Företagsinformation
Skrivet av företaget
Glasdoktor.dk er Danmarks smarteste løsning til en effektiv, billig og tryg vej til vinduespudsning. Vi bestræber os på at gøre vores service til den absolut billigste på markedet med en individuel abonnementbaseret aftale.
Kontaktuppgifter
ved klædebo 14, 2970, hørsholm, Danmark
- 93919241
- kontakt@glasdoktor.dk
- glasdoktor.dk
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
God service og flinke medarbejder👌🏽😃
Mødte aldrig op.
Hold jer væk, svindler!
Til at starte med kom de ikke til den aftalte tid en lørdag formiddag, men ringer flere timer senere for at spørge hvad adressen er!🤦♂️ (Selvom den var givet på forhånd). Når de hører hvor det er, uden at undskylde forklare der var meget traffik- og vil ændre prisen på tilbuddet, pga afstanden! Vi dropper så aftalen. Nogle dage sender får vi en rykker for "udeblivelse" (selvom vi ventede på dem i timevis) for 1200 kroner. Fed måde at tjene penge på uden at løfte en finger! De hævder at have 15 års erfaring, men deres virksomheds adresse er på en postboks. Hold jer væk fra denne slags forretning. De sender rykker efter rykker, og der er sikkert mange der har betalt. De har endda truet med inkasso!!!
Bruger børn til svindel - rockerborg
Fup og svindel Rockere der udgiver sig for at være børn… Man tror man støtter børn på en lokal Facebook side og så pludselig får man sendt fakturering fra “glasdoktor” for en opgave der ikke engang er blevet udført. Bagefter truer de med inkasso, og sender "inkasso" samt utallige breve. Hold jer langt væk
Chikane
Jeg bestilte vinduespudsning hos, troede jeg, nogle børn der var ved at starte deres virksomhed op. Jeg har selv en søn der har startet en virksomhed, så det ville jeg gerne støtte, da moren (hvis det da var moren) skrev et oplæg på FB. Vi aftalte tid og jeg sendte dem min adresse. Idet jeg havde svaret på et opslag i en FB gruppe i den by jeg bor i, så skrev jeg ikke by (idet det var underforstået ud fra gruppen der var blevet skrevet i). Jeg gik og gjorde vindueskarme klar mens jeg ventede på dem. Efter ca. 30 min over tid tjekkede jeg min tlf. Her havde jeg allerede fået flere vrede beskeder (bla min ynglingsbesked: hvorfor tager du ikke din tlf? Meget modent hva?!!) idet de åbenbart ikke vidste hvilken by de skulle komme til. Herefter skrev de så vredt, at jeg ville få et udeblivelsesgebyr. Jeg skrev at jeg sørme var til stedet og ikke var udeblevet. De har så sendt mig en regning på det dobbelt beløb af det der var aftalt og efter 2 uger har jeg fået 2 rykkere. Brevene bliver sendt fra glasdoktor.dk så jeg tænker at det er dem der står inde for den fine og meget voksne forretningsmetode. Jeg kan også oplyse at jeg fik at vide at jeg skulle betale kontant. Jeg regner med at anmelde firmaet både for chikane og til skattevæsnet. Jeg tænker ikke at børnene får en succesfuld oplevelse udi virksomhedstilværelsen med den flotte kundepleje de lægger for dagen. Og flot at glasdoktor åbenbart står inde for denne forretningsmetode.
Har brugt glasdoktor til mit sommerhus…
Har brugt glasdoktor til mit sommerhus de sidste par måneder og kan kun anbefale virksomheden og personalet.
Super professionelt og serviceminded!
Fik pudset mine vinduer udvendigt og…
Fik pudset mine vinduer udvendigt og indvendigt. Medarbejderen var super profesionel. Jeg blev simpelthen nødt til at abb. På basispakke. Hvis i leder efter et firma så er det her i skal tage kontakt til!! Kan helt klart anbefales
Super brugervenligt og serviceminded…
Super brugervenligt og serviceminded platform og personale. Har brugt dem i et par måneder nu, og kan klart anbefale dem.
Flinke medarbejdere og gennemsigtighed hele vejen igennem! :)
Super god oplevelse
Wow! Sikke en god oplevelse, flexibel abbonoment, og god service. Medarbejderen var så venlig at pudse de vinduer på mit kontor også kvit og frit. Vinduerne stod nærmest krystal klare efter endt arbejde!
Hilsen en glad kunde og bruger af jeres abbonoment.
Søde og rare vinduespudsere
Søde og rare vinduespudsere. En stor anbefaling herfra!
Fik vasket vinduer
Fik vasket vinduer, men det var simpelthen dårligt. Øv.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.