathem att varan är betald. Har inte fått ngt från Klarna heller
Tog lite för lång tid från beställning…
Tog lite för lång tid från beställning till leverans.
Beställt i slutet av nov....har ej fått…
Beställt i slutet av nov....har ej fått varan...går ej att spåra...Klarna har inte ens uppgift om vad jag köpt men ska ha betalt 7/1. Jag tror detta företag är bluff 🤔
svara när man mailar har mailat otaliga…
svara när man mailar har mailat otaliga ggr. svarar aldrig min vara kom efter 14 dar ok men varan locktång var trasig
handla inte hos glathem
Anki
4 av 5 för den långa leveranstiden och…
4 av 5 för den långa leveranstiden och att jag inte fick nån bekräftelse på beställning så jag trodde faktiskt jag blivit lurad haha.
I morse kom den. Såg ut helt som beskrivet. Tack :D
Kom snabbt och det ser ut roligt!
Allt var jättebra.
Min beställning kom snabbt och…
Min beställning kom snabbt och motsvarade förväntningarna !
Se upp för detta företag.
Se upp för detta företag.
Har inte fått leverans, kan inte dpåra psketet på det sändn.nummer jag fått, ingen återkoppling på mailförfrågan.
Tur Klarna finns som säkerhet.
Gunilla johansson
Toppen grej jag köpt av Er ☺️
Gjorde en beställning från Glathem…
Gjorde en beställning från Glathem 21/11. Har inte fått något besked om leverans av dessa varor. Skrivit till Glathem 3 gånger och bett dem svara på mina meddelanden, men ej fått svar från dem. Existerar dom?? Känner mig lurad av dem. Som tur är så gör jag betalningen via Klarna och har avvaktat betalningen tills jag ser att varorna kommer.