Giganci Programowania Omdömen

1 325
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Pan Paweł wykazał się dużym profesjonalizmem i empatią. Poświęcił dużo czasu, aby dopasować zajęcia do specjalnych potrzeb mojego syna, który jest w spektrum autyzmu i ma ADHD. Chociaż mój syn trzy ra... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Córka uczęszcza na zajęcia Gigantów od kilku lat. Jest bardzo zadowolona, otrzymała dużą dawkę wiedzy na temat programowania- tematy są aktualizowane zgodnie z najnowszą wiedzą. Prowadzący są pomocni,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Łatwy sposób komunikacji, szybkie załatwianie spraw, przejrzysta strona. Jestem zadowolona z trenera Nataniela. Ma bardzo fajne podejście do dzieci, umie w miły, ale stanowczy sposób utrzymać dyscypli... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niestety ja jestem zawiedziona. Faktycznie nachalne namawianie na zajęcia. Córka znudziła się po pół roku, chciałam zrezygnować po czym Pan zaproponował zmianę kursu na kolejne pół roku. Ale okazało s... Se mer

Företagsinformation

1. Utbildningscenter

Skrivet av företaget

„Giganci Programowania to innowacyjna placówka, w której uczymy młodych ludzi między innymi: programowania, tworzenia gier komputerowych, aplikacji mobilnych, stron internetowych oraz grafik 3D, pomagając im zrozumieć i pokochać świat nowych technologii. Pasją do programowania chcemy dzielić się z dziećmi i młodzieżą, ponieważ wierzymy, że nauka programowania rozwija nie tylko umiejętności cyfrowe, dające lepszy start w przyszłość, ale - co ważniejsze - stymuluje rozwój logicznego i kreatywnego myślenia.”

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 87 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 325)

242 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jestem bardzo zawiedziona 4.semestrem syna w gigantach. Zmienila sie obsluga i caly czas maja problem z wypisaniem poprawnego imienia mojego syna, dzis otrzymal certyfikat z innym imieniem😏po za tym przepadly 3 zajecia z powodu braku lokalu i nie zostaly odrobione. 2x musialam tez zaplacic wpisowe, obiecano mi zwrot a teraz osoba zajmujaca sie organizacja nie odbiera telefonu i nie odpisuje na wiadomosci.

8 juni 2026

Pani Patrycjo,
chcemy jak najszybciej wyjaśnić wszystkie opisane kwestie: brak odrobionych zajęć, podwójne wpisowe oraz brak kontaktu ze strony opiekuna. Żeby móc to zrobić sprawnie, bardzo prosimy o bezpośredni kontakt telefoniczny lub mailowy: 22 112 10 63, sekretariat@giganciprogramowania.edu.pl.
Dzięki temu będziemy mogli od razu zweryfikować sytuację i zaproponować konkretne rozwiązanie.

Nie polecam tej firmy

Nie polecam tej firmy! Lekcja pokazowa znacząco odbiega od jakości zajęć płatnych – niestety na niekorzyść tych ostatnich. Podczas zajęć, które obejmowały dwie godziny lekcyjne, przerobiono zdecydowanie mniej materiału niż na lekcji pokazowej. Dziecko było znudzone i straciło zainteresowanie kursem. W związku z tym zgłosiliśmy odstąpienie od umowy, jednak kontakt z firmą jest bardzo utrudniony – odpowiedzi są niepełne lub opóźniane, co sprawia wrażenie unikania jasnego stanowiska. Warunki umowy są mało przejrzyste, szczególnie w zakresie opłat i zobowiązań – w praktyce wymagany jest minimalny okres uczestnictwa 3 miesiące oraz miesięczny okres wypowiedzenia. Pojawiają się też niejasności dotyczące prawa odstąpienia w terminie 14 dni, które według firmy miało zostać „potwierdzone telefonicznie” jako zrzeczenie się tego prawa, co nie było dla nas w pełni jasno przedstawione. Pomimo wysłania pisma odstąpienia brak jest pisemnej odpowiedzi, a od ponad tygodnia nie udało się uzyskać konkretnych informacji. Sprawa została skierowana do Rzecznika Praw Konsumenta.

8 juni 2026

Dzień dobry,
dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Jest nam bardzo przykro, że Państwa doświadczenie z naszymi zajęciami oraz obsługą nie spełniło oczekiwań. Zależy nam na pełnej transparentności zasad współpracy, jasnej komunikacji i tym, aby każdy rodzic czuł się zaopiekowany na każdym etapie.

Opisane przez Państwa trudności zdecydowanie nie są standardem, jaki chcemy zapewniać. Chcielibyśmy jak najszybciej wyjaśnić sytuację, sprawdzić szczegóły umowy oraz przebieg kontaktu, aby udzielić pełnej i jednoznacznej odpowiedzi.

Bardzo prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy: 22 112 10 63, sekretariat@giganciprogramowania.edu.pl

Dzięki temu będziemy mogli od razu zająć się sprawą i doprowadzić ją do rozwiązania.

Gorąco polecam

Gorąco polecam kursy w szkołach Giganci Programowania! Mój syn uczęszcza na zajęcia od dwóch miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Kontakt z organizatorem jest rewelacyjny – regularnie pytają o feedback i dbają o zdanie rodzica, a ja mam stały wgląd w postępy dziecka. Najbardziej ujęło mnie ich podejście do rozwiązywania problemów; reagują błyskawicznie i proponują rozwiązania, które nawet przewyższały moje oczekiwania. Pełen profesjonalizm i świetne podejście do dzieci!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Opinia

Średniej jakości zajęcia wg mojego syna, ale to dużo zależy od trenera, jak się trafi :) Niejasne kwestie płatności, człowiek myśli, że wszystko uregulowane, a okazuje się, że nie.
Ale muszę przyznać, że wyciągnęli wnioski z tej sytuacji i anulowali płatność za zajęcia, na których syna już nie będzie, więc to na plus.

1 juni 2026

Svar från Giganci Programowania

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Jest nam bardzo przykro, że spotkała Pana taka sytuacja.
Zależy nam na pełnej transparentności zasad płatności oraz na tym, aby każdy Klient miał jasność co do statusu swoich rozliczeń.

Opis, który Pan przedstawił, zdecydowanie wymaga indywidualnego sprawdzenia.
Chcemy dokładnie przeanalizować tę sprawę i udzielić rzetelnej odpowiedzi.

Bardzo prosimy o kontakt na nasz adres mailowy: sekretariat@giganciprogramowania.edu.pl, abyśmy mogli zweryfikować szczegóły i wyjaśnić sytuację krok po kroku.

Zrobimy wszystko, aby sprawę doprowadzić do jasnego i satysfakcjonującego zakończenia.

Doskonała konunikacja z klientem

Doskonała konunikacja z klientem, sms przypominający o zajęciach- bamba pomysł, dla mnie bardzo pomocne.
Syn zadowolony- jasne,profesjonalne tłumaczenia przez trenerów; możliwość wyboru dnia do odrabiania zajęć- na piątkę. Czytelna aplikacja

30 maj 2026

super zajęcia

Synowi się bardzo podobają zajęcia
Super obudowa zajęć - nagrania i materiały
Łatwa możliwość zmiany terminu zajęć lub odrabiania zajęć
Komunikacja z instruktorami i obsługą znakomita

Nauka przez zabawę

Zajęcia są prowadzone bardzo dobrze, uczą praktycznych rzeczy w atrakcyjny dla dzieci sposób i są dobrze dopasowane do poziomu uczestników. Instruktorzy dokładnie omawiają zagadnienia, pomagają w razie problemów, odpowiadają wyczerpująco na zadane pytania.

Bardzo agresywny marketing

Syn miał lekcję próbną, która była ok. Trener prowadzący zrobił na nas dobre wrażenie. Myślę, że sam kurs mógłby być przydatny, ciekawy i dobrze poprowadzony, jednak agresywny marketing prowadzony przez firmę zdecydowanie odpycha i zniechęca do zapisów. Polecam właścicielom firmy przemyśleć strategie sprzedażowe / podpatrzyć u konkurencji, jak można to
robić skutecznie, ale nie w stylu doradców fotowoltaiki.

26 maj 2026

Dzień dobry,
dziękujemy za opinię. Cieszy nas pozytywna ocena lekcji próbnej, a jednocześnie bardzo przepraszamy, jeśli nasza komunikacja sprawiła wrażenie zbyt intensywnej. Zdecydowanie nie taki jest nasz cel - zależy nam na jasnych, pomocnych informacjach, a nie na nachalnym kontakcie.

Państwa uwaga jest dla nas cenna i przekazujemy ją do zespołu odpowiedzialnego za komunikację, aby poprawić ten obszar. Dziękujemy za szczerą opinię. Jeśli w przyszłości będą Państwo chcieli wrócić do tematu zajęć, jesteśmy do dyspozycji.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Brak kontaktu, niewywiązywanie się z umowy - pełen nieprofesjonalizm

Lekcja próbna została przeprowadzona przez osobę, która bardzo dobrze nawiązała kontakt z dzieckiem. Podczas tych zajęć siedzieliśmy razem z córką i faktycznie udało się 7-latce stworzyć pierwszą prostą grę typu „memory”. Po tym pozytywnym doświadczeniu zdecydowaliśmy się opłacić pełny kurs w kwocie 3999 zł.

Niestety pierwsze zajęcia już w ramach płatnego kursu wyglądały zupełnie inaczej. Prowadzący był inną osobą niż na lekcji próbnej. Zamiast sprawnego wprowadzenia dzieci w temat zajęć, rozpoczął od długich, zupełnie nieadekwatnych do wieku uczestników opowieści o sobie, m.in. o tym, że „jest stary jak dinozaur”, że w tym roku będzie się żenił, a następnie tłumaczył 7–8-letnim dzieciom różnicę między określeniami „żonaty” i „zamężna”.

Kiedy zajęcia przeszły do tematu Scratcha, prowadzący nie potrafił w mojej ocenie jasno i zrozumiale wyjaśnić dzieciom wykonywanych czynności. Dzieci, które zadawały pytania, były uciszane — i nie chodzi tutaj wyłącznie o moje dziecko, ale również o innych uczestników. Całość sprawiała wrażenie zajęć prowadzonych w sposób chaotyczny, nieefektywny i nieadekwatny do wieku dzieci.

Bezpośrednio po pierwszych zajęciach złożyliśmy zgłoszenie anulowania udziału w kursie oraz wniosek o zwrot opłaty. Zgłoszenie zostało wysłane na wskazywany przez firmę adres: [sekretariatATgiganciprogramowania.edu.pl]Od ponad 10 dni wysyłam wiadomości na ten adres i do tej pory nie otrzymałem żadnej konkretnej odpowiedzi.

Mamy jeszcze kontakt z osobą, która robiła wprowadzenie przed lekcją próbną. Po przedstawieniu sytuacji zapewniała, że zajmie się tematem i ponagli sekretariat. Niestety również to nie przyniosło żadnego efektu.

Podkreślam, że anulowanie zostało zgłoszone niezwłocznie po pierwszych zajęciach, co — zgodnie z zapisami umowy / OWU — powinno kwalifikować nas do zwrotu opłaty. W piśmie wskazałem nawet, że jeżeli firma uzna za zasadne rozliczenie tej jednej odbytej lekcji, jesteśmy gotowi ponieść jej proporcjonalny koszt. Mimo to firma milczy.

Do momentu dokonania płatności i pierwszej lekcji wszystko wyglądało poprawnie. Po wpłacie 3999 zł i po zgłoszeniu rezygnacji kontakt praktycznie się urwał.

Na ten moment oceniam obsługę posprzedażową oraz sposób rozwiązania sprawy bardzo negatywnie. Jeżeli firma nadal nie odpowie na zgłoszenie i nie rozliczy zwrotu, sprawa zostanie skierowana do odpowiednich instytucji zajmujących się ochroną praw konsumentów.

Na podstawie własnego doświadczenia NIE POLECAM firmy Giganci Programowania.

14 maj 2026

Dzień dobry,
dziękujemy za szczegółowe opisanie sytuacji. Jest nam bardzo przykro, że spotkało Państwa takie doświadczenie - zarówno przebieg pierwszych zajęć, jak i brak odpowiedzi na zgłoszenie zdecydowanie nie odzwierciedlają standardów, których wymagamy w naszej organizacji.

Opisane zachowania prowadzącego oraz sposób poprowadzenia zajęć są dla nas nieakceptowalne i wymagają natychmiastowej weryfikacji. Równie poważnie traktujemy brak kontaktu ze strony sekretariatu - każda rezygnacja zgłoszona po pierwszych zajęciach powinna zostać obsłużona sprawnie i zgodnie z zapisami OWU.

Chcemy jak najszybciej wyjaśnić tę sprawę i doprowadzić do jej pełnego rozwiązania, dlatego prosimy o bezpośredni kontakt pod numerem: 22 112 10 63.
Po otrzymaniu zgłoszenia przekażemy sprawę bezpośrednio do opiekuna, który zajmie się nią priorytetowo i dopilnuje dalszego procesu rozliczenia.

Jeszcze raz przepraszamy za zaistniałą sytuację. Zależy nam na pełnej transparentności i na tym, aby każda sprawa została wyjaśniona rzetelnie i z należytą starannością.

Jakościowe zajęcia, świetna opieka

Bardzo konstruktywne i jakościowe zajęcia dla dzieci, dopasowane do wieku, możliwości i zainteresowań. Wspaniały kontakt z opiekunami, co daje możliwość znalezienia rozwiązania w każdej sytuacji (zmiany grup, nieobecności, indywidualne opinie). Intuicyjna i przyjazna platforma, panel dla rodzica, prosta możliwość odrobienia zajęć. Szczerze polecam.

21 maj 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bardzo sympatyczni i pomocni pracownicy. Chcą dla dzieci jak najlepiej, nie zmuszają na siłę do uczestniczenia w zajęciach, jeżeli okaże się, że np. poziom danej grupy jest za niski, proponują różne warianty rozwiązania, aby dziecko czuło zainteresowanie.

19 maj 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.