Ondanks wat aanpassingen aan de maten, werd een juiste deur zonder problemen en met heel veel medewerking van kundige mensen bij Glasdiscount afgeleverd. Met ook nog eens het juiste hang en sluitwerk.... Se mer

Företaget har svarat
4x de verkeerde bestelling gekregen en uiteindelijk hebben ze niks meer laten weten. Daarnaast hebben wij 2x gebeld om de maat door te geven en het zeker te weten, waarop wij de reactie kregen…meneer... Se mer
Företaget har svarat
Op zoek naar glas voor in de betegelde douchemuur zijn wij hier terecht gekomen. Geen enkele vraag was te veel en de site overduidelijk. Zeer snelle levering: goed verpakt en scherp geprijsd. En b... Se mer
Företaget har svarat
Goed advies ten aanzien van het te bestellen product. Zorgvuldig levering waarbij de bezorger in de ochtend belde over het afstemmen van het precieze moment waarbij van te voren al een indicatie was g... Se mer
Skrivet av företaget
Glasdiscount is dé webshop voor maatwerk glasproducten voor zowel consumenten als bedrijven. Wij leveren een breed assortiment glas op maat, waarbij u eenvoudig online de gewenste afmetingen, glassoort en afwerking samenstelt. Van helder floatglas en veiligheidsglas tot gehard glas, gelaagd glas en spiegels: bij Glasdiscount vindt u een passende glasoplossing voor ieder project.
Ons assortiment bestaat onder andere uit glazen tafelbladen, glazen wandpanelen, kantoorwanden, spatwanden voor de keuken, douchewanden, glazen deuren, lichtstraten en balustradeglas. Elk product wordt zorgvuldig op maat geproduceerd, zodat het aansluit op uw wensen en toepassing. Dankzij scherpe prijzen, duidelijke bestelopties en levering op locatie combineert Glasdiscount kwaliteit met gemak.
Of u nu een verbouwing plant, uw interieur wilt vernieuwen of als professional glas nodig heeft voor een bouwproject: bij Glasdiscount bestelt u eenvoudig maatwerk glas rechtstreeks online. Zo bespaart u tijd en kiest u voor een efficiënte manier om glas op maat te kopen.
Heeft u vragen over de mogelijkheden, de juiste glasdikte of de toepassing van een product? Ons deskundige team helpt u graag met persoonlijk advies. Kies voor Glasdiscount en ontdek hoe eenvoudig het is om hoogwaardig maatwerk glas online te bestellen.
Hoofdweg 60, 7371 AJ, Loenen, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 80 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
2 lichtstraten besteld. 1 geleverd gekregen. Daarna slecht gecommuniceerd. Krijg moeilijk telefonisch contact.

Svar från Glasdiscount
Planning en communicatie was prima. Alleen jammer van de kapotte ruit. wel snel geacteerd en naar tevredenheid.

Svar från Glasdiscount
Levering op tijd volgens afspraak, en vriendelijke en behulpzame chauffeur.

Svar från Glasdiscount
Prima prijs. Op tijd geleverd. Levering door twee mannen, zodat ze de ruiten op de juiste plek voorzichtig neer konden zetten.

Svar från Glasdiscount
Een uur na afgesproken levertijd een e-mail krijgen dat levering niet door gaat is voor mij not done!!!

Svar från Glasdiscount
Makkelijk te bestellen via duidelijke website. Goede tijdsindicatie met 10 minuten voor levering nog telefonisch contact.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Heel vriendelijke bezorger
Het bestelproces via de website is prima. Bij de aflevering echter bleek er één ruit te kort te zijn. Eén week later werd de ruit die ontbrak als nog netjes bezorgd. Maar mijn steiger moest hierdoor wel een week langer blijven staan.
Goede service,
Bezorging was uitstekend op de afgesproken leverdatum werd hij geleverd chauffeur belt netjes van te voren en heeft geholpen mijn bestelling binnen te zetten.
Dus een echte aanrader.
Snelheid, prijs en communicatie zijn goed verzorgd bij de glasdiscounter.
Bestelling eenvoudig via de website te doen. Voorkeur voor leverdatum te kiezen. Voor bezorgdatum en tijd wordt je tijdig geïnformeerd zelfs nog op de dag van levering. Vriendelijke bezorger en al het materiaal netjes afgeleverd.
Zoals altijd ,keurig op tijd geleverd. Bestel hier al mijn glas en het is altijd correct geleverd, top leverancier
Geleverd product was netjes conform specificaties. Levering volgens afspraak en goed begeleid.
Helemaal goed.
Makkelijk bestellen en betalen.
Keurig op de opgegeven tijd geleverd.
11 spiegels geleverd en keurig bij mij thuis afgeleverd door een vriendelijke chauffeur
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.