Superfijne webwinkel met een goede snelle service. Zeer betrouwbaar. Assortiment ook heel erg leuk!
Det här tycker kunderna
Ik kom regelmatig bij Giulia en de verkoopsters zijn altijd aardig, dringen zich nooit op, maar geven wel goed advies plus er zijn altijd weer leuke dingen, dus ik ga bijna nooit weg zonder iets te k... Se mer
Wat een heerlijke communicatie met deze winkel! Zo vriendelijk, helder er snel. Eerst al na telefonisch contact werd mijn gilet snel verzonden met een duidelijke track en trace. Toen bleek dat er o... Se mer
Hele goede ervaring met dit bedrijf, broek was prachtig en ook met zorg ingepakt. Ook erg leuk om het persoonlijke kaartje erbij te lezen, wensen me veel plezier ermee...top hoor. Zal er zeker weer e... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Damesmode in Den Haag en Heemstede
Kontaktuppgifter
Van Hoytemastraat 58, 2596 ES, Den Haag, Nederländerna
- service@giullia.nl
- giullia.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Heel klantvriendelijk
Heel klantvriendelijk, het artikel wat ik gekocht had was helemaal naar wens en van een hele goede kwaliteit .
Ik zal genieten van mijn heerlijke warme trui.
Snelle service van mijn pom jurk
Snelle goede service en de jurk van pom was ook nog eens enorm verlaagd in prijs.
Prima niets op aan te merken
Behulpzaam
Behulpzaam, eerlijk, respect en ruimte gevend, fijn contact. Heerlijke winkel om in te shoppen!
Betrouwbaar
Ik had 2 jurkjes besteld
Ik had een jurkje besteld
Dezelfde avond bestelde ik nog een jurkje dus 2x verzendkosten
Maar het kwam wel in een pakketje geleverd
Ik denk dus 1x verzendkosten
Maar wel snelle levering en de jurkjes waren goed
Snelle levering en leuk met een…
Snelle levering en leuk met een persoonlijk kaartje erbij!
Prima kwaliteit/ prijs, snelle bezorging
Gebruiksvriendelijke website, snelle bezorging en prima kwaliteit/ prijs product
Prima levering
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.