Wat een heerlijke girls trip naar de Champagnestreek! 🥂✨ Van 10 tot 13 juli heb ik samen met een leuke groep meiden genoten van een waanzinnig weekend. Vanaf het eerste moment hing er een fi... Se mer
Det här tycker kunderna
Hele leuke ervaring! In Maart naar Sevilla geweest. Leuke tijd gehad en nieuwe lieve leuke meiden mogen leren kennen. Niet twijfelen en gewoon doen.
Ging iets fout met korting toepassen. Werd gelijk toegepast en opgelost. Super service
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Girls Trips organiseert Girls Only Groepsreizen voor girls van 21-35 jaar.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- info@girlstrips.nl
- girlstrips.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Een weekend vol bubbels, gezelligheid en mooie herinneringen!
Vanaf het eerste moment hing er een fijne, gezellige sfeer. We hebben zoveel mooie plekken gezien, heerlijk gegeten en volop genoten van de champagne.
Wat ik vooral leuk vond, was de combinatie van gezellig samen zijn, nieuwe mensen leren kennen en ondertussen echt iets van de Champagnestreek beleven. Alles was top geregeld, en ondertussen was er ook genoeg vrije tijd.
Het was superleuk om op deze manier nieuwe mensen te leren kennen en samen mooie herinneringen te maken. Een weekend vol gezelligheid, lachen, mooie plekjes en héél veel champagne. 👯♀️💕
Absoluut een trip om met een grote glimlach op terug te kijken. Voor herhaling vatbaar!
Zeer tevreden
Ik heb een super leuke reis gehad in Malaga. Het voelde vanaf dag 1 al fijn en gezellig. Ik had met de meeste meiden snel een klik. Ik ben blij dat ik het heb gedaan. Lynn ging met ons mee als host en heeft ons fijn begeleid, door met leuke ideeën en hotspots te komen. De sfeer was fijn, al met al een fijne ervaring.
Ging iets fout met korting toepassen
Hele leuke ervaring
Echt een aanrader!
In mei ben ik met Girlstrips naar Curaçao geweest en dit was fantastisch! Alles was super geregeld, we verbleven in een geweldige villa en het was ook nog eens een hele gezellige groep. Echt een aanrader!
Bali ‘26 ☀️🌴😍
Weer een fantastische reis naar Bali gehad 🥹🌴☀️
Het blijft zo bijzonder om te zien dat je met 10 onbekende meiden op reis gaat en dat iedereen dezelfde insteek heeft: genieten van een vakantie, nieuwe herinneringen maken en uit je comfortzone stappen.
In april 2025 ging ik 4 dagen naar Marrakech en nu ben ik 2 weken naar Bali geweest. Bij een reis van 2 weken merk je toch dat je een sterkere band opbouwt met de meiden waarmee je bent.
Op dag 5 of 6 zaten we samen aan tafel tijdens het avondeten. Ik weet nog goed dat ik om me heen keek en iedereen zag lachen en oprecht plezier zag hebben. Dat was weer zo’n besefmoment: hoe belangrijk het is om te genieten, de wereld te ontdekken en mooie herinneringen te maken.
Voor mij maken dit soort momenten een groepsreis zo bijzonder. Je vertrekt met onbekenden en komt thuis met herinneringen die je altijd bijblijven. 🥹❤️
Top Vakantie
Top vakantie met een leuke groep meiden gehad. Alles was perfect geregeld, bedankt Eva!
Thailand
Thailand – een avontuur om nooit te vergeten.
Twijfel je nog of deze reis bij je past? Mijn advies: gewoon doen. Het is een unieke ervaring die je nog lang bijblijft en waar je zeker geen spijt van zult krijgen. Thailand heeft me verrast met zoveel bijzondere en mooie momenten die ik nooit zal vergeten.
Een speciale dank aan Caitlin voor haar geweldige begeleiding. Met veel passie en geduld heeft ze alles aangepakt, wat deze reis extra bijzonder maakte.
Ik betrap mezelf er nu al op dat ik aan het nadenken ben over mijn volgende vakantie, om opnieuw zulke mooie momenten te beleven en weer even uit mijn comfortzone te stappen.
12 dagen Thailand en ontzettend…
12 dagen Thailand en ontzettend genoten! Heel veel leuke, mooie en bijzondere dingen gezien zowel gepland door Girlstrips als in onze vrije tijd zelf uitgezocht maar we hebben ons ook heerlijk vermaakt met dagjes strand. De groep meiden voelde meteen goed, enthousiast en veilig aan en Caitlin als host heeft het fantastisch gedaan als haar eerste keer!
Dit was een onvergetelijke vakantie!
Een onwijs gezellige vakantie
Een onwijs gezellige, mooie en zonnige vakantie. Goed geregelde verblijfplaatsen en was een relaxte vakantie! Eva heeft veel kennis van Curaçao wat goed van pas kwam tijdens de vakantie. Veel verschillende strandjes, restaurants en eten ontdekt! Raad het zeker aan!
Mooie herinneringen gemaakt!
Ik ben voor het eerst afgelopen juli mee geweest met Girls Trips naar Sevilla!
Wauw en wat was dit gaaf! Zowel de stad als de groep meiden die ik heb mogen leren kennen!
Eva heeft leuke activiteiten georganiseerd en daarnaast was het fijn dat je ook vrije tijd had.
De sfeer binnen de groep was fijn en we hebben veel gelachen met elkaar :)
Ik heb mooie herinneringen gemaakt en ben blij dat ik met deze reis ben mee gegaan.
Ik heb er zo van genoten dat ik zelfs zit te denken om nog een tripje te boeken :)
Kortom ik kan het iedereen aanraden en Eva is een lieverd! Thanks voor deze onvergetelijke trip!
Heel geslaagd!
Genoten van mijn reis met Girls Trips! De locatie was prachtig en Eva heeft echt haar best gedaan om alles te regelen en leuke activiteiten te plannen. De sfeer was heel gemoedelijk en gezellig, ik voelde me enorm op mijn gemak in zo'n groep vreemde meiden. Niets moet en alles mag! Zou zeker nog een keer mee willen! Dankjewel Eva voor alles! <3
Een geweldige ervaring!
Ben nog vollop aan het nagenieten van de girlstrip naar Sevilla! Wat een geweldige ervaring! Eva stelt je erg op je gemak en is heel betrokken, zowel voor als tijdens de trip. Alles is tot in de puntjes geregeld! Er is gedurende de dagen een perfecte balans tussen bezienswaardigheden bezoeken/activiteiten ondernemen, vrije tijd en ontspanning.
Heel bijzonder om in zo’n korte tijd een fijne band te creëren met de overige meiden. De trip was echt heel gezellig en ontspannen! Ik kan het echt iedereen aanraden! 💗
Unieke & gezellige reis, echte aanrader!
Het was een unieke en gezellige reis. Eva geeft veel vrijheid en alles is bespreekbaar. Leuk om met zo'n diverse groep op stap te gaan. Zeker een aanrader als je een keer iets anders wil!
Amazing ✨
Wat een geweldige ervaring met Girlstrips! De trip naar Marrakech was niet alleen supergezellig, maar ook perfect in balans: leuke activiteiten met de groep én genoeg vrije tijd om zelf met een aantal meiden op ontdekking te gaan.
Ik heb leuke meiden leren kennen en er hing continu een positieve, ontspannen sfeer. Het is zó fijn om een groep leuke meiden om je heen te hebben waar je constant op kunt terugvallen.
Echt een aanrader voor elke vrouw die er even lekker tussenuit wil met de meiden – ongeacht of je een vriend hebt of niet!
Thanks Eva 🧡
Girlstrip naar Marrakesh🐪🇲🇦
Ik ben al vaker met groepsreizen mee geweest, dus reizen met onbekenden was voor mij niet nieuw. Maar deze Girlstrip naar Marrakesh was echt bijzonder! Het was superleuk om met een gezellige groep meiden op pad te zijn en echt even dat ‘meiden onder elkaar’-gevoel te ervaren.
Wat deze reis extra bijzonder maakt, is dat het perfect is voor iedereen die nog nooit alleen heeft gereisd. Je bent dan wel ‘alleen’, maar je stapt meteen in een fijne groep met gelijkgestemde meiden. Alles is tot in de puntjes geregeld, dus je hoeft zelf nergens zorgen over te maken. Daardoor is het een laagdrempelige manier om uit je comfortzone te stappen.
Heb jij je al een tijd een reis op het oog hebt, maar niemand in je omgeving heeft er de tijd of het geld er niet voor – wacht dan niet langer. Deze reis is echt een aanrader voor wie nieuwe mensen wil leren kennen, zichzelf beter wil leren kennen of gewoon een geweldige ervaring wil opdoen.
Aanrader voor alle meiden🤩
Het was amaaaazing!💛✨ Echt een super leuke reis gehad met hele leuke meiden, alles was perfect geregeld door Eva. En een paar hele lieve vriendinnen aan over gehouden, we hebben genoten!🫶🏼
Girlstrip naar Marrakesh
Wat een avontuur! Met 10 onbekende meiden naar het magische Marrakech – spannend, maar zó de moeite waard. Vanaf dag één klikte het verrassend goed, Eva stelde ons goed op ons gemak!
Kortom: onbekenden werden vriendinnen en Marrakech gaf ons herinneringen voor het leven. 🌴🇲🇦
Ik kan dit iedereen aanraden! ♥️
Erg leuke ervaring!🤩
Erg leuke ervaring om op reis te gaan met Girls Trips! 🥰
We zijn met 10 onbekende meiden naar Marrakech gegaan. Het was een reis met leuke activiteiten, mooie accommodaties en veel gezelligheid.
Vanaf het eerste contact met Eva en de groep voelde het meteen goed aan. Zeker een aanrader!✨️
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.