Give Huset og deres personale leverer i den grad op til deres løfte om kvalitet, tryghed og en god byggeoplevelse. Deres kombination af erfaring, fleksibilitet, stærk kommunikation og dygtige medarbe... Se mer
Det här tycker kunderna
Det gået for stærkt for firmaet. Prisen holdt men finish er også derefter. Efter 1 års gennemgang er tingene fra håndværkerne stadig ikke udbedret selv om flere mailkorrespondancer med Give Huset... Se mer
Fra første kontakt til færdigt hus har med Give Huset A/S været en sand fornøjelse. yderst kompetent rådgivning og løsnings orienteret medarbejdere. Rasmus har høje kvalitets krav til de håndværkere... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Arkitektfirmaet Give Huset A/S - personlig byggerådgivning siden 1960. Vi har bygget mere end 5000 huse siden da og det er den erfaring vi videregiver til bygherre der enten selv ønsker at stå for byggeriet eller som ønsker hjælp til et byggeri. Vi mener derfor også, at vi fortsat kan tilbyde et af landets sikreste løsninger, som skaber tryghed og kvalitet for alle vores kunder – uanset byggetidspunktet. Arkitektfirmaet Give Huset tilbyder nemlig alle muligheder. Om det skal være et design, country, classic eller retro hus. Det bestemmer du. Vi hjælper dig sikkert gennem processen. SELVBYG | MEDBYG | FÆRDIGBYG Kontakt os for en uforpligtende samtale og et gratis skitseforslag. Første møde af 1 times varighed og indenfor vores åbningstider er ganske gratis og inkl. 1 stk. skitseforslag og 1 stk. prisoverslag.
Kontaktuppgifter
Hjortsvangen 1 B, 7323, Give, Danmark
- rasmus@givehuset.dk
- givehuset.dk
De største anbefalinger fra en glad ejer af et Give Hus
Vi har fået et dejligt hus bygget af Give Huset og det har været et rigtig tilfredstillende forløb fra start til slut. Især vejledningen og styringen fra Rasmus har været yderst kompetent hele vejen igennem, hvilket har betydet alt for os som førstegangs nybygger. Det har været minimalt med "bump" på vejen og hvis der endelig kom et, så blev det løst hurtigt og professionelt. Skulle vi bygge igen, så er vi ikke i tvivl om at Rasmus og hans hold er de første vi går til.
ADVARLSE
ADVARLSE
pas med at få lavet en skite tegning af GIVEHUSET
hvis du fortryder at de ikke skal bygge for jer, og vælger en anden bygherre
så for du tilsendt en regning på 30000 kr
for en skitse af en grundplans tegning
det syntes jeg er dårlig stil over for unge menesker
så pas på der ude

Svar från Arkitektfirmaet Give Huset A/S
Vi byggede hus med Rasmus og hans Sjak…
Vi byggede hus med Rasmus og hans Sjak af dygtige samarbejdspartnere, i 2016 , og vi har ikke andet end rosende ord tilovers til forløbet. de små fejl der var ved 1 års gennemgang blev hurtigt udbedret.
Rasmus og hans Sjak får mine varmeste anbefalinger.
Klart en anbefaling herfra!
Vi kan klart anbefale Givehuset når der skal bygges. Vi havde fra start en god kommunikation med firmaet som giver en troværdig vejledning samt fuldstændig gennemskuelige priser. Firmaet benytter udelukkende håndværkere fra deres lokalområde hvilket giver en tryghed at begge parter har været igennem processen sammen før. Vi havde en process med medbyg hvor vi I høj grad også selv skulle koordinere med håndværkerne og her kom nærheden og god planlægning også frem. De var gode til at koordinere med os og tømmer/maler osv. imellem.
Det har også for os været tiltalende at det var et mindre firma der ikke blot kørte "standard" typehuset af.
Klart en anbefaling herfra.
Mvh. Morten og Maria
Herfra de varmeste anbefalinger
Herfra de varmeste anbefalinger. Vi har bygget med Givehuset to gange nu. Det har begge gange været et trygt og professionelt forløb. Lige fra de første streger til det færdige hus. De ting, der har skulle udbedres er ALTID blevet lavet - og der har ALTID været god kommunikation mellem os, Givehuset og de forskellige håndværkere. Og noget af det som betyder rigtig meget. Den pris du skriver under på holder! Såfremt du ikke laver justeringer undervejs kan man trygt regne med prisen. Begge gange har vi endda stået med 15-20000 i overskud da der eksempelvis ikke blev behov for udtørring, hvor der både var sat af til leje af udtørringsanlæg og strømme den ville bruge. Så for os og for flere andre vi kender, der har bygget med Givehuset, har det været en helt igennem god oplevelse - og det er med sikkerhed ikke sidste gang at vi bygger med dem. Stor tak skal specielt lyde til Rasmus (ejer af Givehuset og arkitekten bag vores hus), Tømrermester Jens Kristian Mikkelsen, Murefirmaet MK og Maler Carsten�
Hus med de bedste!
Magen til professionalisme skal man lede længe efter. Ingen skjulte udgifter, ingen trusler eller pres - helt reel rådgivning fra start til slut. Og så stod huset færdigt 10 dage FØR tid. Det skader ikke, at Rasmus fra Give Huset er blandt de behageligste mennesker, man kan møde i DK.
Vi fik bygget et hus af Givehuset
Vi fik bygget et hus af Givehuset, som vi selv havde fået tegnet af en arkitekt.
Processen var meget rodet og med flere fejl, og desværre oplevede vi gentagne gange, at Givehuset ikke tog det nødvendige ansvar, men i stedet prøvede at klandre andre for fejlene.
Vi oplevede også, at Givehuset løb fra ellers klare aftaler. Fx havde vi to møder med arkitekten og Givehuset, hvor det blev aftalt præcis hvor meget inventar der var inkluderet, men da det skulle laves nægtede tømreren uden yderligere betaling og Givehuset kunne pludselig ikke husske hvad vi var blevet enige om på møderne.
At vi alligevel giver to stjerner til Givehuset skyldes, at de samarbejder med nogle meget dygtige håndværkere, der alle stiller store kvalitetskrav til deres eget arbejde. Derfor er det endelige resultat også meget tilfredsstillende rent kvalitetsmæssigt, men det blev desværre også en del dyrere end forventet.

Svar från Arkitektfirmaet Give Huset A/S
Det gået for stærkt for firmaet
Det gået for stærkt for firmaet.
Prisen holdt men finish er også derefter.
Vi anbefaler ikke Give Huset med mindre ALT er på skrift da hukommelsen ikke er god efter at kontrakten er underskrevet med Rasmus
Troværdig og pofessionel rådgivning.
Vi har fået bygget et nyt hus fra grunden. Vi kan varmt anbefale Givehuset som en meget professionel totalrådgiver. Der er opfølgning på alt - stort og småt - og der har været stor indleven i de behov vi gav udtryk for som kunder. Sidst men ikke mindst holdt både priser og tidsplaner.
Bare i orden!
God kommunikation. Kreative tanker. Dygtige håndværkere. Priser og tidsplaner, der holder. Vi bygger meget gerne med Give Huset A/S igen.
Professionelt og gennemført
Vi flyttede ind i vores hus september 2012, og har netop haft vores 5 års gennemgang med Give Huset.
Igennem hele processen fra skitse til det færdige hus blev vi mødt med åbenhed og en professionel tilgang til udformningen af vores hus. Vi kom selv med en ide til huset, og arkitekten kom med flere forslag til hvordan det kunne tilpasses vores grund, og efter et par møder var skitsen præcis som vi gerne ville have den.
Håndværkerne var hammerdygtige, beskedne, venlige og enormt imødekommende, selv hvis vi kom rendende med en masse spørgsmål. Tilretninger og småændringer undervejs blev klaret med en meget pragmatisk tilgang, både fra håndværkere og rådgivere. Det var tydeligt at kvalitet var vigtigt, ikke kun i byggematerialer, men også i processen og samarbejdet.
Huset får stadig meget ros når vi har gæster, på selve udformningen og specielt på det håndværksmæssige. Hvis vi nogensinde flytter og beslutter os for at bygge eget hus igen, så bliver det igen med Give Huset som samarbejdspartner.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.