Banner for Ghostchef

Ghostchef Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nu har jeg været der og støttet dem jeg kender der har ghostchef kan klart anbefales kun smagt flæskestegssandwich og smagte i dag deres crispy chicken burger må bare sig 10 ud af 10 Først i dag... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min mand har hentet mad hos Ghost Chef to gange i denne uge. I mandags hvor vi fik oksesteg og butter chicken, og onsdag hentede han igen og vi fik hakkebøffer 🤤🤤🤤 Nøj en absolut... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi fik tapas til vores sølvbryllup - fantastisk lækker mad og rigeligt af den. God kommunikation ved bookning af maden og god service ved levering og afhentning. Kan klart anbefale Ghostchef og vi vil... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alt forløb som det skulle. Perfekt tapasbord. God dialog og imødekommenhed. God udbringning og afhentning. Jeg vil til enhver tid gentage succesen. Venlige hilsner Anette

Företagsinformation

1. Catering

Om Ghostchef

Skrivet av företaget

Mad med faglighed, kvalitet og velsmag 🍽️

Ghostchef er et cateringkøkken i Holbæk, hvor maden laves af uddannede kokke med kærlighed til råvarer, teknik og detaljen. Vi leverer både til virksomheder og private, og vores mål er enkelt: god mad, der løfter oplevelsen og skaber ro omkring værten.

Kvalitet fra bunden 👨‍🍳

Hos os er smagen altid i centrum. Vi arbejder sæsonbaseret, bruger gode råvarer og laver vores retter i eget køkken. Ingen genveje. Bare faglighed, omtanke og god håndværksstolthed.

Til private og virksomheder 🎉

• Firmafrokost og mødeforplejning
  • Events, receptioner og medarbejderarrangementer
  • Selskaber, højtider og middage derhjemme

Vi leverer på hele Sjælland og sørger for, at planlægningen er lige så god som maden.

Hvad vi tilbyder 🍷

• Buffet med god variation og smag
  • Tapas og anrettede serveringer til deling
  • Private dining, hvor vi står for hele middagen

Uanset format får du høj kvalitet og en gennemført helhedsoplevelse.

Tryg proces og klar kommunikation 💬

Mad skal være en glæde – ikke et stresspunkt.

Menneskerne bag ❤️

Vi er et dedikeret hold, der brænder for god mad og gode oplevelser. For os handler catering om nærvær, stemning og at skabe noget, der huskes. Vi glæder os til at lave mad til dig.

Se menuer · Kontakt os · Firmafrokost

Vores mission🌟

Skrivet av företaget

Mad med faglighed, kvalitet og omtanke
Vores mission er enkel: At bringe glæde og samhørighed til dit event. Vi vil give dig en oplevelse ud over det sædvanlige, hvor kvalitet, kærlighed til god mad og service kan smages i hver bid.

Tryghed og service hele vejen 🤝

Professionel, menneskelig kundeservice - hele vejen.

Hos Ghostchef tager vi ansvar for hele oplevelsen – fra første kontakt til sidste servering. Vi lytter til dine ønsker, rådgiver ærligt og sikrer, at alt forløber gnidningsfrit. Vi bekræfter tider skriftligt, koordinerer praktisk med dig og følger op, så intet overlades til tilfældigheder. Vi står fast på, at god service handler om tryghed, tillid og menneskelig kontakt – hver gang.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

95 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Helt igennem en super god oplevelse

Helt igennem en super god oplevelse
Alt maden var fantastisk og mere end rigeligt af alt sammen
Mad til 10 personer og i fade/varmekasse lige til og sætte på bordet. Jeg har haft samme super fine oplevelse ved alle tidligere leveringer

7 januari 2025

Hej,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det gør os virkelig glade at høre, at du havde en super god oplevelse, og at maden både var fantastisk og rigelig.

Vi sætter stor pris på din tillid og er så glade for, at vi gang på gang har kunnet levere en oplevelse, der lever op til dine forventninger. Vi ser frem til at lave mad for dig igen i fremtiden!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Det var nemt at hente;

Det var nemt at hente;
Det var nemt at følge opskriften :-)
Der manglede blot blomkålspureen. Så for en anden gangs skyld, ville det måske være en god idé for jer, at når man henter - at I lige tog en tjekliste sammen med kunden, så man ikke står Nytårsaften og manglede en ingrediens.

Hej Steen,

Tak for din feedback og for at dele din oplevelse med os! Vi er glade for at høre, at det var nemt både at hente maden og følge opskriften. 😊

Vi beklager meget, at blomkålspuréen manglede – det er selvfølgelig ikke, som det skal være, og vi forstår, hvor frustrerende det må have været, især på en vigtig aften som nytårsaften. Din idé med en tjekliste ved afhentning er virkelig god, og vi vil tage den til os for at sikre, at intet bliver glemt fremover.

Vi håber, at du trods alt havde en dejlig aften, og vi ville elske at få chancen for at give dig en fejlfri oplevelse næste gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super lækker og velsmagende nytårsmenu…

Super lækker og velsmagende nytårsmenu bestående af 4 retter. Meget nemt og minimalt af forberedelse. Vi kommer helt klart tilbage.

Hej Karin,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at I nød vores nytårsmenu, og at den både var lækker, velsmagende og nem at gå til.

Vi glæder os til at lave mad for jer igen næste gang!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

God mad dog trak det ned at det var…

God mad dog trak det ned at det var optøede suppeurter til hummerbisqen og at kalde garnituren til hovedretten for kålvariation som bare var optøede rosenkål og bønner var lige at overdrive lidt. Desserten skal fremhæves da den var virkelig lækker.

Hej Jens,

Tak for din ærlige anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er glade for, at du nød maden, og særligt at desserten gjorde et positivt indtryk – det betyder meget for os!

Vi beklager dog, at nogle dele af måltidet ikke levede op til forventningerne. Din feedback om hummerbisquen og garnituren til hovedretten, især med hensyn til kålvariationen, er vigtig for os. Vi tager det til os og vil arbejde på at sikre, at alle elementer i vores menu lever op til de høje standarder, vi ønsker at levere.

Tak igen for dine input – de hjælper os med at blive bedre. Vi håber, at vi får chancen for at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Veltillavet mad med lækkert brød

Veltillavet mad med lækkert brød. Det blev leveret på klokkeslæt😊

Hej A.r,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du nød den veltillavede mad og det lækre brød – og at leveringen skete præcis som aftalt. 😊

Vi ser frem til at lave mad for dig igen en anden gang!

Helt igennem super oplevelse

Helt igennem super oplevelse. Vi bestiller mange gange via Wolt og altid er kvaliteten i top. Maden er velsmagende og veltilberedt. Prisen er også rigtig fin.
Vi prøvede for første gang at bestille nytårsmenu og igen blev vi ikke skuffede. Nemt at gå til med udførlig instruktion, rigelig og velsmagende mad. Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Hej Pia,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig meget at høre, at I har haft en super oplevelse med både vores levering via Wolt og vores nytårsmenu.

Vi sætter stor pris på din ros til både kvaliteten, smagen og instruktionerne – det betyder meget for os, at vi kunne være med til at gøre jeres nytårsaften speciel.

Vi glæder os allerede til at lave mad for jer igen næste gang!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Nytårs menu

God og effektiv udlevering af maden.
Fornuftigt at kontakte kunder for at verificere ordre
Selve måltidet:
Forret: lækker bisque og fiske anretning, grøntsager med bid i, dejligt.
Mellemret: frisk salat, lækre Rejer.
Hovedret: hmm, kød uden stegeskorbe, lidt smagløs. Kartoffel kedelig, kunne ikke færdigtilberedes efter anvisning til sprød overflade. Sauce meget salt. Grøntsager i hvert fald ikke kålvariation.. der var 5 små, overtilberedte rosenkål, der blev helt uspiselige ved forsøg på at følge anvisning for færdigtilberedning. Derudover var der en meget lille håndfuld små grønne bønner, med samme slutresultat som kålen. Så alt for lidt grønt til hovedretten og i alt for dårlig stand.
Dessert for så vidt ok, men var det virkelig den franske overdådige chokolade drøm?

Hej Inger,

Tusind tak for din grundige feedback og for at dele din oplevelse med vores nytårsmenu. Vi er glade for at høre, at forretten og mellemretten levede op til forventningerne – det betyder meget for os.

Vi er dog kede af at høre, at hovedretten og desserten ikke helt levede op til jeres forventninger. Vi tager din feedback meget alvorligt, især det du har nævnt. Det er vigtigt for os, at alle elementer af måltidet er i top, og vi vil gennemgå opskrifter og instruktioner for at sikre, at dette bliver rettet fremover.

Angående desserten beklager vi, hvis den ikke indfriede forventningerne. Vi vil tage dette op med vores køkken for at sikre, at navnet og smagen matcher det, vi lover.

Vi sætter stor pris på din ærlige anmeldelse, da det hjælper os med at forbedre vores fremtidige menuer og kunders oplevelser. Vi håber, at vi får chancen for at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det var rigtig god mad og rigtig god…

Det var rigtig god mad og rigtig god betjening. Og der var rigeligt af mad

24 december 2024

Hej Henrik,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at både maden og betjeningen levede op til dine forventninger – og at der var rigeligt med mad. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi glæder os til at lave mad for jer igen!

Alt var så fint

Hej Ole,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig meget at høre, at alt var så fint. Vi håber at få fornøjelsen af at lave mad for jer igen snart.

Utrolig lækker mad

Utrolig lækker mad. Først synes vi, de havde været lidt fedtede med mængden af kartofler, men det viste sig, at der var lige præcis den mængde, vi kunne spise. De ved, hvad de laver. Det er ikke sidste gang, vi har købt derfra.

24 december 2024

Hej Jeanette,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er så glade for, at maden faldt i jeres smag, og at mængden af kartofler viste sig at passe helt perfekt – vi forsøger altid at finde den rette balance.

Det betyder meget for os at høre, at vi har leveret en god oplevelse, og vi glæder os til at lave mad for jer igen en anden gang.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Sløj levering og ubehagelig kommunikation - overvej før I køber

Vi havde bestilt julefrokost catering til den 26. December, og allerede 21. december, var vi i kontakt med Ghostchef, fordi de ville få svært ved at levere til aftalt tidspunkt. Ghostchef ønskede, at levere 13.15 eller 13.30 (i stedet for mellem 10 og 12) og dét sagde vi pænt nej til - så måtte vi finde på noget andet. Så kunne Ghostchef alligevel nå det til klokken 12.15 (altså 15 minutter senere end aftalt tidsrum) - og dét accepterede vi.

På dagen, 26. Decemver, ringer Ghostchef så klokken 11.45 for at sige, at de kører fra Holbæk med maden 'nu'. Hvilket betyder 1 times tur, altså nu levering 12.45.
Maden ankom 13.35, altså præcis til dét tidspunkt Ghostchef først foreslog - som vi ikke rigtigt kunne bruge til noget.

Det er godt nok sløj udførsel af leveringsservice til 500 kroner, som jo i virkeligheden kun delvist er opfyldt. Tilmed betød det også, at nogle deltagere måtte undvære noget af maden og køre, inden vi var færdige.
Ghostchef har tilbudt et gavekort til deres virksomhed på 500 kroner som plaster på såret.

Maden transporteres i åbne kasser uden låg med det varme og kolde sammen, og lun karrysild og hønsesalat er sgu bare ikke fedt. Eller hygiejnisk for den sags skyld.

Udover dét, så vil vi italesætte kommunikationsformen. At sige i telefonen, at man jo har løbet rundt, og at man jo ikke kan teleportere maden - dét fungerer bare ikke super godt til en betalende kunde, der ikke får dét, der betales for.

Der tales generelt ikke pænt til kunden.

Maden kan vi ikke sætte en finger på - den var udmærket til prisen og smagte dejligt, så tak for at give en god oplevelse dér.

Måske det halve franskbrød var i underkanten til 6 personer, men det fandt vi ud af at løse

26 december 2024

Hej Thomas,

Tak for din grundige feedback. Vi er virkelig kede af at høre om de udfordringer, I oplevede med leveringen og vores kommunikation – det lever på ingen måde op til vores standarder, og vi undskylder for de gener, det har medført.

Det er helt forståeligt, at forsinkelsen og de manglende løsninger påvirkede jeres oplevelse negativt, især på en dag, hvor alt burde gå glat. Vi tager din kritik om leveringsservicen og den måde, vi kommunikerede på, meget alvorligt, og vi vil bruge din feedback til at forbedre vores processer og sikre en mere professionel håndtering fremover.

Angående transporten af maden i åbne kasser og blandingen af varme og kolde retter, beklager vi, at det gav en uhensigtsmæssig oplevelse. Dette er noget, vi vil gennemgå og rette op på for at sikre korrekt præstation.

Vi er glade for, at maden levede op til forventningerne og smagte godt, men vi forstår, at helhedsoplevelsen blev trukket ned af de øvrige problemer.

Endnu en gang undskyld, og tak for din feedback – den hjælper os med at blive bedre.

Maden var god,dog synes jeg at

Maden var god,dog synes jeg at
i sender en lille endeskive med som den ene bøf bestemt ikke var i orden, men da jeg havde købt en kuvert ekstra var det så ikke et problem.
Ellers var det godt.

Hej Niels,

Tak for din anmeldelse og ærlige feedback. Vi er glade for at høre, at du overordnet var tilfreds med maden. Dog beklager vi meget, at den ene bøf ikke levede op til standarden – det er selvfølgelig ikke, som det skal være. Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksom på det, og vi vil sørge for at undersøge dette nærmere, så det ikke sker fremover.

Skulle du have yderligere kommentarer eller behov, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Varmeste anbefalinger

Vi havde en super god oplevelse med Ghostchef nytårsaften.
Der blev ringet et par dage inden for at aftale tid og at alt var som det skulle være. Alt var pakket i lette kasser og personalet havde fuldstændig styr på det. Maden var rigtig god og let at tilberede og anrette. Tak for mad ❤️

Hej Kathrine,

Tusind tak for din varme anbefaling og dejlige anmeldelse! ❤️ Vi er utrolig glade for at høre, at jeres nytårsaften blev en succes med hjælp fra Ghostchef. Det betyder meget for os, at både service og mad levede op til jeres forventninger, og at det hele var nemt at håndtere.

Vi sætter stor pris på, at I valgte os til en så speciel aften, og vi håber at få fornøjelsen af at forkæle jer igen en anden gang.

God madoplevelse

Friske råvarer, god meny, brugsanvisning der var let at gå til. Fin kommunikation og dejlig mad. Ikke noget at udsætte på vores oplevelse af Ghost Chef. Bestiller gerne her en anden gang. Lidt malurt i bægeret var dog at anbefalingen om at putte kødet i ovnen i 8 minutter var i underkanten. Det kunne godt have brugt et kvarter

Hej Kurt,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god madoplevelse, og at både råvarer, menu og brugsanvisning levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du var tilfreds med både kommunikationen og resultatet.

Vi sætter stor pris på din feedback angående tilberedningstiden for kødet. Vi tager det til os og vil undersøge, hvordan vi kan justere vores anbefalinger, så de passer bedre til forskellige ovne og præferencer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage næste gang!

Ghostchef🍴

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Virkelig dårligt - både levering og mad, men får alligevel 4 stjerner for god service

Leveringen smuttede, men kom dog da vi ringede, skulle have gæster kl. 13, og havde bestilt manden til mellem 10-12. Ringede 12.20 og fik at vide at de faktisk ikke leverede der hvor vi boede, men at de ville sende en med maden, så de var der ca. 13.20. 45 min. forsinket. Havde bestilt det store julebord.

Hjemmebagt lyst og rugbrød, (rugbrød var ikke hjemmelavet), med mel fra Mejnertsmølle
Friskpisket smør - ( Alm. Smør i skiver).

Det Kolde Bord:
Hjemmerørt karrysild med klassisk tilbehør
Æg og rejer - rejerne manglede, dog var der æg med trøffel mayo, og en slags rejesalat.
Citruslaks med hjemmelavet sennepssauce, (sennepssaucen, var så stærk så man ikke kunne spise den.)
Rørt hønsesalat med ristede svampe - ( svampene manglede).

Det Varme Bord:
Sprød ribbensteg med lun rødkålsalat, (bare rødkål).
Confiteret and serveret med æblekompot - (ingen æblekompot).
Lun leverpostej toppet med svampe og sprødstegt bacon.
Lun fiskefilet med grov remoulade - (var ikke rødspætte eller skrubbe, måsk sej.)
Dessert:
Risalamande med lun kirsebærsauce og sprøde, karamelliserede mandler
2 slags ost m. tilbehør og kompot - (manglende.)
Derudover kom flæskesteg og fiskefilet i foliebakken som ikke var dækket til eller i termokasse, meget uhygiejniske.
Og NEJ jeg er ikke bare en sur en, som aldrig er tilfreds. Men dette var under al kritik.

Den. 16. December
Efter min sidste anmeldelse, ryger de nu op på 4 stjerner. Ghostchef kontaktede mig efter anmeldelsen, og gav mig en godtgørelse. Det er super god stil, at man tager kritikken til sig, og prøver at råde bo på fejlen. Defor 4 stjerner for god service.

7 december 2024

Kære Maj-Britt Nielsen

Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger, og vi vil gerne tage os tid til at adressere de punkter, du har nævnt.

Vi vil dog gerne knytte et par ord til situationen for at give en bedre forståelse af, hvad der skete.

Din ordre blev registreret som en afhentningsordre, da leveringsgebyret ikke var betalt. Dette er en praksis, vi klart kommunikerer på vores hjemmeside. Da vi blev kontaktet tæt på leveringstidspunktet, gjorde vi vores bedste for hurtigt at få maden sendt ud til dig – på trods af at leveringen ikke var inkluderet i ordren.

Vi er kede af, at du oplevede udfordringer med maden, og vi tager altid feedback til os for at forbedre vores service. Det er dog vigtigt for os at nævne, at vi lægger stor vægt på kvalitet og hygiejne i vores madlavning og emballering. Flere af de punkter, du nævner, stemmer ikke overens med vores procedurer, men vi forstår, at leveringssituationen muligvis har påvirket den samlede oplevelse.

Vi vil meget gerne finde en løsning og håber, du vil kontakte os direkte på [e-mail/telefonnummer], så vi kan tale videre om dette. Vi sætter stor pris på dine input og vil gøre, hvad vi kan for at sikre, at vi fremadrettet undgår lignende situationer.

Ghostchef

Fantastisk mad

Fantastisk mad - julebuffet. God service. Klar til aftalt tid.

16 november 2024

Kære Lisbeth Henriksen,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du var tilfreds med vores julebuffet og service. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at kunne levere endnu flere gode oplevelser til dig i fremtiden.

Rigtig glædelig jul og godt nytår!

VH. Ghostchef

Mad til Yoga Retreat - kæmpe anbefaling

Vi brugte Ghostchef til levering af mad til et yoga retreat. De lavede den mad vi ønskede, selvom det ikke var på menukortet, og de gjorde det til perfektion. Det blev leveret til aftalt tidspunkt og maden var frisk og varm. Vi kunne servere det med det samme og det var et kæmpe hit hos vores deltagere. Det var den lækreste Dhal jeg nogensinde har smagt.

Hele oplevelsen fra bestilling til levering til spisning, var en kæmpe fornøjelse og jeg vil give Ghostchef mine varmeste anbefalinger. :)

Tak for mad.

9 november 2024

Kære Marie Taylor,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det gør os utrolig glade at høre, at vores mad og service har bidraget positivt til jeres yoga retreat. Vi elsker at tilpasse os kundernes ønsker, og det er en stor kompliment, at vores Dhal blev et hit – og måske endda den bedste, du har smagt!

Din feedback betyder meget for os, og vi er taknemmelige for, at vi kunne være en del af jeres arrangement. Vi håber at få lov til at levere til jer igen en anden gang.

Rigtig god jul og godt nytår!

VH. Ghostchef

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse. Alt fra bestilling, levering og selve maden var virkelig godt! Dejlige store portioner så var der mad i overskud til dagen efter :)
Super tilfreds.

30 september 2024

Hej Melissa,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du havde en så god oplevelse med både bestilling, levering og maden. Det betyder meget for os, at du er tilfreds – og ekstra bonus, at der var mad nok til dagen efter! 😊

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Ghostchef

Mad i topklasse

Vil gerne have lov til at rose Ghostchef for deres mad. Nu hvor I desværre må lukke madkasse delen, så skal I vide at vi har været utrolig glad for jeres mad, hvor der tydeligt har været fokus på kvalitet og god mad. Hvis folk skal have catering, så kan jeg varmt anbefale Ghostchef, for her er respekt for håndværket.

27 augusti 2024

Hej Dan,

Tusind tak for din utroligt fine og rørende anmeldelse. Det betyder alverden for os at høre, hvor meget du har sat pris på vores mad og kvaliteten bag. Selvom vi må tage afsked med madkasse-delen, er det netop feedback som din, der gør alt arbejdet det hele værd.

Vi er meget glade for din anbefaling og håber at kunne hjælpe dig – og andre – med catering i fremtiden.

Team Ghostchef

Velsmagende

27 augusti 2024

Hej Sofie,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for, at du fandt vores mad velsmagende – det er præcis, hvad vi stræber efter at levere hver gang.

Vi håber at kunne servere mere lækker mad til dig igen i fremtiden!

Team Ghostchef

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.